Strugurasi de Sept -Oct 2011 (61)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andreea_t spune:

Lore:

LA MULTI ANI!!!!

24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zubi spune:

Feteleeeeee...ce aveti mami azi toate? de cand tot citesc,sia cum am uitat sa mai raspund, nu mais itu cine a zis ce a zis...

Didianana, Elly...felicitari pt cuci

P.S. Elly, super semnatura
Andreea, Lali, Camady, relelorrrrrr....ce as sta si eu cu burtica la soare ( ba cred ca mai mult la umbra ), dar in schimb, as sta numai in apa,daca ar fi calduta..bebe e foarte fericit cand e in apa

Lali, tu ai mastodont, Helenutza, urs..eu - elefant

Loredanar, sincer, eu as vrea sa fie sotul langa mine, imi da mereu putere si ma ajuta s atreec peste toate, asa c asunt convinsa, daca a rputea, daca l-ar lasa cu mine, mi-ar fi muuuuuuult mai usor

aaaa, si LA MULTI ANI Lore...., sa dea Dumnezeu ca totul sa fie bine si toate dorintele sa-ti fie indeplinite

Elly e f bine ca papi sana din belsug

Sei,zici tu ca nu se vad kg...eu le simt din plin...

eu de catelus nu situ ce sa fac v-am zis, am argumente pro si contra..sot zice doar sa nu se imblnaveasca ala mic,atat, in rest,daca eu vreau e ok..mai vedem

Zubi, mami25+ cu
minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MARINAENACHE spune:

Citat:
citat din mesajul lui seidana

Barbatii astia si lungimea...

Elly cum iti e spatele?

25+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa !

Neata ... Seidana eu intru mai rar k nu prea imi place sa stau in casa cd vd ce frumos e afara...
Raspunsul pt casuta anterioara BA DA STIU CA SUNT BAIETEI abia astept sa ii vd cat au crescut la eco de pe 16 iunie
pup

18+ Unde.s 2 puterea creste 18.oct.2011
Doamne Doamne vegheaza asupra noastra sa fim sanatosi si sa crestem mari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikka11 spune:

Buna dimineata, fetelor!
LA MULTI ANI, LORE!

Sa fii sanatoasa, fericita, sa ai o sarcina usoara in continuare si o bebelina sanatoasa,mancacioasa si cuminte!
Eu am scapat cu bine de inspectia finala de grad, a fost insa extrem de obositor, bine ca a trecut!
Am intrat si eu pe grup, am vazut-o pe seidana in noile poze.Arati minunat, pantalonii aceia iti vin suuuuper si peisajul in care sunt facute fotografiile este extraordinar de frumos!
Si eu am fost ieri la bunica la tara, in primul rand nu aveam nimic de mancare si am fost sa mananc la ea ( sta la 10 km de mine) si am venit si eu cu o sacosa de salata, ceapa verde si alte verdeturi, plus oua de la gainile ei ca eu numai din astea mananc, eu cred ca ei nu mananca de loc si toate mi le dau mie, saracii...

Lali si andreea, mi-ati facut un dor teribil de mare. Eu am facut facultatea la Constanta numai pentru a fi mai aproape de ea, acei patru ani au fost minunati! Eu iubesc marea la nebunie, aproape ca plang de fericire de cate ori ajung acolo si as sta pe plaja non-stop, fie soare, fie ploaie...Anul acesta o sa merg la mare doar la sf lui august, la examen, sper sa ma simt bine si sa mai putem sta cateva zile dupa ...

21+ cu Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Helenutza23 spune:

ha haaa zubi facem gradina zoologica cu taticii
aoleuu daca ne-ar auziiii... bine, al meu nu se supara ca stie ca e din dragoste.

22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Citat:
citat din mesajul lui Helenutza23

seidana e bine ca te-ai tinut de trat si te-ai uns zilnic... eu nu prea, am zis ca sa ma las sa vad. eram o zi bine, alte doua naspa... pana la urma ieri iar am avut o iritatie nasoala si mi-am pus un ovul de canesten gyn, imi recomandase medicul dar eu tot am amanat. canesten gyn este un trat cu 3 ovule care se tine 3 zile, se aplica seara.

22+

feb2007

eu sunt constiincioasa de felul meu, si de cand e bebita sunt si mai si.. ma bucur ca a trecut si nu a fost cazul de medic...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

mikka multumesc de compliment.. e super peisajul.. pacat ca nu am surprins mai amplu sa se vada toti salcamii infloriti... si eu aduc oo de tara numai ca bunica ( sotului - eu nu am bunici) are si o ciurda de gaini si venim cu cate 50 de oo odata...

Zubi.. si eu le simt de numa numa kg... si chiar ma uitam ce interesant am pus in fata nu m-am latit f tare insa am pus pe solduri in spate.. .. Cu catelusul.. tu stii cum e mai bine... daca il iei totusi vrem poze

Marina.. cand ai eco...? tu cam la cate saptamani nasti? 36? ca stiu ca la gemeni termenul e mai mic?

Mergi la inceput

LA MULTI ANI LORE!!!!!!! TOT CE ITI DORESTI SA TI SE INDEPLINEASCA, MULTA SANATATE, NOROC TIE SI FAMILIEI TALE

Mergi la inceput

Seidana... mi-a sp ca cel tarziu ar fi la 37 de saptamani.. oricum voi naste prin cezariana ... acum eu sper sa nasc cat mai ap de termenul data 19 oct dar sa vd ce o fi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loredanar spune:

multumesc din nou pt urarile de la multi ani! :) ma scuzati ca nu multumesc la fiecare in parte dar sunteti multe ! :)))

Lori 26+ fericita cu Mara

Mergi la inceput