Strugurasi de Sept -Oct 2011 (61)
Raspunsuri - Pagina 11
alayna spune:
Se pare ca au navalit poftele peste noi
Mie de ieri mi-e pofta de dulceata de cirese ...calda ,fierbinte mi-am adus aminte cum facea mama acasa si o gusta ,punea un pic intr-o farfurie si eu fratele aduceam paine proaspata si papam cu dulceata respectiva care ne frigea in gura .
Maine merg sa-mi cumpar un borcan de dulceata ,pun intr-un ceaunel sau oala si imi imaginez ca eu am facut-o si o sa pap calduta ca pe vremuri
Offf poftele astea
Fetelor,vad ca place la mare,oare sunt singura care prefera muntele ? Nu suport sa stau in soare ,nu agreez nici vara ,in schimb muntele e muah iubesc aerul curat de dimineata si nu numai
Darisa, pe langa alunitele mici ca un varf de ac ,mi se pare ca s-au inmultit si cele maronii mai mari. Offf ce urasc chestia asta ,sper sa nu mai apara ,saptamanal descopar cate una noua pe corp
21+
Se pare ca va fi
:)
didianana spune:
Da RACHEEL anul viitor ne intalnim la mare! Neaparat!!!
20+ si mamica fericita de 3+ anisori
andreea2011 spune:
Am citit din urma si am vazut ca de dimineata intreba cineva dc ne expunem burtica la soare. Eu pentru inceput mi-am luat costum intreg.Mi-am descoperit 5 min burtica si imediat bebelusa a inceput sa se miste. Mi-o si imaginam cum isi duce manutele la ochi.
Alunitele s-au accentuat si la mine.Cele vechi s-au marit. Una chiar ma deranjeaza. Dupa ce nasc o sa o scot.
Imi pare rau pt fetele care nu pot merge la mare. Le-as da cateva sedinte de soare de la mine. Eu nu ma omor sa stau la soare.Anul trecut ma chinuiam sa stau pe plaja 2 ore.
Dar imi place mult sa ma plimb seara pe malul marii. Si sa stau in apa.
26+ cu
gertruda32 spune:
Buna fetelor!!!
Acum m-am intors de la medic.Mi-a controlat colul, mi-a facut eco si totul pare perfect. Mi-a spus ca sangerarea pare sa fie cauza unei infectii urinare.Mi-a da sa fac dimineata analize de urina sa vedem daca se confirma.M-am linistit mai ales ca nu mai sangerez si am primit vesti bune de la dr.
Astept acum cu nerabdare ziua de miercuri cand merg la Herghelegiu pt. morfo de trim 2.
Lore, asteptam vesti de la tine.
22+ cu
Oanamares spune:
Fetelor,sunt colega de la Strumfi de iulie-august.
Va rog ajutati-ma cu niste raspunsuri ca pana pe 9 cand ma duc la doctor nu stiu ce sa fac. Sunt in 26 de saptamani si mi-am facut analizele uzuale.Mi-au iesti urmatoarele cu probleme si nu stiu deloc ce inseamna:
Valori normale
Numar leucocite 12.17 mii/#956;L 4 - 10
Numar eritrocite 3.54 mil./#956;L 3.8 - 5.1
Hemoglobina {Hb} 10.4 g/dL 11.7 - 15.5
Hematocrit 31.2 % 35 - 45
loredanar spune:
Fetelor, trec ziua de astazi ca cea mai frumoasa aniversare din viata mea ! Sunt cea mai fericita graviduta din lume !
S-au resorbit chisturile de pe creierasul fetitei mele! Nu va pot explica cata bucurie incape acum in sufletul meu si al sotului meu... :) In alta ordinea de idei.... bebelina e clar fetita, are 816 g, e dezvoltata normal, ecografic a evaluat-o la 25 sapt si 5 zile, calendaristic 26 sapt si 4 zile, e jucausa foc si e iubire noastra! :)
Testul de sarcina pozitiv l-am facut pe 27 decembrie 2010 - deci cel mai frumos cadou de Craciun, iar acum am primit cel mai frumos cadou de ziua mea.... vestea ca fetita mea este sanatoasa... Ii multumim Bunului Dumnezeu pentru ca nu ne-a uitat si si-a indreptat mila spre noi ........ doar Lui ii datoram toata liniste pe care o simtit acum.
Va pup , ma culc ca sunt franta....... :)
Lori 26+ fericita cu Mara
May3 spune:
Lore, ma bucur mult pt tine! !!!!
Oana, nu stiu sa interpretez dar nu te speria ca multe analize se dau peste cap in sarcina.
Mergi la dr de familie pt interpretare. Nu trebuie neaparat la ginecolog
21+ cu
zebraroz.ro
Lali_mete spune:
'na seara gagici!
La multi ani Lore,sa fii iubita,fericita si sa ai parte de tot ce e mai bun pe lume! Sa ai o sarcina usoara si un bebe grasun si la termen! Te pup dulce si te imbratisez,si ma bucur din suflet ca te-am cunoscut,chiar si asa,virtual!
Ah,ce bine a fost pe plaja! Nu,nu sunt sadica mai,vreau doar sa va spun ca a fost vreme numai buna de bronzat si de sporovait.Pentru unii si de facut baie in mare,cum ar fi sotul si baiatul meu. Dar m-au pacalit sa stiti,ca eu nu voiam sa il bagam pe Paul in apa de 20 de grade, dar cica il ia sot pe PAul sa se joace amandoi in nisipul ud de pe mal... si il aud pe pici chicotind si razand de mama focului dupa cateva minute! Ce credeti? Era in apa pana la brau,si se juca cu tacsu' ,aruncau cu apa unul in altul. A luat Paulici si cateva guri de apa de mare, ca l-a cam dezechilibrat apa ,dar asta e, trebuie sa se invete si cu apa instabila. Nu mai zic ca mi-a stat inima in loc cand l-am vazut cazand cu fatuca in apa.
Am vazut ca intrebati daca ne acoperim burticile... Eu nu mi-am luat alt costum,il am tot pe cel de anul trecut,doar ca nu prea imi mai incap in el,iar burtica am acoperito cu un pareo.Bine,in finl am ajuns sa dau sutienul jos,si sa ma acoper de la sani pana mai jos de dansa cu pareo,ca ma enervau bretelele.
Sa stiti ca eu nu sunt contra la tot ce se spune ca e interzis in sarcina,doar ca nu prea tin cont de ce nu mi se pare potrivit pentru mine. Adica daca nu ar trebui sa ne expunem pielea deloc ca suntem gravide,noi cele de la malul marii ar trebui sa ne ascundem sau sa mergem imbracate din cap pana in picioare? Sau mai e chestia aia cu copii pana in doi ani,interzis la soare! Pai si eu ce fac,ma mut din Constanta pana imi cresc copiii? Sau sa nu merg cu PAul deloc pe plaja? Pai am fost si vara trecuta cand avea intre 8 si 11 luni,si s-a balacit in mare si atunci.
Racheel si acum e tarziu sa spuneti ca vreti si voi sa mergeti la mare?
Lore cred ca cel mai bine ar fi sail intrebi si pe sot ce parere are despre asta,daca ar vrea sa asiste la nastere,si de ce ,oricare ar fi raspunsul. Unii intradevar raman cu o imagine"scarboasa" a nasterii,altora le este foarte mila de ce simte femeia in momentele alea,si au repulsie apoi cand vine vremea din nou de , dar sunt si destui care vor sa fie acolo,sa ii simta sotiile alaturi,sa aiba pe cine injura,sau strange de mana in momente dureroase.
Am ras de m-am inecat cand ai zis de "veverita" ca iti amorteste,mie imi amorteste de mult timp,cam de cand a inceput sa se mareasca in volum. imi amorteste mai ales partea stanga,si e o senzatie tre ciudata,ca si cum mi s-ar pune carcel acolo[]:D]. O las sa imi treaca,nu stiu ce sa fac cand "nu o mai simt" .
Zubi fiecare are la usa ceva dintr-o anumita zona... eu la mare,am descoperit fosila de mastodont ,Helenutei poate ii place prin paduri,iar la tine,ce sa zic, elefantul este un animal important pentru religia sotului tau... Bine ca nu te-ai gandit la un alt animal sfant,datator de lapte care umbla liber in India...
May de cand te-au mai lasat greturile te bucataresti bine! Suna bine "inventia" ta!
De cand citesc eu pe aici,mi-a adormit copilul singur. L-am vazut ca se freaca la ochi si i-am zis sa se urce in apt,dar nu credeam ca o sa ma asculte. S-a urcat si in cateva secunde deja dormea.
Gertruda sa vii cu vesti bune de la dr,da?
Am citit si vestile,ma bucur ca nu e nimic in neregula cu sarcina. Lasa ca infectiile urinare se trateaza,nu-i bai!
Oanamares cum a spus si May , in sarcina unele valori sunt mai mari sau mai mici decat limitele,fara a avea un efect rau asupra bebelului,si cel mai bine iti spune un dr ce inseamna,dar din cate stiu nu e nevoie de mers la ginecolog,ca el te trimite cu rezultatele la medicul de familie.
Lore cat ma bucur ! Bine ca e bine,ca nu mai exista suspiciuni pentru nimic!
Va las,ma alatur si eu lui Paul,ca imi pica ochii pe taste.
Ajutati trandafirasul Raisa sa infloreasca
Lali de Paul ( 01.10.2009)! si 25+
Bazar DC , Ajutor umanitar , www.culoricuviata.blogspot.com/" target="_blank">Culori cu viata -bijuterii