Strugurasi de Sept -Oct 2011 (61)
Raspunsuri - Pagina 12
Oanamares spune:
Fetelor, va multumesc mult.M-am mai linistit putin.Mi-e teama sa nu il afecteze pe bb.
3 dintre ele reprezinta anemie si lipsa de fier, ceea ce ma ingrijora e marirea leucocitelor si infectia pe care o depisteaza.
Lali_mete spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Oanamares Fetelor, va multumesc mult.M-am mai linistit putin.Mi-e teama sa nu il afecteze pe bb. 3 dintre ele reprezinta anemie si lipsa de fier, ceea ce ma ingrijora e marirea leucocitelor si infectia pe care o depisteaza. |
Nu astepta pana pe 9 iunie cand ai programare la ginecolog,da un telefon medicului de familie si iti va spune daca e cazul sa te ingrijorezi sau nu! Daca da,cu siguranta te va chema sa iti prescrie un tratament sau vitamine,fier,ceva... O seara buna,si odihna [lacuta,lasa gandurile!
Ajutati trandafirasul Raisa sa infloreasca
Lali de Paul ( 01.10.2009)! si 25+
Bazar DC , Ajutor umanitar , www.culoricuviata.blogspot.com/" target="_blank">Culori cu viata -bijuterii
Dbunny spune:
wooooow ce vesti bune loredana!!
eu bag sama ca d'aia aici nu se masoara chestii d'astea pana dupa saptamana 30...daca tot se pot resorbii? de ce sa stea mama pe ghimpi? relaxati mai ca britanicii
lali deci ai etalat burtica? si eu, nu dau banii pe-un costum de baie pt gravide pt 2-3 luni nici daca ma impusti. imi incap toate cele vechi, arat mai sexy la sani, dar nu ma strange nicicare pe niciunde
Noi am fost de la 6 seara...si se si vede putin dunga slipului; asa-i de cald la noi! Cum va asezati? pe-o parte doar? ca eu eram pe punctul de-a face o groapa-n nisip cu galeata copilului...pt burtica evident
daca ar fi safe as pune si poza in slipi dar nimic nu-i safe pe netul asta...
gertruda bine ca bebe e bine, acum sa-ti dea repede tratament pt infectia urinara
18+
Dbunny si Daniel (23.11.2006)
I never said it would be easy, I only said it would be worth it...
andreea2011 spune:
Buna dimi!
Lore ma bucur nespus pt micuta ta! bravo!Ce inseamna sa gandesti pozitiv!
Gertrudama bucur ca te-ai linistit!
Lali, cu Paul in apa! Aveti grija, mie mi s-a parut rece. Eu am intrat un pic cu picioarele si acum am senzatia ca am racit. Sper sa fie doar senzatia. Azi nu mai intru. Doar plaja.
Oanamares, mangaliana de a mea. Mie mi-au iesit analizele apropiate de ale tale. Nu am ajuns cu ele la medic. Apropo , colesterolul cat ti-a iesit? Al meu e marit.
26+ cu
marryan spune:
LORE MIAU DAT LACRIMILE CIND AM CITIT MESAJUL TAU, Nu cred ca poate fi mai frumos cadou in viata decit sa stii ca puiutu care este in burtika este perfect sanatos.
Felicitari inca o data
Cea mai fericita mami 25 + cu
Cu Ajutorul lui Dumnezeu sper sa ajungem cu bine pina la final
marryan spune:
oanamares ma bucur ca ai intrat pe la noi, cu analizele mie imi pare nuamrul deleucocite marite, ceea ce inseamna ca pe fon de sarcina uneori ele sunt marite, sau poate fi o mica infectie undeva. Si eu am dat ieri analizele si cea de singe mia iesit leucocite marite, insa am facut si alte investigatii si mi sa zis ca e pe fon de sarcina, dar nui bai, nu mia dat nici un tratament deocamdat#259;, a zis sa le repet īn 2 s#259;pt#259;māni.
marryan spune:
si acum neata la toate mamicile
noi suntem bine, miscam de zor, in ultimul timp copilutu meu e foarte activ, joaca de dimineata, ii da lui taicusu cu fundu in botisor, tocmai cind o saruta el, ea ii raspunde na ce amuzanta e
o zi frumoasa va doresc!
seidana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui loredanar Fetelor, trec ziua de astazi ca cea mai frumoasa aniversare din viata mea ! Sunt cea mai fericita graviduta din lume ! S-au resorbit chisturile de pe creierasul fetitei mele! Nu va pot explica cata bucurie incape acum in sufletul meu si al sotului meu... :) In alta ordinea de idei.... bebelina e clar fetita, are 816 g, e dezvoltata normal, ecografic a evaluat-o la 25 sapt si 5 zile, calendaristic 26 sapt si 4 zile, e jucausa foc si e iubire noastra! :) Testul de sarcina pozitiv l-am facut pe 27 decembrie 2010 - deci cel mai frumos cadou de Craciun, iar acum am primit cel mai frumos cadou de ziua mea.... vestea ca fetita mea este sanatoasa... Ii multumim Bunului Dumnezeu pentru ca nu ne-a uitat si si-a indreptat mila spre noi ........ doar Lui ii datoram toata liniste pe care o simtit acum. Va pup , ma culc ca sunt franta....... :) Lori 26+ fericita cu Mara |
LORE... imi vine sa plang de Fericire.. ma bucur enorm pentru tine.. vezi ca DD lucreaza prin noi.... Doamne sa ajungem la termen sa ne tinem copii sanatosi in brate
25+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa !
darisa spune:
neata buna!gata cafelutza?
felicitari loredanar si gertruda pentru vestile bune!
voi ce faceti gravidutelor?
invidiez fetele ce stau la mare...nu mai stiu care din voi zicea si sunt de acord, bronzul te face sa areti mult mai bine si parca iti sporeste increderea de sine desi soarele nu e tocmai sanatos zilele astea dar cu creme de protectie si palarie pe cap e super. Abia astept si eu sa plec in concediu la mare in Croatia...o sa am 26 de saptamani atunci, sper sa decurga totul bine cu drumul.
Aseara am mancat pepene rosu in sfarsit. fetelor nu o sa ne fie chiar usor cu burtile mari toata vara...mie mi se intampla de multe ori sa gafai cand fac treaba prin casa, obosesc foarte repede, mai ales seara, dimineata sunt cea mai in forma.
Enjoying my second journey
18+
racheel spune:
buna dimineata gravidutelor
lore, ma bucur ca bebelusa este sanatoasa si tu cea mai fericita
lali, da este tarziu sau costa banuti mai multi si nu vrem sa dam atat fiind si extrasezon.Sa vedem poate un week-end ajungem si noi la Constanta
Apropo de alunite si eu le am mai pronuntate si mai multe
Jade, asteptam vesti de la tine
Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 25+ cu Anastasia-Maria
Doamne, ajuta-ne in continuare!