Strugurasi de Sept -Oct 2011 (61)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Neata gagici..
Oana cum au zis fetele vb cu medicul de familie, eventual sa prescrie fier.. anemia e frecventa in sarcina nu te ingrijora f tare.. leucocitele si mie mi-au ioesit mai anapoda insa dr a considerat ca nu e motiv de stres...

Lali... mare plaja, apa, soare... ... nici eu nu tin f tare cont de contraindicatiile in sarcina, adik nu merg la extreme... manac oua de tara pt ca cu siguranta sunt mai sanatoase ca cele din comert, beau lapte de vaca fiert din sursa cunoscuta, mananc ficat sau cate un ceai care cica e contraindicat...stau la soare cu moderatie... etc.. daca ar fi sa respectam tot nu am respira...

Mai da cuiva FIERUL diaree? azi noapte de la 1 la 2.30 eu am petrecut in baie cu niste crampe si dureri ca imi era frica sa nu nasc.. evident totul s-a sfarsit cu o diareea buna si apoi somn.. insa a fost groaznic...

25+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racheel spune:

Seidana, poate nu este de la fier.Eu mai fac de la fructe in combinatie cu o cafea.

Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 25+ cu Anastasia-Maria
Doamne, ajuta-ne in continuare!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui racheel

Seidana, poate nu este de la fier.Eu mai fac de la fructe in combinatie cu o cafea.

Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 25+ cu Anastasia-Maria
Doamne, ajuta-ne in continuare!

rach e f ciudat.. ieri nu am mancat deloc legume sau fructe crude.. cafea beau decat ness... si ca si data trecuta exact dupa a 4 -a pastila de fier s-a intamplat...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loredanar spune:

buna dimineata burtici. apreciez foarte mult gandurile voastre bune ! va multumesc sincer! m-am trezit dimineata ca de pe alta planeta ... in primul rand super fericita pentru vestile bune de aseara , si in al doilea rand pt ca puteam stoarce tricoul de pe mine de cald ce mi-a fost asta-noapte........ a venit canicula... 30 de grade pe termometro in camera dimineata!!!!!

ma apuc sa citesc din urma ce ati mai scris. inca o data multi pupici pt faptul ca sunteti fete atat de marinimoase!

Lori 26+ fericita cu Mara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca050 spune:

Neata burticilor,

Am intrat va pup si sa va doresc o zi minunata

Lorema bucur enorm pentru voi, imi dau seama ce sentiment ai trait sa sti ca problemele s-au rezolvat

Seidana eu ma mai deranjez pe fond de stres, ganduri, ....
Poate fi si asta o cauza.

25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Helenutza23 spune:

neata

seidana am mai zis de aceea imi cer scuze ca o sa ma repet. am luat fe inainte de saricna si am avut toata perioada scaune moi. de la fe am dat intr-o gastrita f enervanta.

lali ha haa , imi place in paduri dar sa stii ca eu sunt constanteanca, cu marea in sange si in suflet. acolo m-am nascut/copilarit/crescut, ai mei locuiesc acolo, toata scoala inclusiv facultatea am facut-o la cta dupa care am venit in bucuresti sa ma poluez aici
vad ca v-ati simtit bine ieri la plaja, bravo!
despre apa rece nu stiu ce sa spun, dar iti povestesc cum eram noi asta vara cu copii (al meu+nepotii). am mers pe la munte si copii se bagau in apa rece a raurilor. eu nu puteam sa stau mai mult de cateva secunde in apa aia, simteam cum mi se taie picioarele. dar ei erau cu totul, nu reuseam sa ii mai scoatem de acolo...

alunite mi-au iesit si mie la prima sarcina pe gat si cateva pe sani. din acelea mici, cu picior. acum vad ca inca nu au aparut si sper nici sa nu mai apara.

22+

Mergi la inceput

Raluca.. la mine e o perioada atat de calma si linistita.. din 2009 nu am fost asa senina, deci stresul e exclus..

Deci fetele.. am facut simulare pe amazon.. sa cumpar niste produse.. nu merita transportul e f mult.. adica la produse de 23 lire, transportul era de aproape 10 lire (9.76) ... am vrut sa comand sticlute Philips avent .. sunt super ok pt ca 4 sticlute + suzeta+perie erau doar 12.5 Lire.. in magazine o sticluta e 25 lei, insa daca comand de pe amazon ies undeva la 20 lei.. dar na, imi e frica cu plata asta in avans

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anilansa spune:

Buna dimineata
hop si eu cu o cafea pe la voi.
Eu sunt in butoi de ieri ... Strunful meu a facut otita la urechea dreapta, suntem pe antibiotic, Augumentin, iar avem muci multi si tusim ... adica sa mai adunat si o raceala, Il tin acasa pina Martia viitoare cand mergem la control.... avem 7 zile antibiotic... aseara am dat 100 numai pe medicamnete ... ca reteta compensata nu da de la spital... of,of.

Alina cu Darius Gabriel si 19+
http://community.webshots.com/user/Anilansa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loredanar spune:

Citat:
Fetelor,vad ca place la mare,oare sunt singura care prefera muntele ? Nu suport sa stau in soare ,nu agreez nici vara ,in schimb muntele e muah iubesc aerul curat de dimineata si nu numai

mie imi place marea, insa doar sa stau maxim 1-2 zile si atunci sa stau sub umbrela si sa beau non-stop ceva rece - sunt rea de caldura - imi da si mie o stare de agitatie statul in soare si caldura fara umbrela sau palarie. are farmecul ei marea, farmec pe care nu il gasesti niciunde, insa in final si eu prefer muntele.

Citat:
citat din mesajul lui gertruda32

Buna fetelor!!!
Acum m-am intors de la medic.Mi-a controlat colul, mi-a facut eco si totul pare perfect. Mi-a spus ca sangerarea pare sa fie cauza unei infectii urinare.Mi-a da sa fac dimineata analize de urina sa vedem daca se confirma.M-am linistit mai ales ca nu mai sangerez si am primit vesti bune de la dr.
Astept acum cu nerabdare ziua de miercuri cand merg la Herghelegiu pt. morfo de trim 2.
Lore, asteptam vesti de la tine.
22+ cu

Ma bucur ca ai aflat cauza sangerarii. Stiu ca nu e de dorit sa ai infectie urinara pe timpul sarcinii, dar daca e tratata la timp nu ii face necazuri bebelusului. Nu ai avut nici un simptom al infectiei? Sa te usture? Sa te doara? Pipi tulbure? Nimic?

Citat:
citat din mesajul lui Dbunny

wooooow ce vesti bune loredana!!
eu bag sama ca d'aia aici nu se masoara chestii d'astea pana dupa saptamana 30...daca tot se pot resorbii? de ce sa stea mama pe ghimpi? relaxati mai ca britanicii

cam lucrul acesta mi l-a spus si doctorul aseara ... pe scurt, spunea ca tehnologia disponibila in medicina de observare a sarcinii(ecografia) este un instrument inexact pt complexitatea subiectului vizat. e ca si cum ai pune un baros in mana unui ceasornicar. si mai spunea ca s-a dezvoltat nu de mult acest obicei al ecografiilor dinainte de trimestrul III de sarcina pentru determinarea a malformatiilor, insa relativitatea si subiectivismul acelor masuratori sunt destul de crescute..... poate ar fi trebuit sa imi spuna asta si atunci cand mi-a aratat acele chisturi de pe creierasul fetitei mele si poate traiam la alta intensitate situatia.
ma gandesc acum deci, referitor la ce ai spus tu, poate medicii din Anglia, Spania, au realizat ca jupesc degeaba femeile de bani daca le cheama la zeci de ecografii pe timpul sarcinii, asa cum se intampla in Romania, si prefera sa faca 2-3 ecografie pe total - dar atunci chiar sa aiba ce vedea si masura.

Lori 26+ fericita cu Mara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancaroro spune:

Neatza burtici.
Lore, frumos cadou de ziua ta. A stiut bebelina

Seidana, eu mai iau fier asa http://www.quantumpharm.ro/ro/glucofer
Au magazin in cluj, nu e ft scump, si nu am avut pana acum efecte secundare.

20+

Bijuteriile mele

Mergi la inceput