Strumfi si prichindei de iulie-august 2011 (54)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Krissy spune:

Citat:
citat din mesajul lui Roberta84

Krissy eu trebuie sa iau aceasta decizie acum pt ca trebuie sa fac o serie de analize cu care sa ma prezint la medicul anestezisc care imi da via libera pt anestezie, daca nu fac astea din timp , la nastere nu imi face nici un fel de anestezie ca asa ma hotarasca eu atunci..asa e regula aici , fara aprobarea anticipata a anestezistului nu se face.
Aha, Roberta, am inteles. Dar atunci ce se intampla daca ai decis ca nu vrei anestezie, si nu faci analizele in vederea aprobarii, si daca Doamne-fereste trebuie cezariana de urgenta, ce - nu-ti face anstezie si te taie pe viu, ca n-ai aprobarea si analizele prealabile???

Cristina, mami de www.totsites.com/tot/sophiantonia" target="_blank">Sophia Antonia (1 martie 2007) si 27+ cu

Poze

"The past is history, the future’s mystery, the present is a gift – that’s why it’s called the present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxybarbu spune:

Roberta durerile din zona X sunt de oase si crede-ma sunt grooooooaaaaazniceeeee, din cate am citit si eu pe ici colo, bazinul se pregateste de nastere si de acolo durerea
Despre epidurala - eu sunt 100% pentru !

Traieste, Iubeste, Daruieste...
sunt cea mai fericita cu o ( Alexia Carla) de 34+
DPN 04.07.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

Citat:
citat din mesajul lui roxybarbu

DPN 04.07.2011

de ce? sorry daca s-a mai discutat, dar eu nu am fost pe faza

Laura lui Daniel - 14.11.2006 si prichindel
Poze Daniel

Mamici din Iasi

Copilul iti ia tot ce ai avut, dar iti da ce n-ai avut niciodata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxybarbu spune:

Citat:
citat din mesajul lui Laura13

Citat:
citat din mesajul lui roxybarbu

DPN 04.07.2011

de ce? sorry daca s-a mai discutat, dar eu nu am fost pe faza

Laura lui Daniel - 14.11.2006 si prichindel
Poze Daniel

Mamici din Iasi

Copilul iti ia tot ce ai avut, dar iti da ce n-ai avut niciodata.

De ce ? Nu vad motivul pentru care ar trebuii sa suport durerile travaliului daca pot sa fac in asa fel incat sa nu simt mare lucru. Am vorbit cu anestezista de la clinica pe tema asta, m-am dus cu o lista de intrebari,mi-a raspuns la toate. Am vorbit cu fete care au facut aceasta anestezie si m-am hotarat sa apelez si eu la ea. Le stimez pe fetele care pot fara si vor sa simta fiecare secunda a travaliului si sunt in stare sa reziste durerilor, dar eu nu fac parte din aceasta categorie

DPN 04.07.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisssa_ana spune:

grija mare si cu epi, trebuie luate in considerare si efectele negative. Eu personal cunosc caz in care in urma epiduralei, mama a ramas cu dureri greu de suport de spate. lucram cu pers respectiva si avea crize de se punea pe un plans, femeie de 35 de ani+

Mama de Ana si 33+

Fashion

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roberta84 spune:

Krissy , chiar nu stiu in cazul cezarianei ce se intampla , chiar mi-ai dat subiect de discutat cu d.ta data viitoare , nu m-am gandit nici o secunda pt ca vreau sa nasc natural si vazand conditiile in care sunt , nu m-am gandit ca as avea complicatii in acest sens.
Cat despre pro sau contra .. m-am gandit mult si eu , insa am deja cateva anestezii facute si as vrea daca in acest caz nu este chiar necesar , sa o evit. Plus ca am pe taica-miu care din cauza unei anestezii in coloana a ramas cu dureri de cap de peste 30 de ani.. Da stiu ca medicina a avansat mult si riscurile sunt f scazute , dar nu am reusit sa ma conving ca nu poate afecta pe bebe. Si in plus , nu stiu de ce , dar eu sunt convinsa ca voi avea un travaliu scurt si cu dureri suportabile, poate pt ca nu stiu ce ma asteapta , insa Dumnezeu mi-a dat multa putere de-a lungul acestor luni.
Sper doar sa nuimi para rau pt alegerea facuta

32+ cu Gabriel

Ajuta-ne Doamne sa nastem prunci sanatosi !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fecian spune:

Acum sincer epidurala e cel mai bun lucru care s-a inventat vreodata. Sincer as face pledoarie epiduralei mai ales gravidutelor care aleg cezariana din frica de durerile nasterii.

Si sa fim seriosi, cine rezista la 24-48 de ore de travaliu dureros fara sa fii batut campii de durere?
Sa nu mai mentionam ca la sfarsitul acestor ore de obicei gravida e atat de epuizata ca nu mai are putere de impins.

Acum sunt cazuri si cazuri, nu poti generaliza niciodata. Dar eu una cred ca epidurala trebuie sa intre in optiunile unei gravide.

Iar riscuri sunt in absolut toate cazurile: cezariene, nasteri naturale cu sau fara epidurala. Acum nu trebuie sa vedem dracul cel mai negru peste tot. Fiecare stie ce vrea...in fond, fiecare are o imagine despre cum ar vrea sa decurga nasterea. E un moment unic si irepetabil (asa cum fiecare sarcina e diferita si nasterea e la fel).

Mamicile la primul copil sunt de obicei cel mai usor influentabile caci frica de necunoscut face ca ele sa ia decizii care de fapt nu le apartin, si apoi ajung sa le regrete ajungand in depresii postnatale serrioase.

Ganditi-va bine ce vreti, e corpul vostru copilul vostru, faceti ce credeti ca e cel mai bun pentru voi...orice ar spune ceilalti.
Eu spun din experienta, am facut o depresie postnatala foarte serioasa, am trait cu sentimentul ca nu sunt mama adevarata, foarte foarte mult timp...asta e acum a trecut, am invatat din asta.

Felicia,de pui (Gabriel) si 30+ cu bulina (Mihai sau Anamaria???) AMR 10s!!!!

Povestea lui Gabriel
Victoria invinge cancerul!!!

_

Simply happy!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyblue spune:

cum ai nascut felicia?
de ce ai facut depresie?

roxy, nu te mai gandi la dureri, sigur ca iti faci epidurala, in plus, nu cred ca te mai lasa nimeni sa ai travaliu de 24 de ore. in cateva ore iti induce sarcina.

laura, nu toata lumea poate suporta dureri. eu de ex, sunt ff rea de durere. prefer sa ma doara dupa, constant, o vreme si sa iau calmante cu pumnul, de la cezariana, decat sa suport o durere de 2 ore si o expulzie de 10 min. pt ca mi-e ff frica.

eu personal sunt decisa sa nasc natural doar dc bebe al meu nu sare de 3 kg si totul decurge super ok, pana atunci.

http://www.youtube.com/watch?v=5naQCzDi6aA&oref=http%3A%2F%2Fwww.youtube.com%2Fresults%3Fsearch_query%3Dnatural%2Bbirth%26aq%3Df&has_verified=1

_

27+ cu Iustin
Doamne Doamne, te rugam ai grija de noi....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufi79 spune:

neata fetelor si de la noi ,

vad ca se discuta deja despre nastere, defapt e si normal cand te gandesti cat ne-a mai ramas pana la marea intalnire.

Noi suntem bine, singura mea mare problema este pisu, care ma trezeste si de 5-6 ori pe noapte, dar nu ma plang intai pentru ca la pranz recuperez cu doua ore de somn adaaaanc si apoi pentru ca in felul asta ma obisnuiesc cu trezitul noaptea .

Din pacate desi vroiam sa nasc natural, medicul meu alergolog mi-a dat o scrisoare ptr gine in care-mi recomanda cezariana, inca nu am luat o decizie, joi merg la maternitate sa-mi faca testele ptr anestezie si discut cu dr si anestezista daca pot incerca natural si in caz de ceva sa recurgem la cezariana , greu de decis.

Alte noutati nu am decat ca acum o luna a venit pe lume primul nostru nepotel, David, care e un dulce si deja m-am acomodat cu bebe mic si plangacios .

Na ca acum am scris sa recuperez......va pup pe toate si va doresc o zi minunata

viitoare mami de bebe strumf nazdravan
33+ Doamne ai grija de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufi79 spune:

ce liniste e pe aici , cand m-am hotarat si eu sa scriu sunt singura . Atunci ma apuc si eu de treaba, ca n-am stare.

viitoare mami de bebe strumf nazdravan
33+ Doamne ai grija de noi

Mergi la inceput