Strumfi si prichindei de iulie-august 2011 (54)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns babyblue spune:

Citat:
citat din mesajul lui roxybarbu

fecian ma bucur ca tu mai ai si zile mai bune, profita de ele cat poti

Babyblue tu chiar faci parte din categoria "toate bubele negre in ..... babi mele" , dar macar tu ti-ai pastrat silueta

Traieste, Iubeste, Daruieste...
sunt cea mai fericita cu o ( Alexia Carla) de 34+
DPN 04.07.2011

:)) asa zice si sotul...ca n are liniste sarcina asta a mea deloc.:))

silueta bat-o vina, nu stiu unde e..ca umflatica sunt la burtica, uita-te atent la burtica...de fapt m-am gandit sa mi execut acum o poza mai dezbracata si s o sui pe net. sa vad si eu dc am curaj sa ma duc la mare....pe plaja.:))) crede-ma, in haine par ca n-am cine stie ce burta, dezbracata insa, lucrurile stau altfel.:))

_

27+ cu Iustin
Doamne Doamne, te rugam ai grija de noi....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fecian spune:

Citat:
citat din mesajul lui babyblue

bebe iustin de la o vreme a innebunit.:))
alearga 2 zile prin burta, la modul ca nu buseste, ci pur si simplu face valuri acolo, nu stiu ce gen de miscari sunt alea, nu sunt bushituri, dar constant il simt ca...mestesugeste ceva acolo. e f funnny. vreo 2 zile e activ, apoi doarme, apoi o ia de la capat, isi aduce aminte ca are ceva de facut.:))) e hilar.

miscarile lui nu ma deranjeaza deloc, mai degraba ma gadila, il simt in perfecta armonie cu mine.:) as zice ca e mai cuminte ca mine si mai dulcic.

_

27+ cu Iustin

Activitate intensa pe la orile astea avem si noi. Acum am impresia ca vrea sa isi renoveze apartamentul, sa mai darame un perete-2 poate poate s-o largi si la el piscina... n-are shanse hotzul`.

In schimb niciodata, dar niciodata nu se trezeste mai devreme de 9 ...ceea ce e superbine...Azi de exemplu abia la 12 a catadicsit sa dea din labutze.

Felicia,de pui (Gabriel) si 30+ cu bulina (Mihai sau Anamaria???) AMR 10s!!!!
Povestea lui Gabriel
Victoria invinge cancerul!!!

_

Simply happy!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamutz spune:

Pe bebelu meu nu prea il intereseaza ca nu prea mai are loc, incearca cu toata fortza lui sa isi faca. E o distractie ce intinde la burta mea in toate partile. Si cel mai bine e sa faca treaba asta de la 12 noaptea incolo. Da nici ziua nu pot sa zic ca se rupe dormind...
Ramona e mai bine ca misca finut, iti protejeaza colul, doar e intereseul lui sa stea la caldurica pana la termen, nu?

32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamutz spune:

Ce ploaie!

32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns squirrel spune:

Buna fetelor

Deja incepeti sa numarati zilele ce trece timpul.

La mine clac ca va fi ultimul copil si la cat de am fost la inceputul sarcinii am inceput sa ma bucur acum.

Azi imi propusesem sa meg sa-mi fac vaccinul pt RH da l-am amanat pe maine sa ma pot documenta ce drum sa aleg catre spital. Americancele stiu de ce.

Va pup su va las ca m-a prins spiritul de cuib.
Sanatate, spor la invatat si vise placute.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyblue spune:

mamutz, pai e f bine, ca e cu capul in col si cand misca mai tare, are si recul cu capusorul in col, deci e mai bine ca e mai finutz.
mai exista si posibilitatea sa fiu eu mai...nesimtitoare.:)))

squirell, bafta la sindromul de cuib. ai nevoie!:)

_

27+ cu Iustin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roberta84 spune:

Raportam si noi 32 de saptamani. AMfost si la intalmirea lunara cu doctorita ,colul pare neschimbat, ceea ce e bine. Analikzele sunt ok , mai putin anemia care persista dar e ok. urmatoarea intalnire va fi la 37 de saptamani, ceea ce imi provoaca mari emotii , daca ajung pana acolo sunt cea mai fericita. Gabytza apasa cu capusorul pe col intr-o veselie, dar privesc si partea buna a lucrurilor - poate o sa am un travaliu scurt cu colul asa de mic si cu bebe deja pe pozitie.
In rest , ma omoara caldura , noaptea dorm dezvelita si tot mi-e f cald
iar azi pana la spital am zis ca morr de cald,si bebica se agita de mama focului , cred ca nu-i plac toate sgomotele din oras( eu stau intr-un cartier f linistit si cand ies , parca ma sperii si eu de atatea zgomote , dar el saracutu) .
Bafta fetelor la examene.
Un celor care nu se simt bine. Roxy , durerile in zona x , sunt mai exact inauntru? ca eu mai am uneori intepaturi inauntru si nu prea stiu daca-s in vagin sau la col.
A , inca ceva , azi am discutat cu D-ta despre epidurala si am ales pana la urma sa nu fac... sper sa nu regret. voi ce decizie ati luat in privinta asta?

32+ cu Gabriel

Ajuta-ne Doamne sa nastem prunci sanatosi !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Krissy spune:

Citat:
citat din mesajul lui Roberta84
Azi am discutat cu D-ta despre epidurala si am ales pana la urma sa nu fac... sper sa nu regret. voi ce decizie ati luat in privinta asta?
Sa fac epidurala, si eu am detaliat pe larg avantajele care au fost la mine... E greu intr-adevar ca first-time mom sa iei o astfel de decizie, dar eu revin cu indemnul meu cu care v-am mai batut la cap: ramaneti flexibile si pastrati-va optiunile deschise; de ce trebuie decizie ferma si definitiva acum, cand mersul nasterii poate avea cu totul alta directie decat cea planificata/anticipata?!

Felicitari fetelor din "grupa mare" care au mai adaugat o saptamana la socoteala. Clar pt unele dintre noi calatoria asta se apropie cu pasi repezi de punctul culminant.

Cristina, mami de www.totsites.com/tot/sophiantonia" target="_blank">Sophia Antonia (1 martie 2007) si 27+ cu

Poze

"The past is history, the future’s mystery, the present is a gift – that’s why it’s called the present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roberta84 spune:

Krissy eu trebuie sa iau aceasta decizie acum pt ca trebuie sa fac o serie de analize cu care sa ma prezint la medicul anestezisc care imi da via libera pt anestezie, daca nu fac astea din timp , la nastere nu imi face nici un fel de anestezie ca asa ma hotarasca eu atunci..asa e regula aici , fara aprobarea anticipata a anestezistului nu se face.
Da in mod normal asta se face in ultimele saptamanai , dar cum aici e
Roma ... totul trebuie anticipat cu cateva luni altefl nu ai loc nicaieri .. un ex: ca sa imi iasa rezidenta , am asteptat 6 luni , pe cand prietene care locuiau in afara Romei o aveau in max. o luna

32+ cu Gabriel

Ajuta-ne Doamne sa nastem prunci sanatosi !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia_ada spune:

buna seara fetele
Urez si eu un calduros LA MULTI ANI tuturor ce si-au serbat ziua sambata !!!
am terminat si noi dormitorul cu reparatii si varuit , balconul cu reparatii si vopsit + glaful si alte nenumarate repatii prin casa
la noi domnisoara loveste foarte rau ...durereros ( adica ma indoaie de spate ) cand am fost la eco joi stea cu capul sus in stanga si picioarele jos in stanga ..dar azi cred ca s-a invartit ca 10 min incontinuu numai in reprize a dat ...puterniccc ...oi vedea
Felicitari fetele pentru rezultatele bune de la eco, sa stea bebeii cat mai mult si sa vina fara probleme pe lume ....emotii va cred ca aveti( eu deocamdata sunt asa...vb Forinei zen) nu am avem nici macar un gram de emotie , de frica, teama , de nimic ...parca domneste o nesimtire in mine ...poate de la caldura
va pup pe fiecare si cate o
ps: am pus si noi o pozica in album de ieri de prin parc

26+ Ruxandra Ioana
O buburuza mult dorita si asteptata !

Mergi la inceput