Strumfi si prichindei de iulie-august 2011 (54)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Krissy spune:

Citat:
citat din mesajul lui fecian

acum nu facem intreccere
Si apoi ...unele isi fac ultimele pregatiri la servici ca acusi intra in prenatal..ce sa zic, multe sunt mai ocupate in ultimul timp.
Asa e Felicia, si in plus nu conteaza cantitatea, ci calitatea, nu? Ce sa mai zicem de fetele de la mai-iunie, ca au jumate din capitolele noastre... Cat de spre cine scrie pe la alte odisei, io am mai zis - e alegerea lor, poate nu s-au simtit bine cu noi, cine stie ce-om fi facut sau zis, or n-am zis...

Bafta in continuare la examene, Anamaria si Alina! Ramona, Alymih e studenta, nu Alinuff...

Ia sa mai dau eu o strigare la cateva absente cam indelungate: Dea/Windy, Mihaa, Alinafilip, Mihahegarty, Mariaruxi, Adra-bell, Pufi79, Savvy, Miki_baby, Morenna... Helllooo?! Sper ca totul e OK in zona.

Cristina/SDCristian, imi pare rau de Carol cu scarlatina, sper din suflet sa nu se confirme si pt saracutzul copil, si de dragul intalnirii noastre de la Sibiu... Multa sanatate!

Apropo de nume, am observat ca suntem o mana buna de Cristina la odiseea noastra: SDCristian, Crisspy, Gogoshika, Cristelle, Babylicious, eu ... Ce coincidenta interesanta.

Eu am inceput iar cu insomniile, m-am fatzait si azi-noapte de pe o parte pe alta, cred ca am dormit 3h in total. Si lunea chiar am o zi grea si la lucru, si dupa - alergatura cu Sophia (face un tratament in fiecare lune, sunt ca la formula 1 sa ajungem la timp). Asta e, poate o sa dorm mai bine la noapte.

Va pup si o saptamana usoara,

Cristina, mami de www.totsites.com/tot/sophiantonia" target="_blank">Sophia Antonia (1 martie 2007) si 27+ cu

Poze

"The past is history, the future’s mystery, the present is a gift – that’s why it’s called the present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisssa_ana spune:

neata si de la noi

am vazut si eu cadita...mi se pare f scumpa, eu pt Ana cand am fost in Ro am cumparat o cadita f draguta cu 100Ron + si mi s-a parut scumpa, dar era mai smechera plus avea termometru... . E faina oricum

Sdcristi, stai linistita macara inca 4-5 sapt sa stea bb acolo. oooof... ce mai e si cu bolile astea. Sanatate multa lui Carol

si noi am schimbat prefixul:33+ deci am intrat in sapt 34, miercuri mergem la medic.

Mama de Ana si 33+

Fashion

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaaa spune:

Buna fetele!
Eu nu am mai intrat demult.Am fost pe la Constanta la ai mei,am mai facut ceva cump.Acum incerc sa va citesc din urma.

Raportez si eu contactii dureroase mai ales atunci cand merg,toata lumea zice ca sa ma plimb cat mai mult pe jos ca face bine acum la sfarsit,dar eu sincer sunt zile cand ma inteapa f rau si nu pot face nici pasi prin casa, asa ca iau no-spa, cum mi-a zis dl.dc si astept pana ma linistesc.
Este din ce in ce mai greu dar sper sa trecem toate gravidutzele peste aceste momente si sa fim bine si noi si bebeii nostrii.

Pe mine m-au apucat deja emotiile nasterii, mi-e frica si de nascut normal si de cezariana ,mai ales cand vad cate o emisiune cu nascut ma ia si mai rau emotiile...offf....sper sa fie bine...

Sper sa recuperez si eu din urma ce ati scris, acum ma potolesc nu mai plec la plimbari departe ca mi-e frica ca nasc prin Constanta sau pe drum :D

Va pup pe toate gravidutzele...si mult curaj

32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxiiiii spune:

salutare burtici..azi am implinit 30 saptamani si deja imi este ff greu...abia mai respir si merg ca o ratusca si sara parca nu mai are loc...misca intr-una ...imi da niste ghionturi de ma cocoseaza...seara somnul a devenit chin...nu mai pot sta pe nicio parte...dar cand ma gandesc ca mai e asa putin ma linistesc :)
am fost sambata la targ...am fost cam dezamagita...era imposibil sa ajungi cu masina pana sus la polivalenta...am parcat la un km, am facut o plimbare prin tineretului si am ajuns transpirata si cracanata la targ :) sotul meu nici nu a vrut sa vada alt carut in afara de cel de la stokke si cand ne-a mai si aratat aia de acolo tot ce face carutul l-a dat gata definitiv...eu sunt incantata pe o parte ca mi-l doream dar si cand ma gandesc la cati bani am dat ma apuca groaza..
saptamana asta astept mobilierul si am o gramada de treaba acasa si nu pot sta deloc acasa ca am tot chemat fete in probe sa vedem pe cine las in locul meu si tre sa vin zilnic..
weekendul asta am fost plecati la buc si apoi la targoviste la o nunta si cred ca am cam suparat-o pe sara cu statul in fund ca am avut cateva contractii dar m-am linsitit cu no spa..
am descarcat si eu fisierele de pe mail...multumim :)
eu incep sa am emotii...mai e un picut si am senzatia ca nu e nimic pregatit si nici eu!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

salutari mamici,
am absentat motivat, am fost la ai mei in weekend, am iesit la iarba verde pe malul apei, am stat la aer curat ... ce mai boierie curata

n-am cu ce sa ma "laud", doar ca dani e din nou cu febra si tuse ... azi noapte abia abia a reusit mititelul sa doarma un pic, la pranz azi a dormit fix 4min, dupa care s-a trezit din cauza tusei si nici nu a mai putut sa adoarma.
so, suntem cam zombi.
in continuare nu am nik pregatit, cre' ca am innebunit , am reusit sa imi cumpar 3 perechi de chiloti de baba si cam atat
nu am nici un chef sa ma apuc, nu am lista, nu am nimic . incerc de o sapt sa imi cumpar garmastan si tot uit ... si tot asa ...
maine sunt hotarata sa ma duc sa semnez ctr. cu arcadia, voi semna pentru nastere naturala, vom vedea cum voi naste pana la urma.

cam atat de la iasi, mai raportez o caldura infernala, simt ca ma scurg/topesc, in casa 27 grade si aerul conditionat fara freon .

gasca

Laura lui Daniel - 14.11.2006 si prichindel
Poze Daniel

Mamici din Iasi

Copilul iti ia tot ce ai avut, dar iti da ce n-ai avut niciodata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

conform calendarului de la semnatura, mai am 47 de zile pana la marea intalnire ... nici nu stiu daca ma apuca plansul (de frica, de nepregatire, de detoate) sau sa topai de fericire ca imi voi vedea puiul. ceea ce va urma imi provoaca ambele stari . is dusa cu capu', nu?

Poze Daniel

Mamici din Iasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamutz spune:

Lissa, Ruxiii felicitari pt saptamani. Se cam apropie momentul magic

32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamutz spune:

Citat:
citat din mesajul lui Laura13

conform calendarului de la semnatura, mai am 47 de zile pana la marea intalnire ... nici nu stiu daca ma apuca plansul (de frica, de nepregatire, de detoate) sau sa topai de fericire ca imi voi vedea puiul. ceea ce va urma imi provoaca ambele stari . is dusa cu capu', nu?

Poze Daniel

Mamici din Iasi

32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fecian spune:

Pai cam ne apropiem si noi de linia de sosire... e si cazul, nu?

Pentru multe dintre noi aceasta va fi ultima sarcina, asa ca sa incercam sa ne bucuram de ea atat cat mai e!

Fug si eu la munci ca deja chiar m-am intins la vorbe.

V-am pupat.

Felicia,de pui (Gabriel) si 30+ cu bulina (Mihai sau Anamaria???) AMR 10s!!!!

Povestea lui Gabriel
Victoria invinge cancerul!!!

_

Simply happy!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Krissy spune:

Citat:
citat din mesajul lui fecian
Pentru multe dintre noi aceasta va fi ultima sarcina, asa ca sa incercam sa ne bucuram de ea atat cat mai e!
No' pe mine chestia asta ma face emotionala, chiar ma deprima daca ma gandesc - mai mult ca sigur e ultima mea sarcina, si mi se pare ca a trecut prea repede si nu savurez suficient din cauza vietii in viteza... Ca sa nu mai zic de gandul ca in cativa ani oi intra la menopauza ...

Cristina, mami de www.totsites.com/tot/sophiantonia" target="_blank">Sophia Antonia (1 martie 2007) si 27+ cu

Poze

"The past is history, the future’s mystery, the present is a gift – that’s why it’s called the present"

Mergi la inceput