Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (429)
Raspunsuri - Pagina 6
Erina spune:
Mamici am trimis link la poze de mai. Sunt si de la intilnire, mamicile protagoniste pot sa le copie apoi le voi sterge daca vor.
Roxana, gradina noastra nu e mare, din poze poti sa iti faci o idee dar e asa de bine ca ii pot lasa afara!!!
-------------------------------
mamica Dariei
si a lui David
L'amor che move il sole e l'altre stelle./Amami di piu quando lo merito di meno perche sara quando ne ho piu bisogno.
ceamica spune:
Vale o imbratisare calda si de la noi ! multa sanatate !
Greyeras sa fie intr-un ceas bun mutarea ! De abia imi astept cafeaua![]()
Elena isi merita banii crema ?
trandafirasului Ioana
Felicitari Veroboda ! Sarcina usoara si bebe asa cum vi-l doriti !
azi am aflat ca la Seb la gardi sunt deja 10cazuri de varicela si exact in clasa unde mai face el din cand in cand muzica . Sper sa-l ocoleasca !
Ma duc sa-l hranesc , acum tine o inghetata si e foarte nemultumit caci se topeste , pentru ca el ar vrea s-o pastreze ![]()
Gabriela77 spune:
La Multi Ani, Yaia! Sa fii sanatoasa, fericita si inconjurata de iubire! De aici, de la Cluj, toate gandurile noastre bune!
Vero, felicitari pt bb si sa fie totul PERFECT!
Erina, iti dai seama ca daca am drum in Bucuresti dau strigare ca tare imi doresc sa va cunosc si personal. Desi imi pare ca va stiu pe fiecare in parte de o gramada de vreme...Pana nu au fost fetitele si lucram calatoream mult prin tara, acum tare statica sunt. Sa mai spun ca toti fratii tatalui stau in Bucresti si verisorii mei ma cearta ca ne vedem asa rar
Ce frumos ca aveti curte si stau afara copiii
Roxana, nici nu mai conteaza ca nu a fost romantic, daca v-ati simtit bine si v-ati incarcat bateriile
Vale, sper sa vii DOAR cu vesti bune. Da???
Gabriela, mami de
Sara Ioana (29.08.2007) si
Ana Sofia(21.01.2010)
cum au venit pe lume printesele mele
Yaia spune:
Multumesc din suflet, fete dragi, pentru asa urari frumoase!
Multumesc!
Avem tort cu frisca si bezea si prietena mea din timpul sarcinii cu Alexia, Fanta!
Poftiti!
===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)
Roxana_G spune:
Erina, imi imaginez ca nu e mare gradina, nici a mea nu e. Insa eu ii las in spatiul comun.
Roxana_G spune:
Pana una alta voiam sa va intreb ce idei de cadou/surpriza/program aveti pentru 1 iunie. Ma gandeam sa le fac picilor o bucurie si inca mai caut o idee.
De altfel avusesem una, insa a picat din diverse motive. Iat -o aici: ihttp://www.tarom.ro/compania-tarom/presa/stiri/de-1-iunie-tarom-invita-copiii-la-prima-lectie-de-zbor.html
Din pacate nu pot merge 2 copii cu un singur adult, si oricum zborul era de la 13 (cu prezenta la aeroport de la 11) cand nu as fi putut participa. Mai mult, pitacii mei au super party la gradi. Insa am cumparat bilete pentru 18 iunie, dar sunt mult mai scumpe pentru copii. Sper sa le placa si sa fie o experienta interesanta.
Biletele cu pricina vor fi probabil pe post de cadou, insa ma gandeam sa le pregatesc un program dragut pe seara. Inca maicaut, va tin la curent daca e ceva interesant, dar poate intre timp ati aflat voi cate ceva.
Sabina spune:
Rox, pana una alta mie mi s-au lungit urechile asteptand supriza ![]()
si nu mai pot de pofta la gandul tortului cu frisca si bezea, miamiii
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog,
Sofia Galagia si
bb Gheo
Roxana_G spune:
Sabina, nu fii, ca tocmai ai primit o. Si eu trebuie sa mai si muncesc la job, nu am apucat sa mai citesc PM de atunci.
Pana una alta, pentru 1 iunie ar mai fi asta:
http://www.stiri.lacasuriortodoxe.ro/traditii/stiri/7385-1-iunie-2011-ziua-copilului-la-mtr-bucuresti-un-nou-eveniment-in-parteneriat-media-lacasuri-ortodoxe.html
Mandarinutza, tu stii ceva detalii?
Alexandrei ii place mult ideea de atelier, si mai ales cusutul de animale de plus, de cand l-a experimentat la un astfel de eveniment. Dar nu stiu pe la ce ora ar fi.