Bazar umanitar (66)
Raspunsuri - Pagina 8
madyrizi spune:
alexandrina, eu am trimis intotdeauna direct la responsabil. din pacate nu am primit raspuns sau am primit raspuns ca mi se va confirma plata... dar au trecut cateva zile si nu s-a intamplat nimic. avand in vedere ca eu fac cumparaturi de cateva milioane (ma rog, sute de lei) pe luna, imi este destul de greu sa mai stiu, dupa o perioada, daca am platit sau nu un produs.
am inceput sa-mi fac folder separat, pe culori, ca altfel ori platesc de doua ori sau nu platesc pe motiv ca imi amintesc ca am platit ceva in contul ala.
alexa, inca te astept sa bifezi ca platita factura...
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
NOUTATI IN ALBUM
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii
PT. ANDREI SI ALTI COPII
Leditia spune:
Deci,m-am vazut pe lista.Toate produsele erau confirmate fix din ziua platii,dar am omis sa le mut si in gmail la David
POZE CU NOI
de David Christian
Speranta si incredere pentru David
Poti ajuta si tu!Bazar umanitar pt David si alti copilasi speciali!.
alex_andra spune:
Fetelor, intentionez sa renuntam, in forta, la pampersi.
Gata, m-am enervat.
Deci, am nevoie de chilotei, multi chilotei. De 2-3 ani.
Are cineva?
Laura25 spune:
Am luat azi coletele ce ma asteptau de cateva zile la posta:
- mamagiuliei super, impecabil, ca de fiecare data!
- madyrizi, multumesc. Nu e materialul ce ma asteptam, dar trebuia sa ma prind din poze sau sa cer detalii. E ok oricum, multumesc!
- dianaalex, blugii de dama sunt cei mai faini, super chiar. Bluzele sunt ok.
- gateamiha , rochita e super si mi vine fara sa necesite foarfec. Abia astept sa o etalez peste cateva saptamani la mare. Celelalte sunt ok. Ai grija insa sa pui tot intr-o punga, nu direct in cutie, pt ca a ajuns cutia rupta pe la incheieturi.
Per total, eu sunt multumita de ce am luat.
o zi frumoasa!
Editez, ca am uitat sa multumesc mult Dianei pentru carticica-bonus. E foarte interesanta si o vom folosit cu siguranta. Multumesc
Am marfa la bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
Leditia spune:
wow..Alex-andra..n-am chilotei,dar voiam sa-ti urez bafta si nervi tari.Sper sa reusiti..ca noi cred ca vom fi ultimii care renunta la pampers.
POZE CU NOI
de David Christian
Speranta si incredere pentru David
Poti ajuta si tu!Bazar umanitar pt David si alti copilasi speciali!.
Roxi2003 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anca16 A scris Ana si la subiectul lui Darius, dar scriu eu si aici: daca ne citeste P MONICA-ROXANA si a cumparat ceva de la bazar, o rugam sa o contacteze pe Ana pt ca e aceeasi situatie, avem nume si suma, dar nu avem produse si vanzator.Multumesc Mamica de Razvan (24.05.2010) www.sos-animale.ro" target="_blank">adopta un catelus poti ajuta si tu Nu exista un loc mai bun decat AICI. Cand notiunea ta despre ACOLO a devenit un AICI vei obtine imediat un alt ACOLO care, din nou, va arata mai bine decat AICI. |
Buna,
vanzatorul a fost kokiy , am vorbit cu ea si mi-a livrat produsele
Produsele au fost:
http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=24647
http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=24646
http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=24639
Totul e in ordine
O zi buna!
madyrizi spune:
laura, si daca ma intrebai ce material sunt n-as fi stiut sa-ti spun. sunt tare afona la materiale. am multe materiale pe care le tin degeaba ca si daca as vrea sa le vand n-as sti ce sunt . de aia am facut si o poza de f.f. aproape ca sa se vada materialul. scuze, eu nu ma pricep deloc la tot ce inseamna croitorie/mercerie: ate, ace, materiale, cusut... etc.
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
NOUTATI IN ALBUM
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii
PT. ANDREI SI ALTI COPII
Selene_Bunny spune:
ralualexandrei, sweetyana, aveti cate un produs castigat de la mine, il mai vreti?
Blogul meu - de la noi, pentru ei!
NOU - colectia de martie!
Bazar general - fiecare implicare conteaza!
Daria-Nandini, haiosenii si dragalasenii
alex_andra spune:
Leditia, sper sa-mi iasa:)
O sa intru in concediu 2 saptamani si o sa ma pregatesc psihic pentru asta.
Ea se poate controla, e probata, altfel n-as fi incercat.
Si e plina de bube de la pampers, gata, a venit vara, trebuie sa fac ceva.
Asa ca am zis: no pampers. O sa stau cu mopul si cu peria in spatele ei
alexandrina spune:
De aceea revin cu problema confirmarilor, ca am facut si eu un test.
Am trimis 5 mailuri cu cereri de confirmare si am primit raspuns la unul singur, pentru ca gresisem ceva in el.
Si a durat ceva mai mult de 2 saptamani sa-mi vad toate produsele bifate.
Acum sa multumesc si eu public pentru produsele primite.
mikaeela am primit coletul saptamana trecuta marti, la 11 zile dupa ce l-ai expediat l-am cautat la posta, si era.
Pantofiorii - deliciosi si la marele fix, pantalonii scurti - mi i-am imaginat pentru sot, mi-s buni mie. Tare-ti multumesc pentru atentii!
LoraG sunt fascinata . Stiu ca la voi la Moldova o ie e o chestie mult mai complexa decat asta, insa eu o s-o folosesc pe post de ie. Mi-e mare, dar la asa utilizare nu se tine mult cont de asta. De cand imi caut eu o ie, chiar daca mai am una, insa aceea e mai uzata ...
Mihaela77O m-ai pacalit cu talia, ca aia nu-i talie. Dar nu-i bai, ca sunt frumosi si gasesc eu pe cineva sa incapa in ei. Multumesc.