Bazar umanitar (66)
Raspunsuri - Pagina 9
boticelina spune:
Gata, in sfarsit pot sa ridic si io capul rusinat, mi-am platit toate datoriile (mai putin una de care uitasem complet).
Alexandrina se referea (si) la mine, eu am neglijat sa trimit mailul de confirmare si direct catre responsabilul de caz, am trimis doar la bazargeneral, am notat si voi adauga si direct responsabilii
cu rucsaceii chiar imi pare rau ca nu mai aveau, oricum nu erau din cei pufosi cum era poza din link si material mai batos, mai de ghiozdan.
Am vazut insa la Duty free si poate intereseaza pe cineva www.paradisepen.com/paradise/product.asp?s_id=0&prod_name=Faber%2DCastell Children%27s Red Fountain Pen&pf_id=PAAAIAHOPKDAJDHI&dept_id=20611" target="_blank">stilouri pt stangaci si niste jucarii f misto, modulare, pt baietei de la 3.5 ani in sus de la www.mic-o-mic.com/de/products/vehicles" target="_blank">Mic-O-mic, incepand de la 9 euro...
Monica si Nancy, 04.07.2008
"If you are unware of your choices, then you have none"
mari_paun spune:
salutare
valentina_22 ganduri bune si sanatate baietelului tau
boticelina multumim
alexandrina
eu ma simt mai bine azi, e supercald afara si trebuie sa ies dimineata cu Pit, dupamasa ploua
in rest...nimik nou
Dodo-pui spune:
eu am primnit un aviz de retur...
Cand voi ajunge la posta voi vedea si cine nu l-a ridicat
~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*
Bazar DC pt Bogdan si nu numai,Bogdan Andrei ,Speranta moare ultima
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
Razbunarea cea mai cruda este cand dusmanul tau e silit a recunoaste ca esti bun si dansu-i rau.
Leditia spune:
Boti,tu de care duty-free vorbesti aici?Ala din port?Acu 3-4 ani cand am fost eu prima si ultima oara acolo aveau, cum intrai pe usa, in stanga o incapere cu parfumuri/cosmetice, iar in dreapta era alcool si tigari.Ce-i drept toate mult,mult mai ieftine ca in magazinele obisnuite.Sa inteleg ca au si alte lucruri acum?
POZE CU NOI
de David Christian
Speranta si incredere pentru David
Poti ajuta si tu!Bazar umanitar pt David si alti copilasi speciali!.
boticelina spune:
Ledi acum sunt doua, unul la parterul turnului ANR si unul chiar imediat dupa ce treci de poarta 1. Au, pe langa parfumuri, bautura si tigari si jucarii (Mic-o-mic, lego, printzessein si altele, brand name toate), rechizite, Faber Castle, Staedler... Oricum eu am fost in goana, punct ochit, punct nelovit din pacate (ca nu mai aveau ruscacele, adica aveau dar de fetite, cu printese)
Dar am vazut niste seturi Lego si sunt mai ieftine decat in oras/pe net
pooh spune:
Boti,au si parfumuri,zici?Pooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic%20bebe%20-%20klorane%20baby&page=8" target="_blank"> VOTATI po.jpg
boticelina spune:
Citat: |
citat din mesajul lui pooh Boti,au si parfumuri,zici? |
Mai ales parfumuri, trei sferturi din ambele magazine doar asta au
Leditia spune:
Boti,habar nu aveam..Nah,mi-e si jena sa zic ca nush unde-i blocu ala ANR.
Dar e bine de stiut,ca stiu ca acolo au preturi super faine fata de oricare alt magazin din oras.
POZE CU NOI
de David Christian
Speranta si incredere pentru David
Poti ajuta si tu!Bazar umanitar pt David si alti copilasi speciali!.
pooh spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui boticelina
Monica si Nancy, 04.07.2008"If you are unware of your choices, then you have none" |
alexandrina spune:
Citat: |
citat din mesajul lui boticelina Alexandrina se referea (si) la mine, eu am neglijat sa trimit mailul de confirmare si direct catre responsabilul de caz, am trimis doar la bazargeneral, am notat si voi adauga si direct responsabilii |
Nu, nu se referea. Insa pot sa repet si asta:
- daca produsele platite sunt majoritatea de la beneficiara, nu mai scanati chitantele si nici nu mai trimiteti la bazargeneral. E redundant si nu merita efortul (la scanare ma refer).