Bazar umanitar (66)
Raspunsuri - Pagina 7
valentina_22 spune:
Kid, am sa incerc sa apelez la o vecina pentru a-mi scana chitanta insa nu cred ca este normal ca atata timp cat eu ca si cumparator imi platesc la timp datoriile, tot eu sa trag pentru o amarata de confirmare. Ar trebui ca responsabilul de caz, daca si-a luat acest angajament sa se implice mai mult, sau cand legatura cu beneficiarul a fost luata acestia sa se responsabilizeze, pana la urma copilul lor are de castigat. Vorbesc de acest caz particular.Cum spuneam incerc cat mai repede sa rezolv situatia, insa pe viitor voi fi atenta de unde cumpar, nu de alta dar timpul este pretios pentru al pierde. Poate sunt dura, dar am o stare tare naspa, asa ca sper sa-mi scuzati iesirea.
_
Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.
Vale, mami de ALEXANDRA si ANDREI
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu
ALATURI DE BIBI
BAZAR DC
anca16 spune:
Valentina, in primul rand multa, multa sanatate baietelului tau!
Eu stiu situatia pt ca si eu incerc asa cum pot sa o ajut pe Ana, mamica lui Darius, sa se descurce cu bazarul.Ea mi-a spus ca au intrat niste bani dna.M Valentina, crezand ca e vreunul din produsele de la mine puse la bazar pentru Darius...nu a primit nici un mail, nu a primit nimic, doar a vazut pe internet banking suma intrata de la tine.M-a intrebat ce sa faca, pt ca nu aveam decat un nume, iar produsul nu era castigat de la mine.Am zis sa asteptam o zi doua sa vedem poate apare si chitanta, ca sa stim pe cine sa cautam...mi-am adus aminte ca exista pe bazar cineva cu nume de valentina si m-am uitat pe profilul tau si am vazut ca esti tu, moment in care si camy a anuntat-o pe Ana sa confirme produsele de care i-ai zis in PM...pana nu am avut linkurile catre produse, nu aveam de unde sta stim ce si cui sa confirmam. Ana a anuntat-o azi pe Kokiy ca s-a facut plata, deci mai departe depinde de ea.La documentul din bazar, cel cu cazurile, e trecuta adresa corecta de mail a Anei, nu inteleg de ce a nu a mers pt ca eu o folosesc mereu sa comunic cu ea. Imi pare tare rau ca a durat atat, insa noi nu am avut de unde sa stim cine e M.Valentina si daca a cumparat ceva sau doar a donat.
EDIT: adresa de mail din document e gresita, corect este ailioaieliviu...rog fetele care pot sa modifice
Mamica de Razvan (24.05.2010)
www.sos-animale.ro" target="_blank">adopta un catelus
poti ajuta si tu
Nu exista un loc mai bun decat AICI. Cand notiunea ta despre ACOLO a devenit un AICI vei obtine imediat un alt ACOLO care, din nou, va arata mai bine decat AICI.
anca16 spune:
A scris Ana si la subiectul lui Darius, dar scriu eu si aici: daca ne citeste P MONICA-ROXANA si a cumparat ceva de la bazar, o rugam sa o contacteze pe Ana pt ca e aceeasi situatie, avem nume si suma, dar nu avem produse si vanzator.Multumesc
poti ajuta si tu
Nu exista un loc mai bun decat AICI. Cand notiunea ta despre ACOLO a devenit un AICI vei obtine imediat un alt ACOLO care, din nou, va arata mai bine decat AICI.
valentina_22 spune:
Anca , multumesc pentru gandurile bune.
Sa ziceam ca a fost la mijloc o neintelegere,mai ales ca la mijloc a fost si week-endul cand mai toata lumea are alte planuri.
Multumesc pentru ajutor.
_
Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.
Vale, mami de ALEXANDRA si ANDREI
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu
ALATURI DE BIBI
BAZAR DC
anca16 spune:
Valentina eu asa cred,ca a fost o neintelegere.Adresa Anei nu e corecta in documentul acela, exista un "i" in plus si de aceea ti-a dat tie eroare la trimiterea mailului.Sper sa-ti primesti cat mai repede produsele!
poti ajuta si tu
dicirstea spune:
Am ridicat astazi produsele de la Mamagiuliei si Dianaalex.
Mamagiuliei, imi vin bine, asa cum m-am asteptat, dar bluza galbena a fost peste asteptari...marturisesc ca am luat-o cu frica dar chiar e frumoasa, culoarea e super.
Dianaalex, nu stiu ce s-a intamplat de data asta...in afara de puloverasul ala toate produsele au probleme, cele pentru copii sunt purtabile, desi niciunul nu-si merita descrierea, camasuta era usor scamosata dat mai ales era kaki,nu gri cum aparea in poza, iar pantofii sunt dezlipiti pe vreo 2cm, dar se vede ca nu din cauza purtarii s-au dezlipit, ci aveau tendinte din momentul in care au iesit de pe banda.
rochia rosie insa............ insa nu poate fi purtata .
Are o ditamai insailatura pe piept
si ca si cum nu ar fi fost de-ajuns... e ciupita in doua locuri, o gaurica pa burta si una in spate, sa nu se supere nimeni.
Nu ar fi fost nicio problema daca nu ar fi fost laudata...daca nu ar fi avut la descriere
"Rochie licra foarte frumoasa stare foarte buna lungime 135 cm
bust 42*2 dar se mai intinde
cade foarte frumos si se aseaza foarte bine ...
CAPRA CU 2 IEZI
mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian (03.06.2009)
MINUNEA MEA
www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2
A DOUA MINUNE
MOS CRACIUN 2010
www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!
Sa o ajutam pe Georgi sa mearga
Manu - papusa fara picioare
szivarvany spune:
Are cineva de pus la bazar acuma rapid o coronita sau diadema de miresuca ???
Am nevoie sa mi ajunga cel tarziu pe 7 iunie ...
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
Campanie speciala, pentru steluta de mare, DAVID
dicirstea spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mamagiuliei Are cineva de pus la bazar acuma rapid o coronita sau diadema de miresuca ??? Am nevoie sa mi ajunga cel tarziu pe 7 iunie ... |
Cat de mare vrei sa fie?
Eu am ceva micut, discret, cam ca o agrafa din aceea care se pune deasupra cocului...nu stiu cum sa ii spun. e un pieptene cu dinti mari care intra in coc si ramane vizibila baza pe care sunt prinsi niste trandafirasi din saten culoarea untului.
Daca esti interesata mai bazaie-ma pe mail diseara, ca acum sunt in oras si pana acasa uit.
Edit: uite-o aici
CAPRA CU 2 IEZI
mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian (03.06.2009)
MINUNEA MEA
www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2
A DOUA MINUNE
MOS CRACIUN 2010
www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!
Sa o ajutam pe Georgi sa mearga
Manu - papusa fara picioare
alexandrina spune:
citat din mesajul lui valentina_22 Kid, am sa incerc sa apelez la o vecina pentru a-mi scana chitanta insa nu cred ca este normal ca atata timp cat eu ca si cumparator imi platesc la timp datoriile, tot eu sa trag pentru o amarata de confirmare. Ar trebui ca responsabilul de caz, daca si-a luat acest angajament sa se implice mai mult, sau cand legatura cu beneficiarul a fost luata acestia sa se responsabilizeze, pana la urma copilul lor are de castigat. Vorbesc de acest caz particular.Cum spuneam incerc cat mai repede sa rezolv situatia, insa pe viitor voi fi atenta de unde cumpar, nu de alta dar timpul este pretios pentru al pierde. |
Am scris de multe ori despre asta dar acum s-au inmultit cazurile si faptul ca suntem mai multe ne pare mai scapat de sub control, profit ca mi-ai ridicat mingea la fileu si revin. In forta. Cu motivare, fara motivare pun la panou intarziatii sau ne-ordonatii, ca nu stiu exact daca sunt sau nu rezolvate problemele din casuta postala.
Cele mai vechi emailuri sunt pentru cazurile:
Darius - 19 apr
Bibi - 10 mai
Robi - 11 mai
David si Marius-Andrei 19 mai
Responsabilii sunt respunzatori si de corectitudinea datelor cazului, aveti acces si la acel document, precum la toate documentele bazarului, pentru a le modifica.
Repet, pentru cine n-a citit, de saptamana viitoare, treceti si raportul in mod oficial in documentul destinat.
Pentru cumparatoare:
Cine nu poate scana chitanta, sa trimita mail direct la responsabil, nu e necesar sa mai trimiteti si la mailul bazarului, e in plus. (valentina nu ma adresez tie aici, tu ai facut intocmai, inteleg)
Nu trimiteti mailuri diverse despre orice altceva, daca se poate.
Primim zilnic mailuri ca bazargeneral a fost adaugat ca prieten pe Picasa. N-are sens. Nu mai intretinem albumul de poze.
Cineva dintre cele care au parola la bazargeneral mai face cate-o rezervare prin albume din Picasa, o/le anunt ca au primit si raspuns. Altadata, nu uitati s ava delogati.
valentina tare incercati mai sunteti. Sa aveti parte de sanse frumoase!
claudia.andrici spune:
citat din mesajul lui mamagiuliei Are cineva de pus la bazar acuma rapid o coronita sau diadema de miresuca ??? Am nevoie sa mi ajunga cel tarziu pe 7 iunie ... Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela Campanie speciala, pentru steluta de mare, DAVID |
Am pus o diadema las linkul in caz ca iti place :
http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=26441