Bazar umanitar (66)

Raspunsuri - Pagina 39

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simonapro spune:

Buna!

Laura:la multi ani copilasilor, sa aiba o viata frumoasa si fericita!

sa aveti o saptamana usoara!

Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid spune:

alexandrina Am primit pachetul, sunt foarte frumoase, multumesc foarte, foarte mult! Jocul bonus l-a facut pe junior extrem de fericit, in plus, e prima data cand a afirmat ca ii place sa primeasca si haine cadou caci ii plac pijamalele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari_paun spune:

Laura la multi ani pt piticei si sa ai numai bucurii de la ei si sanatate
dianaalex scuze pt intarziere, maine dim pleaca coletul

am lipsit de pe forum insa ma epuizeaza Pit ca ma suge la greu si nu soparg dintii odata ca sa manance si sa ma lase in pace un pic Ema ma solicita la max si din cauza vremii probabil, ori din cauza geloziei o apuca tipatul, crizele de furie si se musca...ma enervez, obosesc...
imi trece, stiu ca e o perioada mai grea insa o sa trecem si peste asta

va pupacesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandrina spune:

Citat:
citat din mesajul lui kid

alexandrina Am primit pachetul, sunt foarte frumoase, multumesc foarte, foarte mult! Jocul bonus l-a facut pe junior extrem de fericit, in plus, e prima data cand a afirmat ca ii place sa primeasca si haine cadou caci ii plac pijamalele!

Sper ca ai gasit o bila la indemana
Pijamaua a facut o plimbare prin provincie, eu o am de la madyrizi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

buna

am ridicat ieri coletul de la DODO. multumesc. jacheta imi vine super. pantalonii imi sunt larguti. dar nu e probl. se rez. mersi mult de tot

astept zielel astea sa ajunga si coletele de la mikaela si ecaterina

sa aveti o zi frumoasa

Dumnezeu ne-a binecuvantat cu minunea Natalia Maria (30. 12. 2010)

www.aliapop.ro/index.html" target="_blank">Sa o ajutam pe ALIA sa traiasca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aticia spune:

fetelor, caut si eu un aspirator nazal pe baterii bun. Aveti vreo recomandare? NU batista bebelusului, ca as vrea sa-l iau cu mine cand plecam la operatie si acolo nu am de unde sa iau aspirator mare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

aticia,din ce am citit eu demult pe forum mamicile nu au fost multumite deloc de un astfel de aspirator nazal,fara sa mai punem faptul ca e si extrem de scump.
Mai bine faci un subiect la parintii intreaba,macar sa nu dai banii de pomana pe unul si sa cumperi in cunostinta de cauza.

POZE CU NOI
de David Christian

Speranta si incredere pentru David
Poti ajuta si tu!Bazar umanitar pt David si alti copilasi speciali!.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aka spune:

am mai pus ceva si mutat altceva :)

trening 6-7 ani, fetite
bluzita fetite 119/125
papuci dama mar.37

daca un produs e prea scump va rog sa-mi spuneti si iau masuri :).

mami de www.totsites.com/tot/mariachristina" target="_blank">Maria Cristina si Andreea Miruna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boticelina spune:

Aticia, eu am avut aspirator nazal electric si am fost foarte dezamagita de el. Exista insa si varianta "de gura" a batistei bebelusului, adica mama e cea care aspira la capatul unde s-ar cupla aspiratorul. Parca de la Jane erau, cauta pe net, eu am luat pt 2 mamici, frantuzesti, de la Interex dar magazinul ala s-a inchis...

Am primit coletul de la Claudia, f misto gecuta si botinele, chiar m-am intrebat de ce nu le-am ochit mai devreme , imi vin turnate si sunt foarte ochioasa in ele ....

Ana n-am uitat de chilotani, am fost atunci la Kiabi, erau 19.90lei/10 buc cei simpli dar aveau doar de la 4-5 ani in sus si sigur erau prea mari, i-ar fi fost mari si lu' fi-mea. O sa mai trec zilelele astea si iau daca gasesc

Monica si Nancy, 04.07.2008
"If you are unware of your choices, then you have none"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dicirstea spune:

Aka, dupa ce au adormit copii, azinoapte, cu ultimele puteri am reusit sa desfac pachetul Multumim pentru bonusuri, m-ai nimerit cu pantalonii verzi, ca imi place mult culoarea, iar iepurasul a fost foarte apreciat de ...Matei, care si l-a pus pe perna, in locul catelului .
Si nu-mi vine sa cred ca imi vine bine rochia! Bine...trebuie sa-mi sug burta, dar nu mi se vad colaceii

CAPRA CU 2 IEZI

mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian (03.06.2009)

MINUNEA MEA

www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2

A DOUA MINUNE

MOS CRACIUN 2010

www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!

Sa o ajutam pe Georgi sa mearga

Manu - papusa fara picioare

Mergi la inceput