Bazar umanitar (66)
Raspunsuri - Pagina 38
luy spune:
La multi ani ! pentru Bianca si Rares
Laura, sa te bucuri de copiii tai frumosi, sa fie sanatosi si sa fie fericiti !
Yasmin, sa-ti traiasca nepoteii !
Am reusit sa pun cate ceva la bazar :
Ioan Slavici - 'Povesti' - vol II
Costumas vara unisex 0-3 luni
Set 3 body Carter's 3-6 luni
Romper Unique 3-6 luni
Romper Mothercare 3-6 luni
Maieu fetite 3-6 luni
Salopeta plusata 74 cm
Daca doreste cineva vreun articol si vi se pare pretul prea mare, va rog sa-mi spuneti. Toate sunt noi sau aproape noi.
Carmina, multumesc mult pentru oferta, esti foarte draguta . Cartile vreau sa le cumpar pentru o fetita, eu deja le am.
Luy, mamica de Maria Teodora ( 25 aug 2007 ) si Irina Alexandra ( 21 sept 2010 )
anda141 spune:
Am licitat ceva de la bazar si am primit confirmarea ca produsul este al meu. Am trimis un mail la persoana respectiva, dar nu am primit raspuns. Ce trebuie sa fac ? Intai achit ? Care este contul unde trebuie sa achit ?
dicirstea spune:
Pai ce scria la produsul respectiv? daca scria "Plata in cont umanitar" e simplu, platesti in contul cazului specificat, daca scrie "cumparatorul alege" alegi tu un caz in contul caruia sa platesti.
Daca nu e cont umanitar e si mai simplu, trebuie sa platesti direct vanzatorului, dupa cum va intelegeti: fie in cont, fie cu mandat postal.
daca ai trimis mail in week-end e posibil ca persoana sa fie plecata pe undeva. E cineva de pe forum?
CAPRA CU 2 IEZI
mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian (03.06.2009)
MINUNEA MEA
www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2
A DOUA MINUNE
MOS CRACIUN 2010
www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!
Sa o ajutam pe Georgi sa mearga
Manu - papusa fara picioare
ancadragoman spune:
Citat: |
citat din mesajul lui LoraG76 ancadragoman, am primit coletul, multumesc, arata f. bine adidasii, conform descrierii! Lora, mami de Iustina (31.10.2004) si Adelina (02.09.2010) Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei Lucrusoare la bazar umanitar (Niciodata sa nu spui niciodata!) |
ma bucur ca au ajuns si ca iti plac,scuze de intarziere.
anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!
AJUTOR URGENT PENTRU MARIUS!!!
Doneaza 2 euro prin SMS la 874 si ajuta la reamenajarea si dotarea Sectiei de Pediatrie a Spitalului Fundeni
Jasmin012 spune:
Buna, fetele.
Dici si Luy, multumesc de urari,
Laura, cum ati petrecut ieri? Asteptam poze.
Fetelor, saptamana asta, mai spre sfarsit (joi, vineri), o sa ma achit si eu de restul datoriilor la bazar. Plata o s-o faca tot mama, cred. Va anunt ce si cum.
pooh spune:
Neata!!!!Acum am observat,ce florococa frumoasa am la profil!Pooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)
ginye55 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui claudia.andrici Buna am pus aseara colete pt : - ginye55 |
Am luat azi coletul de la posta. Blugii imi vin f bine. Multumesc!
georgipuia spune:
Buna ziua Doamnelor,
De mult nu v-am mai citit cum trebuie, dar nici sa ma crapi nu recuperez de atatea zile din urma...
Laura... sa-ti traiasca strumfii si sa te bucuri de ei! Sa fie sanatosi, veseli si impliniti!
Am ridicat si eu saptamana trecuta colet de la dianaalex cu o vestuta superba...
Mai am si eu de achitat mici ramasite (pe langa lunile trecute acum stau chiar bine de tot)si sper sa fiu mai relax si sa ajung la banci saptamana asta. Scuze daca am intarziat la vre-una din voi peste limita de 1 luna
V-am pupat si sper sa ne auzim mai des!
Ce am eu de oferit si/sau vandut?
ellinia spune:
Anca, am aviz de la tine, inca n-am reusit sa ajung la posta!
Multumesc pentru floricica, acum am vazut-o!
Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)
BazarGeneral