Bazar umanitar (66)
Raspunsuri - Pagina 40
kid spune:
Avem toata casa plina de bile, de toate marimile, nu a fost nici o problema.
ramona_patra spune:
Buna seara fetelor intru fuguta, sa spun ca am primit bretelele de la Claudia Andrici. Mersi mult Claudia, is f faine.
Ancadragoman ai pus cumva si coletul pentru mine, caci nu prea am citit din urma si sa fiu atenta la posta.
Va pup si o noapte cat mai placuta.
Ramona de maimutel Diana (20.07.2009)
maimu diana
aticia spune:
multumesc, Boticelina, asa o sa fac.ai dreptate cu varianta respectiva. Am citit si eu despre ea. Voi cerceta subiectul.
ancadragoman spune:
Buna
Am primit coletul de la Claudia,multumim f tare Maria nu a mai dat ieri jos rochita albastra
Ramona cred ca sambata ajung la posta,te anunt oricum.
anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!
AJUTOR URGENT PENTRU MARIUS!!!
Doneaza 2 euro prin SMS la 874 si ajuta la reamenajarea si dotarea Sectiei de Pediatrie a Spitalului Fundeni
simonapro spune:
Buna!
Am primit coletul de la dianaalex, multumim frumos , sunt foarte draguti blugii, cu bluza sa nu te grabesti, ca poate mai i-au ceva.
Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003)
Dodo-pui spune:
Azi au plecat colete spre:
-oana_oana26
-adablackcat
-dracu
-simonapro
-mistral
-kid
Multumesc ca ne sunteti alaturi
~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
Razbunarea cea mai cruda este cand dusmanul tau e silit a recunoaste ca esti bun si dansu-i rau.
alexandrina spune:
Am primit coletele de la:
bebelu via dana.andrei. Va multumesc! Din pacate ma uit cu jind la geaca pentru ca mi-e mica tare. O s-o daruiesc cuiva pe masura.
dianna multumesc mult, sunt bucuroasa pentru jerseul care mi se potriveste, mai sigur o sa stiu cand o sa incep sa-l port. In ultima vreme putine lucruri mi s-au potrivit, ceea ce face ca acesta sa-mi placa si mai mult . Si pentru toate celelalte .
diannaalex spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alexandrina Am primit coletele de la: bebelu via dana.andrei. Va multumesc! Din pacate ma uit cu jind la geaca pentru ca mi-e mica tare. O s-o daruiesc cuiva pe masura. dianna multumesc mult, sunt bucuroasa pentru jerseul care mi se potriveste, mai sigur o sa stiu cand o sa incep sa-l port. In ultima vreme putine lucruri mi s-au potrivit, ceea ce face ca acesta sa-mi placa si mai mult . Si pentru toate celelalte . "Fiecare copil care se naste sub soare ne vesteste ca Dumnezeu nu si-a pierdut increderea in om" (Rabindranath Tagore) Alexandrina, mama lui Mihai (20 dec. 2005) si a Mariei (21 nov. 2007). |
Sa il porti sanatoasa. sa stii ca am stat cu niste emotii groaznica. Ma bucur ca iti place.
mami de pui Alex www.dianalaura.wblog.ro
veniti la produse noi sau impecabile la preturi foarte bune
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii
diannaalex spune:
ma bucur ca iti place sa ii poarte sanatos.
mami de pui Alex www.dianalaura.wblog.ro
veniti la produse noi sau impecabile la preturi foarte bune
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii
mikaeela spune:
Buna fetelor.
Am pus si eu acum la bazar --o pijama de fetita noua ptr 5-6 ani
si --o pereche blugi dama marimea XL -noi
Bazar umanitar
Ajutor ptr Ionela
[b]Daca plangi ca soarele a disparut din viata ta,lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele