Bazar umanitar (66)
Raspunsuri - Pagina 41
alexandrina spune:
Citat: |
citat din mesajul lui diannaalex Sa il porti sanatoasa. sa stii ca am stat cu niste emotii groaznica. Ma bucur ca iti place. |
Pentru ce? Sunt chiar asa de inspaimantatoare?
Leditia spune:
ahahahaha,Ale
Alexandrina ii asa blanda,numa' pe forum pare mai dura asa,dar zau ca nu-i,ii tare dulce,sensibila si e un suflet tare bun.
POZE CU NOI
de David Christian
Speranta si incredere pentru David
Poti ajuta si tu!Bazar umanitar pt David si alti copilasi speciali!.
alexandrina spune:
Cine zice ala e.
dianna acum incep si eu sa am emotii ca ieri seara am reusit sa ajung cu pachetul pentru tine la posta. Pana saptamana viitoare cand va ajunge ma vor trece toate naduselile
mari_paun spune:
tomaca nu au ajuns inca banii...sa-mi zici suma poate depistez asa... am un virus pe calcultaor si nu merge nimic cum trebuie...sper sa rezolv problema rapid
diannaalex spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alexandrina Cine zice ala e. dianna acum incep si eu sa am emotii ca ieri seara am reusit sa ajung cu pachetul pentru tine la posta. Pana saptamana viitoare cand va ajunge ma vor trece toate naduselile "Fiecare copil care se naste sub soare ne vesteste ca Dumnezeu nu si-a pierdut increderea in om" (Rabindranath Tagore) Alexandrina, mama lui Mihai (20 dec. 2005) si a Mariei (21 nov. 2007). |
Multumesc frumos Alexandrina abia astept sa il primesc. E cadou pentru mama mea. Ziua ei a fost de ceva timp dar abia asteapta cadoul de la tine.
mami de pui Alex www.dianalaura.wblog.ro
veniti la produse noi sau impecabile la preturi foarte bune
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii
Dodo-pui spune:
Am adaugat:
-crema depilatoare pentru piele sensibila
-gel-crema hidratant de noapte
-apa de toaleta Pur Blanca
-luciu de buze "caramel apple"
-perie din lemn pentru fata"planeta spa"
-set pentru pedichiura
-mini crema anew pentru lifting facial
-balsam de buze
-luciu de buze
-sapun hipo-de la oriflame
multumesc tuturor celor ce ne sunt alaturi
~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
Razbunarea cea mai cruda este cand dusmanul tau e silit a recunoaste ca esti bun si dansu-i rau.
ana l spune:
Boticelina, am gasit eu chilotei buni aici. A trebuit sa caut bine, dar am gasit.
Acum caut pentru baiat, de 8 ani, parca au disparut marimile astea.
gatea1980 spune:
buna fetelor
revin si eu dupa 2 saptamani de recuperare la santoriul busteni. mai avem inca 2 saptamani.offf
luni il voi trimite pe sotul meu cu pachete la posta pentru
lali_mete
carminabulina
mihaela770
va multumim ca sunteti alaturi de noi
pupici
mama unui inger mihaita darius