Bazar umanitar (66)
Raspunsuri - Pagina 23
kid spune:
kokiy Sigur n-o sa ma bage jr tau in seama, la atatia copii prezenti
alexandrina Nu e graba cu pachetul, cand poti
La multi ani tuturor copiilor, sa fie sanatosi si voiosi!!!
Jasmin012 spune:
Ralu, multumesc, eu intrebam de ora limita.
Vin si eu cu Lucas, asa ca abia astept sa va vad.
gatea1980 spune:
buna
am adaugat la bazar urmatoarele PRODUSE ptr, mihai darius
http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=26920 SUPORT BIBERON
http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=26919 GENTUTA FETITA
http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=26918 RUCSAC COPIL NOU
VA PUPAM
O ZI BUNA VA DORIM
mama unui inger mihaita darius
madaiulia spune:
La multi ani pentru toti copilasii!
Cum a fost intalnirea din Bucuresti? Va asteptam cu impresii.
Am platit azi pentru Raul, Raisa si Alexandru H. Claudia si Diana au confirmat deja, multumesc. Pentru Raisa nu stiu adresa de mail, asa ca am scris la bazar general.
Mamica de David Andrei 10 iunie 2007
kid spune:
Petrecerea a fost super!
Sper ca la viitoarea sa fie si junorul ok sa poata merge, s-ar simti foarte bine!
N-am recunoscut multe fete de aici, caci nu le-am vazut de ceva vreme... eram tot timpul cu ochii pe ecusoane, insa la ce miscare era, a fost cam greu, plus ca multe nu (mai) aveau ecusoane [:d] madyrizi e mult mai silfida ca acum 2 ani cand ne-am vazut noi, Viovio a venit aranjata, kokiy cu plete si ochelari, am vazut-o pe luy pe fuga, insa nu am apucat sa o stresez nici macar cu un cuvant, pe arcadia.
Mai revin maine, noapte buna tuturor
kokiy spune:
A fost super petrecerea ...ioi si ce imbulzeala
Am intalnit multe inimoase pe care le cunosc de la bazar si le pe toate fara exceptie,imi pare rau ca n-am putut sta mai mult la taclale ...
ancadragoman ,saritoare ca'ntotdeauna a ajutat la impartit cadouri
madyrizi ,te-am fentat de cateva ori ,noroc ca's mare si ma gaseai tu
ralualexandrei,kid ,Jasmin012,viovio arcadia luymiflore
alex_andra,sa-ti fie rusine ,te-ai furisat pe langa mine ,nu stiu cine ti-a dat ecusonul,cert e ca te-am ratat,poate data viitoare
dicirstea, sa nu mai spui ca nu ne-am vazut,da? ...ca doar eu ti-am smuls ecusonul din mana sa vaz mai bine ce scrie pe el
Laura , mamagiuliei am citit si subiectele voastre cu intalnirea ,ma bucur ca a iesit frumos si v-ati distrat
madyrizi spune:
buna,
cum am scris si la subiectul dedicat petrecerii din buc., totul a fost excelent. ne-am bucurat de o seara frumoasa, de o intalnire intre prieteni si un prilej de a cunoaste membre noi sau de a face cunoastinta cu fetele din umbra nickului.
imi pare rau ca le-am "ratat" pe jasmin (nu am mai avut acces la calculator dupa ora 13 si am citit abia aseara mesajul tau ) si pe dici. m-am intalnit cu viovio, kokiy, kid, miflore, ancadragoman si multe alte fete dupa ce ne-am tras okeade la ecusoane ca sa stim cu cine vorbim .
cadourile au facut deliciul ambilor mei copii, iar alex a citit pana acasa tot drumul .
acum la subiect:
am primit coletele de la alexa si mikaeela. foarte frumoase hainutele si multumesc frumos si pt. bonusuri .
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
NOUTATI IN ALBUM
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii
Jasmin012 spune:
Ohhhh, si mie imi pare rau ca v-am ratat. Din pacate nu le-am putut vedea decat pe Dici, kokyi, ancadragoman si sora ei, Alexa, si cam atat. Mi-ar fi placut sa le vad si pe celelalte fete de aici de la bazar. Am ajuns tarziu, aproape de ora 19. Lucas s-a distrat de minune si ne-a placut foarte mult. Multumim desprecopii, pentru aceasta ocazie minunata. Si multumim fetelor care s-au implicat in organizare
kid spune:
Jasmin Noi cum de nu ne-am intalnit?
Am vazut-o pe Anca cu o fetita mica in brate si dupa ce am vazut-o si pe Alexa mi-am dat seama ca este nepotica