Bazar umanitar (66)
Raspunsuri - Pagina 22
Leditia spune:
La multi ani fericiti tuturor copilasilor!Sa fie sanatosi,fericiti si iubiti!
POZE CU NOI
de David Christian
Speranta si incredere pentru David
Poti ajuta si tu!Bazar umanitar pt David si alti copilasi speciali!.
alex_andra spune:
Citat: |
citat din mesajul lui kokiy avem insigne inscriptionate DC, unde ,vor fi scrise nick-urile voastre,sa ne identificam mai usor ... ****************************** "Cel ce lupta cu monstri ar trebui sa aiba grija sa nu devina unul" |
, ce tare...nu stiam de insigne, dar intr-adevar e super ideea
ancadragoman spune:
iulia vezi ca Maria vine inaintea mea sa ia insigna
anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!
AJUTOR URGENT PENTRU MARIUS!!!
Doneaza 2 euro prin SMS la 874 si ajuta la reamenajarea si dotarea Sectiei de Pediatrie a Spitalului Fundeni
kokiy spune:
O sa cada lumea pe spate cand o vedea cine statea in spatele nick-ului ancadragoman,banuiesc c-o sa pun insiga tatalui
Jasmin012 spune:
La multi ani tuturor copiilor, mari si mici! La multi celor care se simt copii!
Ce frumos o sa fie la intalnire! Sunt atat de invidioasa pe cine poate ajunge! ce rau imi pare ca lucrez si nu pot fi acolo cu prichindelul meu. Pana la ce ora dureaza?
Va urez distractie placuta .
szivarvany spune:
Dupa cateva peripetii cu cretinele de la posta care mi-au dat coletul alteia, am recuperat diadema.
E ok, merci Claudia, va trebui insa sa gasesc un sistem sa o fac sa straluceasca precum in tinereti
Kokiy, sarut mana
Si am primit o cutie cu cateva hainute de baieti si sandale, bestiale, de la Buli - dedicatie David, le pun zilel urmatoare; sunt extra mega, sandalel sunt noi, am vazut bluzite, camasuta deci dau de stire
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
Campanie speciala, pentru steluta de mare, DAVID
ancadragoman spune:
Citat: |
citat din mesajul lui kokiy O sa cada lumea pe spate cand o vedea cine statea in spatele nick-ului ancadragoman,banuiesc c-o sa pun insiga tatalui ****************************** "Cel ce lupta cu monstri ar trebui sa aiba grija sa nu devina unul" |
vine cu soacra mea ca la ora aia nu avem tata acasa
anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!
AJUTOR URGENT PENTRU MARIUS!!!
Doneaza 2 euro prin SMS la 874 si ajuta la reamenajarea si dotarea Sectiei de Pediatrie a Spitalului Fundeni
ralualexandrei spune:
Vin si eu cu picii.
Pana la ora 21 tine,ca intreba cineva.
Dodo multumesc pt confirmare.
Andra ,mamica de 3+1 album no1 albumul no2
Vreau sa nu mai fiu diferit!!!!
alexandrina spune:
Da, da, invidii spre voi si din provincie!
Sa aveti cu toatele o zi memorabila! Sa ne traiasca copii si inocenta din sufletele tuturor!
Eu, ca sa ma tin de meserie, revin cu organizatorice.
1. Va reamintesc ca rapoartele trebuie trecute personal de responsabile, scrieti exact la ce au fost folositi banii, cum se facea la primele raportari anul trecut. x lei - terapeut, y lei- medicamente. Sa fie transparent.
2. Studiu de caz. http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=23223
Am castigat in 22 aprilie, din lotul de confirmari cerute de mine in 27 aprilie, tin minte ca a fost bifat primul. Dupa cateva zile scria bebelu "am pus la posta toate hainutele donate de mine", sau ceva asemanator. Intamplator am intrebat unde merg produsele acelea si am aflat ca la Dana, mama lui Marius-Andrei.
Aceasta manevra nu a reiesit public din ce-mi aduc aminte si nu e trecuta sub nicio forma la produs.
Nu vreau sa fac caz ca n-am primit inca produsul, e de toamna ca primavara a trecut, nu ma grabesc daca stiu sigur ca-l voi primi.
Lucrul pe care vreau sa-l subliniez e ca e defectuoasa strategia.
Repet, scrie si-n regulament, trebuie sa puna la bazar produsul cel care-l si expediaza.
Laura, kid, Serialbastre si dianna pana luni promit ca va trimit coletele, daca e ok. O sa va intreb si in privat, in momentul in care le voi avea gata impachetate.
Inca o data: Distractie frumoasa tuturor!
Laura25 spune:
alexandrina, e ok.
Viovio stiu ca iti sunt datoare cu expedierea cursului de pictura. Mii de scuze, efectiv nu am avut cum sa ajung la posta. Nu am uitat, ti-l trimit! Multumesc pt intelegere.
Am marfa la bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me