Bazar umanitar (66)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Jasmin012 spune:

Citat:
citat din mesajul lui kid

Jasmin Noi cum de nu ne-am intalnit?

Am vazut-o pe Anca cu o fetita mica in brate si dupa ce am vazut-o si pe Alexa mi-am dat seama ca este nepotica

Teodora-Ana, de Mihail Vladimir (15.05.2007)

Traieste fiecare clipa ca si cum ar fi ultima!

Chiar nu stiu cum de nu ne-am intalnit. Noi am incercat sa evitam imbulzeala si am stat in loc mai putin aglomerat.

Da, fetita Alexei seamana perfect cu mama ei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kokiy spune:

Citat:
citat din mesajul lui Jasmin012
Da, fetita Alexei seamana perfect cu mama ei.

Ba nu, seamana mai mult cu Dragomanca ...Alexa,nu te superi,doar e sor'ta

Majoritatea fetelor au venit cu hainele castigate la bazar dupa ele,s-a evitat posta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

Si noi ne-am intalnit la Piatra Neamt, totul a fost super. Laura a fost de milioane, a organizat si un concurs "cine stie castiga" despre dc, eu sunt mandra posesoare a unei genti de plaja cu "I love desprecopii"
Au venit multe mamici, copiii s-au simtit foarte bine!

Am prim it si vreo trei pachete:
aticia, pantalonii sunt foarte frumosi, din pacate imi sunt mici, asta e, oricum i-am luat la risc, poate mai slabesc vreo 2 kg sa-mi vina .
lavinia, am luat si tricoul roz si hanoracul, multumesc!
gatea, am luat si papuceii cei rosii cu fusta. Multumesc!

Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)

BazarGeneral

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid spune:

arcadia Ne mai vedem intr-o zi? Alinuk a fost foarte draguta, asa ca am un tricou pentru tine.
edit: am incercat sa te sun ieri, insa cele 2 numere de telefon pe care le am eu nu cred ca mai sunt valabile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex_andra spune:

Citat:
citat din mesajul lui kokiy

alex_andra,sa-ti fie rusine ,te-ai furisat pe langa mine ,nu stiu cine ti-a dat ecusonul,cert e ca te-am ratat,poate data viitoare

"Cel ce lupta cu monstri ar trebui sa aiba grija sa nu devina unul"

imi pare rau....cred ca alinuk mi l-a dat, nici nu mai stiu, eram un pic debusolata

oricum, am stat f putin, din pacate, eva tot tragea de mine si ma matzaia, ca unde sunt jucariile.... dar data viitoare ne revansam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

A fost frumos la petrecere, au fost multi participanti, din pacate spatiul nu a permis prea multe, in zona unde era spectacolul era f.mare inghesuiala. Dar copiii s-au distrat...
Ma bucur ca am avut ocazia sa le cunosc pe Kokiy ( m-a uimit ca ti-ai amintit de mine ) , Viovio , madyrizi , aka , ancadragoman . Pe Alexa o cunosteam , sper sa se faca frumos si sa ne intalnim in urmatoarele zile. Am vazut-o si pe kid , dar mi-a fost jena s-o abordez . Eu sunt mai timida, asa ( si ma mai mir cu cine seamana fata mea cea mare ).
Sper sa mai avem si alte ocazii sa ne intalnim

Luy, mamica de Maria Teodora ( 25 aug 2007 ) si Irina Alexandra ( 21 sept 2010 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmin012 spune:

Fetelor, nu are nimeni balerini sau sandale nr. 35? Tot caut si nu am noroc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Mie mi-a placut ,activitate nene nu gluma.
bai copilul seamana cu mine ptr ca si Maria seamana cu sora mea asa ca suntem chit

anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!

AJUTOR URGENT PENTRU MARIUS!!!

Doneaza 2 euro prin SMS la 874 si ajuta la reamenajarea si dotarea Sectiei de Pediatrie a Spitalului Fundeni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramona_patra spune:

Buna fetelor,
Vad ca si voi va-ti distrat ieri, la fel si noi aci in Piatra. A fost super faina petrecerea, iar copii super incantati. Nu mai spun de Laura care a fost super.
In alta ordine de idei am intrat sa le spun ancaidragoman si claudiei.andrici, ca nu am reusit sa ajung la banca in pauza de masa, deoarece aci a tras o ploaie serioasa, dar maine negresit ajung.
Eu termin programul la ora 19, atunci toate bancile sunt closed.
Va pup si va doresc un sfarsit de saptamana cat mai fain.

Ramona de maimutel Diana (20.07.2009)
maimu diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari_paun spune:

buna fetele
ce rau imi pare ca nu am putut sa vin si eu la intalnire poate alta data , si vn cu amandoi copiii
mi-ar placea sa va cunosc si altfel decat de pe forum
da poze nu vedem?

va doresc o zi minunata...la noi e nor

Mergi la inceput