Bazar umanitar (66)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Alexandrina, si mie-mi era putin cam mare, dar mi-a fost tare draga. S-o porti cu placere!

Lora, mami de Iustina (31.10.2004) si Adelina (02.09.2010)

Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei
Lucrusoare la bazar umanitar

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

salutare!

primit colete de la

anca16suuper incantata de produse,multumesc mult,o sa mai cumpar de la tine

mamagiulieiela fel,ca intotdeauna totul super ok si misto!

dianaalex vad ca se aduna cam multe "bube"la tine in ultimul timpeu zic sa fii muult mai atenta,nu de alta dar vor ajunge din ce in ce mai multe fete sa te ocoleasca si tot voi aveti de pierdut

alexandra succes la actiunea "olita/wc/reductor" noi am scapat neasteptat de repede la pishu inclusiv la somn,pb e la kk ca nu vrea decat cu pamperscand ii vine kk sare mami mami pune-mi rpd pampers sa fac kknu vrea deloc la wc.olita

chilotei frumosi si ieftini gasesti la kiabi sunt seturi de 10bc la vreo 20 si ceva de lei bumbac de f buna calitate si desene frumoase

Mami si 2 printi iubiti: DAVID(24 sept 2008) si STEFAN(24 sept 2010)

SHOPPING

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana l spune:

vreau si eu chilotei de la kiabi. cine are drum acolo? si mai ales fetita de 2-3 ani sa nimereasca marimile?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boticelina spune:

eu trebuie sa ajung saptamana asta la frate-meu, care sta langa carrefour, deci ma pot abate pe la Kiabi. sa-mi zici daca vrei sa-ti iau eu...

Anul trecut cei din seria cu bufnita (de calitate f buna, ii purtam de un an jumate si arata impecabil) erau 34 de lei/10 perechi, iar cei din gama buget erau 22,90.

Iata-i pe www.kiabi.com/enfant-fille/sous-vetements/lot-de-10-culottes/129/P153635?PM" target="_blank">cei buget si pe www.kiabi.com/enfant-fille/sous-vetements/lot-10-culottes-motif-fantaisie/129/P213213?PM#debut" target="_blank">aia quality

Monica si Nancy, 04.07.2008
"If you are unware of your choices, then you have none"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Am mai pus si eu niste produse noi pentru Robi, imi cer scuze ca nu mai pun link-uri, dar nu ma lasa bolfosenia si mi-e si greu ca le-am amestecat cu altele si cu cele re-listate...am facut vraiste pe-acolo, scuze. Daca sunt doritori de hainute pt. fetite pana-n 9 luni, dati click pe link.

Lora, mami de Iustina (31.10.2004) si Adelina (02.09.2010)

Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei
Lucrusoare la bazar umanitar

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca16 spune:

Nushu si eu iti multumesc, chiar ma bucur ca ti-au placut

Mamica de Razvan (24.05.2010)
www.sos-animale.ro" target="_blank">adopta un catelus
poti ajuta si tu
Nu exista un loc mai bun decat AICI. Cand notiunea ta despre ACOLO a devenit un AICI vei obtine imediat un alt ACOLO care, din nou, va arata mai bine decat AICI.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui boticelina

eu trebuie sa ajung saptamana asta la frate-meu, care sta langa carrefour, deci ma pot abate pe la Kiabi. sa-mi zici daca vrei sa-ti iau eu...

Anul trecut cei din seria cu bufnita (de calitate f buna, ii purtam de un an jumate si arata impecabil) erau 34 de lei/10 perechi, iar cei din gama buget erau 22,90.

Iata-i pe www.kiabi.com/enfant-fille/sous-vetements/lot-de-10-culottes/129/P153635?PM" target="_blank">cei buget si pe www.kiabi.com/enfant-fille/sous-vetements/lot-10-culottes-motif-fantaisie/129/P213213?PM#debut" target="_blank">aia quality

Monica si Nancy, 04.07.2008
"If you are unware of your choices, then you have none"

Ambii sunt frumosi. Prefer de calitate. Daria are 2 ani jumate. chilotii din carefur cei la set de 3 bc- 9 lei, marimea 2-3 ani sunt mici. Nu conteaza culoarea daca nu iese la spalat, dar prefer culori deschise, de fetita, sa se vada frumos sub fustita la vara.

Mergi la inceput

NushuliCA, noi avem kiabi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

Citat:
citat din mesajul lui ana l

NushuliCA, noi avem kiabi?

Edy (5 nov 2003) si Daria (2 dec 2008)

ana nu avem,eu comandam de pe siteul frantuzesc acum ceva vreme,are david si acum chilotei de la ei sunt de f buna calitate

Mami si 2 printi iubiti: DAVID(24 sept 2008) si STEFAN(24 sept 2010)

SHOPPING

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex_andra spune:

Am reusit sa pun la posta coletele pentru Laura si anca.
Sa le poarte copii cu folos

Mergi la inceput