Bazar umanitar (66)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

Selene iarta-ma te rog ca am omis sa platesc produsul de la tine,nu a fost rea vointa ci multa oboseala.
Maine sper sa ajung sa platesc

Andra ,mamica de 3+1 album no1 albumul no2

Vreau sa nu mai fiu diferit!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

Ahhh vedeti oboseala ,voiam sa va multumesc pt hainute,foarte frumoase absolut toate.
Claudia
Mihaela
Dodo
Gatea

Andra ,mamica de 3+1 album no1 albumul no2

Vreau sa nu mai fiu diferit!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adee spune:

Mikaeela, am primit coletul. Din pacate sandalele nu sunt noi cum scria in anunt, se vede ca au fost spalate iar la catarame este dusa vopseaua. Oricum sunt frumoase si sunt in stare destul de buna. Multumim pentru bonusuri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid spune:

Am platit si eu ce aveam la bazar, trimit mail cand ajung la munca, acasa imi merge netul mai ceva ca un melc adormit.

Am o rugaminte, Dodo, sa nu-mi pui inca pachetul la posta, mai vazusem ceva la tine, trebuie sa caut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikaeela spune:

Citat:
citat din mesajul lui Adee

Mikaeela, am primit coletul. Din pacate sandalele nu sunt noi cum scria in anunt, se vede ca au fost spalate iar la catarame este dusa vopseaua. Oricum sunt frumoase si sunt in stare destul de buna. Multumim pentru bonusuri.

purcelusa mea mica Ariana - 24.03.2009

poze

Adee,imi cer scuze,am facut multe greseli in ultimul timp ,recunosc,chiar nu a fost cu intentie ,te rog sa nu crezi ca am spus ca-s noi ca as fi vrut eu sa iau un pret mai mare pe ele,nu,am avut atunci ff multe lucrusoare de la Ioanacarmen si crede-ma cred ca le-am incurcat,nu stiu ce s-a intamplat.
In ultimul timp am facut chiar multe greseli si imi cer scuze de la toate fetele si sper sa-mi pot repara greselile in curand.
As vrea daca se poate sa scoateti si cazul Ionelei de la bazar ,sper sa pot gasi in curand o alta sursa sa-i pot asigura Ionelei banii necesari de tratamente si terapii ,deocamdata nu am gasit nimic,dar sper sa pot gasi cat mai curand .
Eu mi-am dorit ca sa pot face in asa fel sa poata fi multumita toata lumea de produsele mele ,dar se pare ca am gresit f mult,nu vreau sa -mi cer scuze dar eu cred ca este si din cauza stresului f mare si a stari mele de sanatate din ultimul timp.
Eu as vrea sa va multumesc tuturor ca ati fost alaturi de noi si ne-ati sustinut mereu,va multumesc din suflet si chiar daca v-oi scoate cazul Ionelei ,eu tot va voi scrie mereu despre noi,despre tot ce se intampla cu Ionela.
Va spun sincer ,am scris cu lacrimi in ochi ac mesaj,credeti-ma sufar f mult ptr toate greselile pe care le-am facut.

Va pup pe toate si va imbratisez tare,tare

Bazar umanitar

Ajutor ptr Ionela

Daca plangi ca soarele a disparut din viata ta,lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Neatza.
Mihaela,nu cred ca a zis cineva ca trebuie sa-ti scoti cazul de la bazar pt ca ai facut cateva greseli..Daca asta e dorinta ta,nu mai faci fata sau pur si simplu asa iti doresti tu din diverse considerente pe care nu vrei sa le expui aici este altceva si sunt convinsa ca fetele iti vor respecta dorinta.
Insa nimeni nu a spus si nu cred ca se gandeste ca asta ar fi solutia pt 2 greseli facute,care personal nu-mi par extrem de grave,produsele din ce am inteles sunt intr-o stare f buna,doar ca nu sunt noi(scuze dk gresesc).Repet,este decizia ta,nimeni nu se poate impotrivi,doar ca atunci cand iei o decizie de genul trebuie sa te gandesti bine,mai ales ca a reintra la bazar e ceva mai dificil.
Sanatate multa si toate cele bune.

POZE CU NOI
de David Christian

Speranta si incredere pentru David
Poti ajuta si tu!Bazar umanitar pt David si alti copilasi speciali!.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Citat:
citat din mesajul lui kid
Am o rugaminte, Dodo, sa nu-mi pui inca pachetul la posta, mai vazusem ceva la tine, trebuie sa caut.

ok,

~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*
Bazar DC pt Bogdan si nu numai,Bogdan Andrei ,Speranta moare ultima
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
Razbunarea cea mai cruda este cand dusmanul tau e silit a recunoaste ca esti bun si dansu-i rau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

georgipuia, e buna adresa de pe factura? sa pun coletul.
Alina_feier, la tine e buna adresa? il pun si pe-al tau, nu te grabi cu plata.

Lora, mami de Iustina (31.10.2004) si Adelina (02.09.2010)

Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei
Lucrusoare la bazar umanitar

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

mikaeela, daca unicul motiv pt care vrei sa scoti cazul Ionelei de a bazar sunt observatiile primite in ultimele zile, eu zic sa bei o cana de ceai bun, sa te plimbi o jumate de ora singura in liniste si sa te calmezi. Nu e o tragedie, problemute au mai fost cam la toata lumea, e inevitabil dupa parerea mea, pt ca gusturile si modul in care vede fiecare calitatea unui produs poate diferi foarte mult. Inteleg ca esti obosita si nu te simti bine. Incearca sa te odihnesti si sa te linistesti. Nu actiona dupa un impuls de moment. Ia o pauza de o saptamana de la bazar, trimite doar coletele ce le mai ai de pus si pe urma revino cu forte proaspete! Ionela are nevoie de tine puternica si de tot ajutorul pe care i-l poti aduce. Hai! Fruntea sus si la drum inainte!

Am marfa la bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dicirstea spune:

O mama cu un copil bolnav are o mare reponsabilitate, un mare stres si o greutate permanenta in suflet.
Mai pot avea scapari, sunt de inteles, sunt scuzabile, ni se pot intampla si noua, doar din pricina oboselii.

Laura are dreptate, Mikaeela, odihneste-te putin si nu mai lua observatiile asa personal, nimeni nu le-a facut cu ton de cearta.

Dianaalex, sper ca nu te-ai suparat pe mine cand am facut si eu observatie, nu vreau sa-ti provoc si mai multa suferinta.

A fost doar sa atrag atentia ca nu trebuie sa mai luati de buna descrierea cu care va sunt trimise lucrurile pntru bazar si sa mai verificati si voi. Am patit-o chiar eu, (sa trimit un demachiant ce nu mai era in termen, desi era nou cumparat intr-un set) si stiu ca se intampla si din neatentie.

Nu la fel ar fi stat lucrurile daca nu as fi cumparat de la umanitar,bineinteles. In niciun caz nu imi pare rau dupa bani si nu vreau altceva in loc.

O zi frumoasa va doresc tuturor

CAPRA CU 2 IEZI

mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian (03.06.2009)

MINUNEA MEA

www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2

A DOUA MINUNE

MOS CRACIUN 2010

www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!

Sa o ajutam pe Georgi sa mearga

Manu - papusa fara picioare

Mergi la inceput