Pufi alintati de ian-feb 2010(24)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nyny spune:

Citat:
citat din mesajul lui decenuela

hai sa zic si je...om cu experientza in pescuit...
JM....e innebunit sa ne ia si pe noi...je nu si de ce....el isi insiruie 5-7lansete..undite...etc...si...e k ochii ca pe butelie...de zici ca in sec urmatoare vine monstrul...iar eu, evident am grija e jiji care...nu trebuie sa-l deranjeze prea tare pe ta-su..k poate in acel moment ....vine monstru'....
asa ca pt mine mare distractie nu e...

mai e un aspect...noi cand am fost si k jiji am fost la o balta cu casutza....mare..k di tati...ca la hotel...terasa afara..etc...adik UMBRA....daca mergeti asa..pe malul lacului unde de obicei nu prea ai umbra...e cam aiurea...cu soarele asta...chiar daca va luati umbrela...ei nu vor sta...

nu stiu cum sa te sfatuiesc....in concluzie.greul pe tine o sa cada...k barbatii..se concentrila..sa prinda..monstru'

Pescar sef...iti multumesc.

M-am gandit si eu la Soare... si m-am interesat unde in alta parte decat pe net. Cica sunt si citez "umbrare" si am vazut poze de la balta cu pricina ... in unele zone sunt pomi pe margine. Sub umbrela... NO WAY... ar fi imposibil sa facem asta.

inca ne gandim...

Mamica fericita de Mara si de David

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alicredo

nyny...ramaneti peste noapte? eu l-as lua...am fost o dupa-masa la munte si a fost cu noi...cu leaganul dupa noi

Nu ramanem peste noapte. Plecam dimineata si ne intoarcem acasa pe 4-5 dupa-amiaza... sau mai devreme... in fuctie de cat de bine trage PRADA

Mergi la inceput

Lorex succes la examene.

Danasor domnisorica ha?... da chiar, nu pui neshte poze sa te focalizez si eu mai bine?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ale1212xa spune:

buna seara

ca tot ne-ati urat de bine am intrat sa va multumim...

din pacate nu suntem prea ok, are un inceput de febra 38, mi-a refuzat mancarea azi, a facut vreo 5 scaune moi(nu diaree) si s-a iritat de toata frumusetea si ca sa fie treaba treaba l-am culcat la 9:30, s-a trezit la 10 urland de nu am reusit sa il linistesc..si a vomitat tot laptele papat la 9...acum s-a dus singur dupa biberon, l-a luat si incerca sa se suie in patut...i-am facut alt biberon si l-am pus la nani...sa vedem daca adoarme...ca suntem obositi si noi...oricum am bagat masina cu lenjeria, hainele lui si hainele mele pe care a vomitat asa ca trebuie sa astept si dupa ele...

oricum o noapte linistita imi doresc, si voua de altfel si ne auzim maine la cafea...

-----------------------------------------
Alexandra si Dragos Andrei(08.01.2010)...de acum suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ale1212xa spune:

ah ce bine ca nu am pierdut mesajul ca altul nu cred ca eram in stare sa mai scriu.. exact cand am dat trimite mi s-a restartat calcu si nu stiam daca a apucat sa se trimita sau nu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alicredo spune:

sorina,mamidepuiuti,decenuela,ale1212xa,danasor,haircut,nyny,alexutzzza,bubu, miremia va multumesc tuturor ptr gandurile bune si ptr ingrijorari,sper ca nu am uitat pe nimeni

si ptr cine vrea sa citeasca:
ieri am avut 8 apeluri nepreluate pe la 9 dimineata...le-am vazut la 11...incerc sa o sun pe vara-mea...tel inchis...cumva reusim sa vb la 14 la tel....plange ...cica bunicul e bolnav rau...l-au dus la spital cu salvarea...nu vorbeste...se uita la un punct fix...plangem amandoua la tel...
ma inalnesc cu ea, venim la mine.o trimit pe sora-mea la spital(parintii mei erau cu bunica la tara) sa faca schimb cu matusa.pe drum ne bagam la o biserica si ne ...ajungem acasa...vb cu sora...si ne spune ca...are leucemie... si hemoglobinele sunt 3 ...si ar trebuie sa fie intre 12 si 16 la barbati(sper sa nu vorbesc prostii)...ii fac transfuzii de sange.(stiu ca daca el pateste ceva , bunica e ca si moarta fara el,si invers...sunt batrani au 88 respectiv 83 de ani,balante amandoi, cand eram la tara si bunica a fost in spital o saptamana , cand s-au intalnit aveau lacrimi in ochi ,s-au pupat si s-au imbratisat ca doi copiiau 60 de ani de casnicie impreuna, viata la tara...ce mai?!)...si stiu ca daca se duce unul se duce si celalt dupa ...
Ne spune ca si-a revenit...a papat...am vb cu el la tel ...si a facut misto de noi (e mare mistocar de felul lui) ca ne-am facut atatea griji...oricum bine nu e...atat ca si-a revenit....ei bine....
in timp ce primeam vestile bune....imi scrie cineva pe mess...ca prietenul meu de suflet a murit...era mai in varsta...a fost operat, in nov s-a lasat de tigari...era ok.a avut grija de noi ca de copii lui, husbandul lucra cu el la firma, venea la noi saptamanal cu cartusul de tigari+mancare+bani...am invatat atatea de multe de la el...si in special sa fi un om bun...om mai bun decat el la suflet nu am mai intalnit....stia toata viata mea...era ca un tata, ca un mentor ptr mine,cele mai bune sfaturi in viata de la el le am, am vb cu el in 18 si i-am zis lma...eram imi pauza...si ii zic te sun dupa ce ies sa mai pove...si nu l-am mai sunat ce ciuda mie....si ce regretnu pot sa mi-o iert...
asta e....viata e scurta...si eu nu am apucat sa imi iau ramas bun de la el

va multumesc ptr ganduri inca o data....imi revin eu din soc...ptr ca inca nu realizez ca nu mai am cui sa-i spun atatea

noi suntem bine, multumim

din 02.02.2010 cea mai fericita de David Gabriel !
te iubim puiule....!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danasor spune:

Alicredo imi pare tare rau pentru vestile grele ; noi suntem aici sa te ascultam si sa te alinam cu un gand bun; poate se refac analizele si totusi nu se confirma diagnosticul bunicului...mai sunt si alte cauze la hemoglobina scazuta;
E trist ce ai povestit de prietenul tau...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ale1212xa

buna seara

ca tot ne-ati urat de bine am intrat sa va multumim...

din pacate nu suntem prea ok, are un inceput de febra 38, mi-a refuzat mancarea azi, a facut vreo 5 scaune moi(nu diaree) si s-a iritat de toata frumusetea si ca sa fie treaba treaba l-am culcat la 9:30, s-a trezit la 10 urland de nu am reusit sa il linistesc..si a vomitat tot laptele papat la 9...acum s-a dus singur dupa biberon, l-a luat si incerca sa se suie in patut...i-am facut alt biberon si l-am pus la nani...sa vedem daca adoarme...ca suntem obositi si noi...oricum am bagat masina cu lenjeria, hainele lui si hainele mele pe care a vomitat asa ca trebuie sa astept si dupa ele...

oricum o noapte linistita imi doresc, si voua de altfel si ne auzim maine la cafea...

offff , de ce ne temem nu scapam!
de obicei de la rosu in gat vomita, mai bine sa-l duci sa-l vada dr.maine dimineata; sa aveti o noapte linistita si multa sanatate lui Dragos

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui nyny

Citat:
citat din mesajul lui mamidepuiuti

nyny...pai 6 adulti si 3 copii?va puteti imparti si timpul de supravegheat distractie placuta sa aveti!

mami de si

eeee.. prea multa baza in barbati nu pot sa-mi pun pentru ca ei trebuie sa asigure hrana tribului. Mara ar sta mai mult pe langa ei, cuminte sper... iar eu as avea grija de Tarzan. Oricum, mai mult ca sigur o sa-i iau si pe ei, nu mai conteaza ca o sa fie obositor pt mine... ma gandesc doar la ei... ca se vor bucura cand vor vedea cum se prind pestii si ca se vor simti bine in aer liber. Facem o proba sa vedem cum ne descurcam.

Fetelor, va multumesc pt raspunsurile voastre

luati-i cu voi, daca nu e ok va suiti in masina si va intoarceti, asta e, dar decat sa ai inima rupta ca i-ai lasat acasa... si am inteles ca mai vine un copilas, nu?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Beatrice1982

buna ziua!

am tot citit, cate ceva dar nu am apucat sa SCRIU...........din diverse motive

am pus poze...............si va invit la o plimbare virtuala prin micul meu paradis, la 20 m de casa.................sper sa va placa..sunt multe poze, ca sa stiti................vreo 50 si sa imi ziceti cand pot sa le sterg sa nu ocup spatiul............bine?

vazut bebei............superbi!

sa va fie de bine plimbaRILE si intalnelile............mama ce cuvant.......

si noi asa si asa

ivan a trecut prin greva foamei vreo cateva zile bune, eu sa innebunesc nu alta..............si ui asa.......
pe afaraaaaaaaaaaa

si in casa.....

acum cred ca ne paste o raceala buna.........pe mine ma doare capu, lui ii curge nasul

sa nu ii dau inca nimic?
sa il las sa vad cum evolueaza????????

iris bravo pt mers!!

nora bravo pt dinti!sa o tineti tot asa...........

si noi avem vreo 84 cm, si nush ctae kile, dar si mie mi se pare ca e mic si slab..........

idea e ca eu am 74 de kile, si am scazut 2 de cand am ramas, dar nu se vede.......si sunt bronzata pe fata, si patata, si urata.........

va puppppppppppp
aveti grija de voi

Bea, mamica fericita de Ivan(14.01.2010) si 12+ cu fetita cu codite...

Doamne ajuta!

foarte frumos paradisul si Ivanelul e scump, scump!
Sanatate multa

Mergi la inceput