Pufi alintati de ian-feb 2010(24)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sorina_bz spune:

Citat:
citat din mesajul lui blue_flower

S-a amanat operatia pe sapt viitoare. Marti.
:(
O sa fie bine.
Ne rugam cu toatele pt asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorex spune:

Buna fetelor,

am intrat sa vad daca sunt vesti despre Tomaca...am avazut ca s-a amanat operatia!

Eu sunt in sesiune...pana vineri...cred...sper...vedem..

La ce ora e intalnirea de pe 1 iunie?
ca voi fi si eu in bucuresti atunci!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alicredo spune:

decenuela sorry de bona...naspa ca iti incurca socotelile [:-(] am ras cu lacrimi de monstrul tau ...ma rog ...a lui jiji m.

ale1212xa...multa sanatate...sa fuga raceala de la voi!

haircut ce ma bucur ca toate is bine!

sorina felicitari ptr curajul lui Iris!o sa vezi de acum incolo (astea is ptr tine)

lorex bafta multa in sesiune!

ruxita...si eu stiam de la cineva....ca trebuie sa multumesti femeia ca sa ai baiat.la orgasm ma refer

bea ma bucur sa aud ca sunteti bine cat de cat!

nyny...ramaneti peste noapte? eu l-as lua...am fost o dupa-masa la munte si a fost cu noi...cu leaganul dupa noi

miremia...sper ca ai net la cta o saptamana rezist fara sa te citesc...dar mai mult nu ti-am zis eu...vin eu in tara...si nu scapati de mine.... la voi la mall ma gasiti

revin...ca am terminat mesajul cu ziua de ieri si mi-a apasat david esc

din 02.02.2010 cea mai fericita de David Gabriel !
te iubim puiule....!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danasor spune:

Citat:
citat din mesajul lui haircut

Neata si de la noi!

Multumesc de cafea, Sorina! Felicitari pt "timpul tau", dar la o ora asa mica.....bine ca reusesti sa te aduni. Sa ai o zi usoara azi! La oftalmolog a fost bine, multumim de intrebare, se pare ca M are un fals strabism(din cauza formei ochilor, a pleoapelor) care o sa se corecteze cu varsta, nu are nici o pb, mi-a dat o reteta pentru eventualitatea in care incepe sa o deranjeze alergiile si la nivel ocular, deocamdata nu-s probleme.

Sa aveti o zi frumoasa!

mami de fetita finuta

felicitari pentru vestile bune!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danasor spune:

Citat:
citat din mesajul lui sorina_bz

Sa va fie de bine cafelutza!
Danasor......sa aveti spor la cumparaturi! de intrebare, am ajuns la cafea(sper ca si tu ai ajuns). Voiau zuzele sa nu ma lase sa plec la 1 jumi, la ora de masa a copilei...cica sa-i dea ocazia lui tati de iris sa faca "bond" cu fiica-sa, hranind-o.....Dar am ajuns inapoi in timp cat sa-i dau sa pape de pranz, ca imi era teama ...tati n-a mai hranit-o niciodata, so...a fost totul ok.
Haircut.....Ma bucur ca totul e ok cu M, ca nu sunt probleme!

Edit: Ieri iris mi-a facut o surpriza, si a mers singurica pe afara, la locul de joaca, pe nisip(deci...tot pe moale, hotzomanca)...a parcurs distanta dintre doua balansoare, in repetate randuri!

Sorina, mami de Diana si Iris

bineinteles ca nu te-a lasat inima
Bravo Iris!!!

da si eu am ajuns
am fost la o teresa dintr-un campus universitar si asa bine m-am simtit.... parca mai ieri eram studenta , eu nu ma simt batrana, adica o doamna, parca tot domnisorica; si am fost complimentata de prietena mea, ca cica am slabit, de parca nici n-am nascut- sandalele cu toc de 15 si-au facut treaba

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Citat:

si am fost complimentata de prietena mea, ca cica am slabit, de parca nici n-am nascut- sandalele cu toc de 15 si-au facut treaba

pui mic

Poze nu vedem si noi?:D

_
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lorex

Buna fetelor,

am intrat sa vad daca sunt vesti despre Tomaca...am avazut ca s-a amanat operatia!

Eu sunt in sesiune...pana vineri...cred...sper...vedem..

La ce ora e intalnirea de pe 1 iunie?
ca voi fi si eu in bucuresti atunci!

_
Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele...

01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure..
_

Nu s-a hotarat inca. si sper sa ne vedem.

_

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui blue_flower
S-a amanat operatia pe sapt viitoare. Marti.
:(
O sa fie bine.
Ne rugam cu toatele pt asta.

de Daniel, n.01.02.2010
Mama fericita

Multumim.

_

Mergi la inceput

Alicredo pai stau eu undeva fara net?

Ma bucur ca esti in forma azi, ne-ai pus pe ganduri cu ziua de ieri. Asteptam detalii, daca vrei.

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nyny spune:

Wooow Bea, ce repede creste burtica... despre petele de pe fata... exista in farmacii niste creme pt depigmentare (eu am folosit ceva de la Bio_derma ) cu care poti sa-ti dai dupa ce nasti. Pana atunci fereste-te de soare.. poti sa folosesti o crema de protectie cu SPF 50 si scapi de grija.

Imi plac foarte mult pozele tale... ai un mic colt de rai tu acolo, iar BIG BROTHER e scump foc

Sanatate multa tie si lui Ivan. Va puup

Mamica fericita de Mara si de David

Mergi la inceput