Pufi alintati de ian-feb 2010(24)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bubu_bu spune:

neata fetele!!!mai aveti o cafea asa de pranz?noi ne-am adunat de prin parc ca-s vreo 30 de grade......pfoai ca vara....ce bine este......

haircut ce ma bucur ca aveti vesti bune de la ofta

bravo iristot asa sa mergi

al1212xa offfff sa scapati de raceli sa nu vina

tomaca
alicredo

ruxita acum vezi ce zice sotul cand vine de la servici

nyny.....fain....peste......sa nu auda jiji parca el era cu pescuitul

blue flower si tie mami o zi frumoasa....la toate fetele de fapt sa fie o zi frumoasa!!!
si nu mai stiu...ma apuc de un spanac ca nu mai stiu ce sa mancam...
aaa...beatrice ce mai faci...cum te simti????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorina_bz spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ruxita

sorina, felicitari! ce trebuie sa fi fost in sufletul tau cand vedeai copii de varsta lui Iris mergand, ba chiar alergand...

Ruxita...
Sincera sa fiu...de ingrijorat...nu prea m-am ingrijorat deloc, pt ca ea merge prin casa de la un an(3 martie, mai exact)...mai mult ma ofticam, ca nu pricepeam de ce nu vrea sa mearga pe afara, dar nah....fiecare cu ritmul lui...poate face si ea altele, pe care poate altii nu le fac, si tot asa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nyny spune:

Citat:
citat din mesajul lui bubu_bu

aaa...beatrice ce mai faci...cum te simti????

Raulica

Exact la ea m-am gandit si eu cand m-am asezat la calculator. Era o poza in dreapta ecranului cu o gravidutza de 13 sapt si m-a dus gandul la Bea ... cum o mai fi burtica ei. Bea... ne mai pui si noua poze cu Ivan si cu burtica?

Mamica fericita de Mara si de David

Mergi la inceput

Nyny.... Cu pescuitul...suna tare bine...nu stiu ce sa iti spun ca as face eu...
Bubu.....spor si pofta la spanac!
Daaa...Bea....ce mai faceti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidepuiuti spune:

Citat:
citat din mesajul lui miremia

Tarziu mi-am dat seama ca tb sa scriu si de strainataturi.

Sper ca n-am suparat pe nimeni cand am zis provincie, nici eu nu-s bucuresteanca.

_
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)

pe cine sa superi?
doamne-feri de rau......mie imi place in provinciesi aici si acolo
sunt o provinciala ardeleanco-nemteasca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

Sorina ce parc frumos aveti! Si ce intzolita e Iris! de mall domnle'. Sa-ti traiasca fetele, tare frumoase sunt!

de Yannis

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mamidepuiuti

Citat:
citat din mesajul lui miremia

Tarziu mi-am dat seama ca tb sa scriu si de strainataturi.

Sper ca n-am suparat pe nimeni cand am zis provincie, nici eu nu-s bucuresteanca.

_
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)

pe cine sa superi?
doamne-feri de rau......mie imi place in provinciesi aici si acolo
sunt o provinciala ardeleanco-nemteasca

mami de si

Aaaaa, Mire...daaaaaa!
Subscriu! Si eu sunt provinciala, fara pb.
Tata e bucurestean, si s-a "maritat" la buzau, eu am facut scoala in buc. si am avut ocazii sa raman si sa lucrez, dar.....am vrut acasa...imi place aici, pretuiesc linistea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidepuiuti spune:

nyny...pai 6 adulti si 3 copii?va puteti imparti si timpul de supravegheat distractie placuta sa aveti!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alexutzzza

Sorina ce parc frumos aveti! Si ce intzolita e Iris! de mall domnle'. Sa-ti traiasca fetele, tare frumoase sunt!

de Yannis

Parcul se poate vedea si online...www.buzaucity.ro/index.php?option=com_wrapper&view=wrapper&Itemid=96" target="_blank">aici. E frumusel, asa e...cam departe de locul unde locuim, dar merita drumul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nyny spune:

Citat:
citat din mesajul lui mamidepuiuti

nyny...pai 6 adulti si 3 copii?va puteti imparti si timpul de supravegheat distractie placuta sa aveti!

mami de si

eeee.. prea multa baza in barbati nu pot sa-mi pun pentru ca ei trebuie sa asigure hrana tribului. Mara ar sta mai mult pe langa ei, cuminte sper... iar eu as avea grija de Tarzan. Oricum, mai mult ca sigur o sa-i iau si pe ei, nu mai conteaza ca o sa fie obositor pt mine... ma gandesc doar la ei... ca se vor bucura cand vor vedea cum se prind pestii si ca se vor simti bine in aer liber. Facem o proba sa vedem cum ne descurcam.

Fetelor, va multumesc pt raspunsurile voastre

Mamica fericita de Mara si de David

Mergi la inceput