FIV Dr. ALBU DRAGOS 31
Raspunsuri - Pagina 7
angelica28 spune:
Neata!
Am fost la dr ieri ,mi sa comfirmat pierderea sarcini din cauza trombofiliei ,si dinsul mi-a zis ca am 2 optiuni :fie mai incercam o data o inseminare,fie mergem direct pe fiv ,si m-am hotarit sa mai incerc o inseminare(mai ales ca celelalte au fost fara stimulare),nu am nimic de pierdut decit o luna de zile si niste bani ,dar la cit am cheltuit in acesti ani .....ce mai conteaza.....asadar ieri mi-a venit ciclul si de maine incep menopurul cu femara.MI-E O FRICA DE MOR DE INJECTIILE ASTEA IN BURTA ,SUNT DUREROASE?Le pot face cu seringi dinacelea de insulina?
In legatura cu trombofilia mi-a zis ca nu este nevoie sa mai merg la dr USCATESCU ,ca imi da dinsul tratament si mi-a zis sa iau zilnic acid folic si femibion,iar daca reuseste inseminarea trecem pe clexane,dar pt linistea mea daca este o reusita aceasta inseminare o sa merg si la dr Uscatescu cu siguranta,o parere in plus nu strica.
Anastasia asadar ne sincronizam suntem amindoua in focuri in luna iunie !
Mutatia677-in stare homozigota
Mutatia844g -in stare heterozigota
Anastasia_7 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui angelica28 Neata! Am fost la dr ieri ,mi sa comfirmat pierderea sarcini din cauza trombofiliei ,si dinsul mi-a zis ca am 2 optiuni :fie mai incercam o data o inseminare,fie mergem direct pe fiv ,si m-am hotarit sa mai incerc o inseminare(mai ales ca celelalte au fost fara stimulare),nu am nimic de pierdut decit o luna de zile si niste bani ,dar la cit am cheltuit in acesti ani .....ce mai conteaza.....asadar ieri mi-a venit ciclul si de maine incep menopurul cu femara.MI-E O FRICA DE MOR DE INJECTIILE ASTEA IN BURTA ,SUNT DUREROASE?Le pot face cu seringi dinacelea de insulina? In legatura cu trombofilia mi-a zis ca nu este nevoie sa mai merg la dr USCATESCU ,ca imi da dinsul tratament si mi-a zis sa iau zilnic acid folic si femibion,iar daca reuseste inseminarea trecem pe clexane,dar pt linistea mea daca este o reusita aceasta inseminare o sa merg si la dr Uscatescu cu siguranta,o parere in plus nu strica. Anastasia asadar ne sincronizam suntem amindoua in focuri in luna iunie ! Mutatia677-in stare homozigota Mutatia844g -in stare heterozigota |
Angelica, . Da, o sa ne tinem de maini luna asta pt incurajare.
Sa nu te sperii de injectiile astea, le poti face si cu seringi de insulina si am inteles ca dupa ce treci cu acul de primele straturi de piele si ajungi in zona cu putina grasime, nici nu mai simti. Acul de insulina e micut. Mai am si eu un picut si tb sa incep Diphereline si Clexane, ma rog ...Fragmin, inlocuitorul, Clexane se gaseste mai greu.
si Doamne, ajuta!
MUTATIA -844G IN GENA PAI- I STARE HETEROZIGOTA.
MUTATIA 677 C>T IN GENA MTHFR -STARE HETEROZIGOTA.
MUTATIA 1298 A>C IN GENA MTHFR- STARE HETEROZIGOTA.
„Iubirea lui Dumnezeu fata de cel mai mare pacatos este mai mare decat iubirea celui mai mare sfant fata de Dumnezeu. Dumnezeu nu ne cere minuni. Pe acelea le face El.”
Parintele Arsenie Boca
maripet spune:
Anastasia si eu... si eu...
Eu incep Menopur de azi. Injectiile nu sunt dureroase, cel putin Dipherelin-ul. Eu mi le fac singura si nu m-a durut niciuna pana acum. Mi le fac incet.
Anastasia_7 spune:
citat din mesajul lui roxana33 Buna,Anastasia 7,multumesc ptr raspuns.Si la noi este o problema cu spermograma sotului,are teratozoospermie usoara.Noua nu ne-a dat nimeni analizele pana la dr Albu,deci am dat banii pe 3 fiv-uri degeaba.Dr. meu ginecolog de la Ct ma intreba unde m-am hotara sa-l fac pe al 4 -lea,ca si Ct este o clinica care face FIV.I-am zis ca la Bucuresti,normal,la Dr.Albu si la Medlife ca doar aici am descoperit ca am mutatii.La Ct am dat tel.la clinica cu FIV si am intrebat de test FISH ca avem 3 FIV-uri esuate si ma intrebau ce-i ala.Deci m-au lamurit si astia.Spor la tratament,am sa mai citesc ce postezi ca si eu trebuie sa incep Clexanul,dar sa vedem cand.Pupici!!! VIITOARE MAMICA (1 IA nereusita Bucuresti iulie 2008,2 fiv-uri nereusite la Budapesta oct. 2008, iulie 2009,ET nereusit oct 2009,1 fiv cu nereusit Giulesti iulie 2010) Mutatia 675 4G heterozigota Mutatia 844G heterozigota |
Roxana, am ramas blocata cat ti-am citit postarea...la cati bani se duc pe 1 FIV, cum e posibil sa nu iti faca macar dupa prima incercare acele analize care ar putea conduce la aflarea cauzei...aduni enorma frustrare cand ti se intampla lucruri din acestea. Va fi bine de acum incolo, ai sa vezi, facem pasi mici, unul dupa unul, spre pasii aia pe care ni-i dorim, pasii mari, minunile noastre..
„Iubirea lui Dumnezeu fata de cel mai mare pacatos este mai mare decat iubirea celui mai mare sfant fata de Dumnezeu. Dumnezeu nu ne cere minuni. Pe acelea le face El.”
Parintele Arsenie Boca
Anastasia_7 spune:
citat din mesajul lui maripet Anastasia si eu... si eu... Eu incep Menopur de azi. Injectiile nu sunt dureroase, cel putin Dipherelin-ul. Eu mi le fac singura si nu m-a durut niciuna pana acum. Mi le fac incet. |
Ai fost dulce foc, mariped, cu "Anastasia si eu... si eu...", mi te si imaginam tzop-tzop-tzop, la gramada de viitoare burtici sfatoase si deja burtici
Mai ai un picutz, acuzica acuzica o sa ne tinem ca scaiul dupa tine, dupa vesti
Intram in focuri pe rand, lasa ca asa e mai bine, ca daca eram toate odata, incingeam forumul detot, ajungeam la capitolul 100 dintr-o suflare
Parintele Arsenie Boca
mirela2 spune:
citat din mesajul lui angelica28 Neata! Am fost la dr ieri ,mi sa comfirmat pierderea sarcini din cauza trombofiliei ,si dinsul mi-a zis ca am 2 optiuni :fie mai incercam o data o inseminare,fie mergem direct pe fiv ,si m-am hotarit sa mai incerc o inseminare(mai ales ca celelalte au fost fara stimulare),nu am nimic de pierdut decit o luna de zile si niste bani ,dar la cit am cheltuit in acesti ani .....ce mai conteaza.....asadar ieri mi-a venit ciclul si de maine incep menopurul cu femara.MI-E O FRICA DE MOR DE INJECTIILE ASTEA IN BURTA ,SUNT DUREROASE?Le pot face cu seringi dinacelea de insulina? In legatura cu trombofilia mi-a zis ca nu este nevoie sa mai merg la dr USCATESCU ,ca imi da dinsul tratament si mi-a zis sa iau zilnic acid folic si femibion,iar daca reuseste inseminarea trecem pe clexane,dar pt linistea mea daca este o reusita aceasta inseminare o sa merg si la dr Uscatescu cu siguranta,o parere in plus nu strica. Anastasia asadar ne sincronizam suntem amindoua in focuri in luna iunie ! Mutatia677-in stare homozigota Mutatia844g -in stare heterozigota |
nu doare mamica de loc
bafta
mami cu motaneii Razvan si Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999)
colacei de inot pentru bebelusi
anna_a spune:
o zi buna fetelor, ce mai faceti? succes la intepaturi si apoi la bebe
eu beau un frappe, bun, bun
maruscha, ce mai faci, azi avem 10 sapt
10+ cu
corry_28 spune:
Le pup eu pe ele, de fete curajoase si nerabdatoare: Angelica, Anastasia si Maripet
Anna, un frape si la mine, te rog.
Felicitari pentru cele 10 saptamani ( mai aveti un pic si treceti de 12, si apoi, incet incet vine marea intalnire)
Aaaa, si pentru proaspata mamica, Altesa, o si un
Mirela,
Arabella, scumpa mea, nu mai zici nimic?
27+cu "Mugurel" si "Strugurel"
anna_a spune:
mersi corry, dar tu esti cea care mai ai putin
la 12 sapt treb sa vb si eu cu Albu sa vad la cine ma trimite, cred ca ma duc la filantropia
tie ce ti-au zis doctorii, pe la cate sapt ar treb sa nasti? ca eu am vazut la calculatorul ala de pe prima pagina ca gemenii ies cam cu 3 sapt mai devreme. Ti-au zis ceva de nastere naturala sau cezariana?
10+ cu
maruscha80 spune:
citat din mesajul lui anna_a o zi buna fetelor, ce mai faceti? succes la intepaturi si apoi la bebe eu beau un frappe, bun, bun maruscha, ce mai faci, azi avem 10 sapt 10+ cu |
da, incet incet ne apropiem de 12 sapt si de urmatoarea ecografie, care mi se pare mie a fi foarte importanta.
eu sunt bine, mi-am obtinut clexane compensat,a um trebuie doar sa le achizitionez. In rest sunt pe faze, cand vesela, cand nu am chef de nimic...burtica tot creste, nu ma mai incap o gramada de fuste si pantaloni, asa ca am facut noi achizitii :D. Eu purtam tocuri de 10-12 si a trebuit sa mai scad din inaltime, iar hainele cambrate sunt depozitate. Incep un nou capitol...
Mi-a zis domn doctor ca va trebui sa fac pe la 18 sapt amniocenteza fiindca-s sarita de 35 de ani...sa ajungem insa acolo... :)
tu tot asa fara simptome? Norocoaso!