FIV Dr. ALBU DRAGOS 31

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anastasia_7 spune:

ALTESA, am sunat si eu intre timp la cateva sedii Sensiblu, mai sunt cate o cutie, doua ratacite pe ici pe colo. Mi-au spus ca se poate inlocui cu Flaxiparine, are acelasi efect.
Oricum, asta ca informatie,ca eu voi cauta Fragmin 5000 UIdaca asa mi s-a spus.
Si cum ti-am spus mai sus, si la Sensiblu dau compensat, de la Opsnaj si Casa de asigurari. Eu m-am dus cu schema de tratament FIV de la dr. Albu, la dr de familie, si el mai departe mi-a dat direct reteta. Schema de trat. avea stampila, semnatura dr deja si a mai fost nevoie de scrisoare de trimitere.

MUTATIA -844G IN GENA PAI- I STARE HETEROZIGOTA.
MUTATIA 677 C>T IN GENA MTHFR -STARE HETEROZIGOTA.
MUTATIA 1298 A>C IN GENA MTHFR- STARE HETEROZIGOTA.

„Iubirea lui Dumnezeu fata de cel mai mare pacatos este mai mare decat iubirea celui mai mare sfant fata de Dumnezeu. Dumnezeu nu ne cere minuni. Pe acelea le face El.”
Parintele Arsenie Boca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pestic spune:

Buna fetelor,
Eu scriu mai rar dar va urmaresc tot timpul.
Mai jos aveti un link cu o lista a farmaciilor Sensiblu unde gasiti clexane de 0.4

www.sensiblu.com/index.php?page=search&searchword=clexane&ItemId=1065732 " target="_blank">http://www.sensiblu.com/index.php?page=search&searchword=clexane&ItemId=1065732
si la Farmacia Dona Bucuresti Sectorul 4 B-dul Al. Obregia, nr. 31 tel. 0214603192. Sper sa va ajute.
pupici la fete, burtici si pitici

Medicamente: 2 fiole Puregon 300 IU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns QiaoBing spune:

ALTESA Clexane fiind gravida ai compensat 100%. iti trebuie scrisoare medicala (puteai sa ceri de la Fundeni) si cu ea te duci la medicul de familie. reteta compensata se da lunar, asa ca nu ai cum sa iti cumperi pt 3 luni o data, doar daca vrei sa dai banii din buzunarul tau.

si felicitai pt inimioara. am stat cu sufletul la gura sa astept vesti de la tine.
---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote

sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA mai 2011 Medlife - nereusita

Tratament actual de pregatire: Femibion1 1/zi, CETEBE+Zn 2/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 2/sapt

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui pestic

Buna fetelor,
Mai jos aveti un link cu o lista a farmaciilor Sensiblu unde gasiti clexane de 0.4

www.sensiblu.com/index.php?page=search&searchword=clexane&ItemId=1065732 " target="_blank">http://www.sensiblu.com/index.php?page=search&searchword=clexane&ItemId=1065732
si la Farmacia Dona Bucuresti Sectorul 4 B-dul Al. Obregia, nr. 31 tel. 0214603192. Sper sa va ajute.

MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote, Endometrioza grad I

, esti o bomboana, Pestic! Incercam si asa
Daca nu, luam celalalt produs, care substituie.

„Iubirea lui Dumnezeu fata de cel mai mare pacatos este mai mare decat iubirea celui mai mare sfant fata de Dumnezeu. Dumnezeu nu ne cere minuni. Pe acelea le face El.”
Parintele Arsenie Boca

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Anastasia_7

Citat:

Buna fetelor,

Parintele Arsenie Boca

MEDICAMENTE: 2 FIOLE PUREGON 300 IU

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Anastasia_7

Citat:

Buna fetelor,

Parintele Arsenie Boca

Anastasia

MEDICAMENTE: 2 FIOLE PUREGON 300 IU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALTESA spune:

acum eu nu am decat schema de tratament de la Fundeni dar nu e semnata si stampilata si deci nu cred ca mi-o ia in considerare doctorita.

cum sa fac ca eu la buc mai vin peste 5 saptamani abia.
si pana atunci tebuie sa-mi cumpar clexane.

da qioa a fost de-a dreptul emotionant nici nu mai aveam cuvinte si doctorul nu intelegea de ce nu reactionez si eu dar nu mai puteam sa zic sau sa fac nimic.

7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns QiaoBing spune:

la Fundei ar fi trebuit sa zici de dimineata ca vrei scrisoare medicala, programul de acolo de unde ti le da e ceva mai scurt si daca zici cand iei rezultatele nu prea mai e timp sa ti-o faca.
vezi si tu cum faci sa trimiti pe cineva intr-o dimineata in fuga mare pana la Fundeni sa o obtii. sa aibe si dosarul tau.
vb si cu medicul de familie si vezi ce iti zice.
(unul si pt )

---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote

sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA mai 2011 Medlife - nereusita

Tratament actual de pregatire: Femibion1 1/zi, CETEBE+Zn 2/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 2/sapt

Mergi la inceput

ALTESA, ai PM. Eu tocmai ce am rezolvat probl...

Parintele Arsenie Boca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana33 spune:

Buna,Anastasia 7,multumesc ptr raspuns.Si la noi este o problema cu spermograma sotului,are teratozoospermie usoara.Noua nu ne-a dat nimeni analizele pana la dr Albu,deci am dat banii pe 3 fiv-uri degeaba.Dr. meu ginecolog de la Ct ma intreba unde m-am hotara sa-l fac pe al 4 -lea,ca si Ct este o clinica care face FIV.I-am zis ca la Bucuresti,normal,la Dr.Albu si la Medlife ca doar aici am descoperit ca am mutatii.La Ct am dat tel.la clinica cu FIV si am intrebat de test FISH ca avem 3 FIV-uri esuate si ma intrebau ce-i ala.Deci m-au lamurit si astia.Spor la tratament,am sa mai citesc ce postezi ca si eu trebuie sa incep Clexanul,dar sa vedem cand.Pupici!!!

VIITOARE MAMICA (1 IA nereusita Bucuresti iulie 2008,2 fiv-uri nereusite la Budapesta oct. 2008, iulie 2009,ET nereusit oct 2009,1 fiv cu nereusit Giulesti iulie 2010)
Mutatia 675 4G heterozigota
Mutatia 844G heterozigota

Mergi la inceput