FIV Dr. ALBU DRAGOS 31

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns QiaoBing spune:

intreb si eu ca prostu', dar sunt dupa prima procedura de stimulare + tratament pt endometrului. voua cum v-a venit cm dupa ? ma asteptam la un flux ceva mai sporit decat normal si cand colo abia daca am avut ceva 2 zile, iar a 3-a zi a disparut de tot. iar ma duc cu gandul la premenopauza, sau, mai rau, la alte prob. pana ajug joi la albu o sa stau cu un nou pitic pe creier

---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote

sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA mai 2011 Medlife - nereusita

Tratament actual de pregatire: Femibion1 1/zi, CETEBE+Zn 2/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 2/sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anastasia_7 spune:

Citat:
citat din mesajul lui bccami

Anastasia, ti-am trimis PM

Dumnezeul nostru, PreaSfanta Nascatoare de Dumnezeu asculta-ne rugaciunile si binecuvinteaza pantecele noastre

Ok! E perfect asa!

MUTATIA -844G IN GENA PAI- I STARE HETEROZIGOTA.
MUTATIA 677 C>T IN GENA MTHFR -STARE HETEROZIGOTA.
MUTATIA 1298 A>C IN GENA MTHFR- STARE HETEROZIGOTA.

„Iubirea lui Dumnezeu fata de cel mai mare pacatos este mai mare decat iubirea celui mai mare sfant fata de Dumnezeu. Dumnezeu nu ne cere minuni. Pe acelea le face El.”
Parintele Arsenie Boca

Mergi la inceput

ALTESA, ce ai facut, mamica, azi la dr.? A fost ok? Eu am vb cu el dimineata la tel si am rezolvat asa, mi-a stabilit tratamentul mai departe in functiile de ultimele rezultate, am vb si cu d-na Lucia si mi-a mai explicat una, alta.
Nu ne-am intersectat noi doua astazi, dar e timp, macar cand voi incepe si eu monitarizarile

„Iubirea lui Dumnezeu fata de cel mai mare pacatos este mai mare decat iubirea celui mai mare sfant fata de Dumnezeu. Dumnezeu nu ne cere minuni. Pe acelea le face El.”
Parintele Arsenie Boca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns QiaoBing spune:

altesa te asteptam cu vesti.

---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote

sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA mai 2011 Medlife - nereusita

Tratament actual de pregatire: Femibion1 1/zi, CETEBE+Zn 2/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 2/sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelica28 spune:

ANASTASIA te sustin ,sunt intru totul de acord cu tine ,f bine ca le-ai facut ,ai evitat o tragedie,nu te mai stresa de anumite comentari ......crede-ma eu am simtit pe pielea mea ,am pierdut o sarcina obtinuta cu greu din aceasta cauza ,ce bine era daca aveam si eu un dr competent de la inceput sa imi fi dat analizele astea sa le fac ,evitam multa durere si chin sufletesc,asa ca ai facut foarte bine ca le-ai facut preventiv ............acum incearca sa te relaxezi putin, sa fi mai linistita, ca presimt ca luna viitoare ne dai de baut ....
Eu maine merg la dr Albu am programare la 2:15,mai vine cineva din voi?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui angelica28

ANASTASIA te sustin ,sunt intru totul de acord cu tine ,f bine ca le-ai facut ,ai evitat o tragedie,nu te mai stresa de anumite comentari ......crede-ma eu am simtit pe pielea mea ,am pierdut o sarcina obtinuta cu greu din aceasta cauza ,ce bine era daca aveam si eu un dr competent de la inceput sa imi fi dat analizele astea sa le fac ,evitam multa durere si chin sufletesc,asa ca ai facut foarte bine ca le-ai facut preventiv ............acum incearca sa te relaxezi putin, sa fi mai linistita, ca presimt ca luna viitoare ne dai de baut ....
Eu maine merg la dr Albu am programare la 2:15,mai vine cineva din voi?

Multumesc, Angelica, si sa te auda Dumnezeu, sa fie bine!

Asemenea doresc si eu la toate fetele care asteapta bebe si sanatate deplina la fetele care deja au bebica sau bebitzi in burticute! Sa fim toate bine si sanatoase si implinite, asta imi doresc!

Parintele Arsenie Boca

Mergi la inceput

Neata, frumoaselor!

Parintele Arsenie Boca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALTESA spune:

mai fetelor la 21.00 am ajuns ieri acasa plecata de la 5 dimineata.

am fost la fundeni m-am intepat apoi m-am plimbat prin Buc. la 14.00 eram la Albu la 16.00 inapoi la fundeni am primit rezultatele la analize toate sunt ok cu exceptia mutatiilor pt. care mi s-a recomandat in continuare clexane de 0.4.

in plus magneB6 si vitamina C.

a fost foarte emotionant la doctor cand i-am auzit bataile inimi ,ramasesem muta.

apoi cand a trebuit sa caut clexane am luat toate farmaciile la rand de la BUC in drumul meu pana in PLOIESTI si abia am gasit la sensiblu 22 de bucati si mi-a zis ca daca mai vrreau sa fac comanda ca nu se mai importa.

am dat 314 lei pe ele si pe vitaminele pt. 3 sapt 400 de lei.
farmacista mi-a zis ca daca fac comanda trebuie sa le platesc pe toate odata si am facut pe 3 luni 90 de bucati.

nu avem si noi ca si gravide gratuitate la vitamine clexane ,utrogestan?(stiam ca e ceva cu casa de asigurari,nu stiu cum sa fac) stiti voi ceva?

va pup

6+

Mergi la inceput

ALTESA, hai ca ne-ai tinut cu sufletul la gura.
Inimioara de pitic dulcecred ca te-ai facut mica mica de emotie

Si mie mi-a spus dr ieri ca s-ar putea sa gasesc greu Clexane si mi-a spus Clexane de 0,4 mg SAU Fragmin 5000 UI. Poate de aceea nu se mai importa, ca il schimba cu acesta sau si acesta era pe piata deja, ca inlocuitor, nu stiu...Inseamna ca ar trebui sa le caut si eu din timp sa nu am surprize.
Ieri am vb cu dr meu de familie si mi-a spus ca Diphereline si Clexane se dau compensate 50%, mi-a facut reteta pt ele, dar nu am apucat sa le iau. O cutie de Diphereline o aveam deja cumparata odata cu Microgynon.

Parintele Arsenie Boca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns speranta2 spune:

Altesa, stiu de Clexane ca se putea lua gratuit cu reteta. Luai de la Albu scrisoare medicala catre medicul de familie si apoi medicul de familie iti dadea reteta. Trebuia sa il intrebi pe Albu sau pe dr care te urmareste. Apropo, nasti la Medlife?!

Mergi la inceput