FIV Dr. ALBU DRAGOS 31
Raspunsuri - Pagina 8
bccami spune:
Salve fete mici
desi nu mi-a venit, ieri mi-am luat inima in dinti si mi-am facut test de sarcina care bine.nteles ca a iesit negativ.
Asa ca azi de dimineata, am fost cu sotul de manuta la Medlife sa facem analizele pt el (spermograma, spermocultura, test MAR plus VDRL, HIV si cele pt hepatita B si C.
M-am interesat de pretul pt analizele mele, cardul acela mare, inclusiv mutatiile iar maine merg la o dr ginecolog de unde am medic de familie, sa-mi dea trimitere pt cele care se pot face gratuit (prolactina, progesteron si care or mai fi).
Doamne da sa fie bune analizele sotului si mai tz si ale mele.
Va pup fete frumoase si tinem legatura
Dumnezeul nostru, PreaSfanta Nascatoare de Dumnezeu asculta-ne rugaciunile si binecuvinteaza pantecele noastre
maripet spune:
Mai fetelor, o sa ziceti ca am innebunit de tot.
Pot sa beau cate o bere asa din cand in cand pe perioada tratamentului?
Va intreb pe voi poate stiti ca mi-e rusine sa-l intreb pe dr. Nu vreau sa zica ia uite-o si pe asta nu se poate abtine de la bautura.
Chiar mi-e pofta sa beau o bere, mai ales ca este foarte cald afara.
QiaoBing spune:
exista bere fara alcool. pe prospecte in general scrie daca interfereaza cu bauturile alcoolice, poti sa citesti acolo.
---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA mai 2011 Medlife - nereusita
Tratament actual de pregatire: Femibion1 1/zi, CETEBE+Zn 2/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 2/sapt
corry_28 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anna_a mersi corry, dar tu esti cea care mai ai putin la 12 sapt treb sa vb si eu cu Albu sa vad la cine ma trimite, cred ca ma duc la filantropia tie ce ti-au zis doctorii, pe la cate sapt ar treb sa nasti? ca eu am vazut la calculatorul ala de pe prima pagina ca gemenii ies cam cu 3 sapt mai devreme. Ti-au zis ceva de nastere naturala sau cezariana? 10+ cu |
Referitor, la nr de saptamani, nu mi-au spus nimic.
Mi-au spus sa mai reduc din efort, ca sa-i ducem macar pana in prima saptamana din august (DPNul meu este 15 august)
Iar in ceea ce priveste nasterea, m-a intrebat cum imi doresc.
I-am spus ca nu sunt o fana a cezarienei, dar nici nu ma vad sa nasc normal 2 copii...
Cred ca voi naste prin cezariana, in fine, nu stiu....mai vedem....
Aaaa, sa stii ca nici eu nu am avut simptome, greturi, dureri....si sunt doi baieti
Ma gandesc ca si la tine....
27+cu "Mugurel" si "Strugurel"
anna_a spune:
corry, deci am stat si am calculat, pe 15 aug ai avea 39 sapt, pe 1 ar fi cam 37 sapt; deci pana la urma e corect calculatorul ala care zice ca ar iesi mai devreme cu 3 sapt
ai dreptate, nici eu nu as fi mers pe cezariana, dar probabil ca asta va fi, am sa vad si recomandarile dr, dar nu cred eu ca se risca ei si sa stea dupa noi pana scoatem doi
mai, eu sper sa nu fie 2 putulici, sa fie unul si unul (vreau cam multe, nu?), ca ma bate sotul, el vrea fete. De fapt nu ma bate, imi face ceva si mai rau, ma pune sa-i mai fac pe urma
poate aflu la 12 sapt, mai e putin
10+ cu
rammy_79 spune:
Anna_a - mie mi-a spus Albu ca cel mai probabil va fi cam la 37 de saptamani :). Asa calculasem si eu....
Corry_28 - eu am tot doi baietei, dar mi-a fost atat de rau.... O luna si jumatate am stat numai in casa :). Asa ca nu cred ca este o regula :)
Nici acum nu ma simt foarte stralucit in anumite zile, dar oricum e altceva :).
Va pup si sarcina usoara in continuare.
rammy 19+
mamii de 2 baietei :)
Anastasia_7 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui maruscha80
da, incet incet ne apropiem de 12 sapt si de urmatoarea ecografie, care mi se pare mie a fi foarte importanta. eu sunt bine, mi-am obtinut clexane compensat,a um trebuie doar sa le achizitionez. In rest sunt pe faze, cand vesela, cand nu am chef de nimic...burtica tot creste, nu ma mai incap o gramada de fuste si pantaloni, asa ca am facut noi achizitii :D. Eu purtam tocuri de 10-12 si a trebuit sa mai scad din inaltime, iar hainele cambrate sunt depozitate. Incep un nou capitol... Mi-a zis domn doctor ca va trebui sa fac pe la 18 sapt amniocenteza fiindca-s sarita de 35 de ani...sa ajungem insa acolo... :) tu tot asa fara simptome? Norocoaso! |
Buna, Maruscha, si pt tine si 2 pt puiuti. Acum e o perioada in care trebuie sa te rasfeti cu noua garderoba, sa "degusti" hainute noi
Vorbeai de Clexane,tu unde ai gasit Clexane, la ce farmacie in Bucuresti? Eu pe unde am fost si am sunat, inclusiv lantul Dona, Sensiblu, unde aparea pe net ca au pe stoc..mi-au spus ca nu se poate face comanda pt ca produsul se retrage de pe piata romaneasca, nu se mai importa... Am sunat inclusiv la Farmacia Tei, ei sunt bine informati si aprovizionati tot timpul si nici vorba de Clexane, doar 1 cutie de Fragmin 5000 ui aveau si am luat-o pe aceasta.
Ca informatie, sa stiu macar pe mai departe, cand va trebui sa imi iau iar. Tot compensat partial am luat si Fragmin, dar sa stiu si de Clexane pe viitor, sa fac stoc dc e cazul...
Ieri cand mi-au spus farmacistele ca asa sta situatia, nu am mai indraznit sa va intreb pe forum unde au mai gasit fetele, asa ca am luat inlocuitorul...
Multumesc!
MUTATIA -844G IN GENA PAI- I STARE HETEROZIGOTA.
MUTATIA 677 C>T IN GENA MTHFR -STARE HETEROZIGOTA.
MUTATIA 1298 A>C IN GENA MTHFR- STARE HETEROZIGOTA.
„Iubirea lui Dumnezeu fata de cel mai mare pacatos este mai mare decat iubirea celui mai mare sfant fata de Dumnezeu. Dumnezeu nu ne cere minuni. Pe acelea le face El.”
Parintele Arsenie Boca
Anastasia_7 spune:
Si ALTESA spunea ca a facut comanda pt Clexane si de atunci am ramas cu un semn de intrebare, cum dau farmaciile informatiile astea total diferite?
Am si uitat sa te intreb, ALTESA,cand am vb, in ce zona e farmacia unde ai gasit tu Clexane, tot asa, sa stiu pt dupa ET, cand tb sa reiau. Vad ca de Fragmin nu am auzit nici o fata sa faca, chiar daca e substitut pt Clexane, de aceea parca as cauta tot Clexane mai intens.
Si sa stea fetita cat mai linistita posibil!
„Iubirea lui Dumnezeu fata de cel mai mare pacatos este mai mare decat iubirea celui mai mare sfant fata de Dumnezeu. Dumnezeu nu ne cere minuni. Pe acelea le face El.”
Parintele Arsenie Boca
maruscha80 spune:
Anastasia, deocamdata nu mi-am luat injectiile compensate, am facut rost numai de reteta.
Va trebui si eu sa incep sa caut...deocamdata mai am o rezerva.
Anastasia_7 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui maruscha80 Anastasia, deocamdata nu mi-am luat injectiile compensate, am facut rost numai de reteta. Va trebui si eu sa incep sa caut...deocamdata mai am o rezerva. |
Da, puiule, nu e problema si nici graba, eu am ramas putin pe ganduri pt ca, fie ca ar fi compensate sau nu, la farmacii mi s-a spus ca nu se mai fac comenzi,nici nu mai aduc in farmacie, ca si medicament, pt ca nu se mai importa produsul si aici m-au bagat in ceata detot...
Parintele Arsenie Boca