FIV Dr. ALBU DRAGOS 31

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anastasia_7 spune:

Buna dimineata la fete si bebitzi!
Fetelor, sa nu va suparati, va intreb si eu si eu pe voi intai, nu vreau sa il deranjez pe dr, poate ca nu e nimic...
Mie nu mi se mai opreste ciclul; in mod normal, intotdeauna m-a tinut maxim 4-5 zile cu totul, acum sunt in ziua 9 si parca e in toi..flux abundent si cheaguri. Parca totusi nu e normal sa tina atat, mai am putin si incep Diphereline.
O fi de la Microgynon? Nu de la el direct, ci indirect, eu nu am luat anticonceptionale niciodata si e posibil sa fie o reactie a organismului la un aport de hormoni?
A mai patit cineva asa la inceputul schemei FIV?

MUTATIA -844G IN GENA PAI- I STARE HETEROZIGOTA.
MUTATIA 677 C>T IN GENA MTHFR -STARE HETEROZIGOTA.
MUTATIA 1298 A>C IN GENA MTHFR- STARE HETEROZIGOTA.

„Iubirea lui Dumnezeu fata de cel mai mare pacatos este mai mare decat iubirea celui mai mare sfant fata de Dumnezeu. Dumnezeu nu ne cere minuni. Pe acelea le face El.”
Parintele Arsenie Boca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinuta78 spune:

Neatza,
anastasia, eu cred ca trebuie sa-i spui totusi doctorului. Nu cred ca e normal ca in z 9 sa mai ai cheaguri si sa fie abundent.
Eu am inceput cu 26 de zile de mycroginon ( si tot ptr prima data luam AC), iar CM a fost foarte redus cantitativ. AC impiedica ovulatia si formarea endometrului. Mie mi-a venit CM in ziua cand am facut prima eco ( adica dupa 26 zile AC si 2sau 3 zile de diphereline). Bafta multa si sa fie cu

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui tinuta78

Neatza,
anastasia, eu cred ca trebuie sa-i spui totusi doctorului. Nu cred ca e normal ca in z 9 sa mai ai cheaguri si sa fie abundent.
Eu am inceput cu 26 de zile de mycroginon ( si tot ptr prima data luam AC), iar CM a fost foarte redus cantitativ. AC impiedica ovulatia si formarea endometrului. Mie mi-a venit CM in ziua cand am facut prima eco ( adica dupa 26 zile AC si 2sau 3 zile de diphereline). Bafta multa si sa fie cu

Da, Tinuta, bineinteles ca stiu ce rol au anticonceptionalele, ca stopeaza ovulatia si etc...Eu ma gandesc la un mic dezechilibru hormonal,ca doar pe baza de hormoni sunt si pastilutele astea si de aceea sa se intample asta. Mie mi-e sa nu incep Diphereline luni si mai am de luat 4 pastilute de Microgynon si tot ce ciclu sa fiu , ca asta nu ar fi ok. Aici e teama mea.. Il voi contacta pe d-l dr putin mai tarziu, e mai bine cum ai spus tu, Tinuta. Macar sa stie si sa stiu si eu dc e sau nu o problema.
Multumesc, Tinuta

„Iubirea lui Dumnezeu fata de cel mai mare pacatos este mai mare decat iubirea celui mai mare sfant fata de Dumnezeu. Dumnezeu nu ne cere minuni. Pe acelea le face El.”
Parintele Arsenie Boca

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui tinuta78

Neatza,

Da, Tinuta, bineinteles ca stiu ce rol au anticonceptionalele, ca stopeaza ovulatia si etc...Eu ma gandesc la un mic dezechilibru hormonal,ca doar pe baza de hormoni sunt si pastilutele astea si de aceea sa se intample asta. Mie mi-e sa nu incep Diphereline luni si mai am de luat 4 pastilute de Microgynon si tot ce ciclu sa fiu , ca asta nu ar fi ok. Aici e teama mea..
Il voi contacta pe d-l dr putin mai tarziu, e mai bine cum ai spus tu, Tinuta. Macar sa stie si sa stiu si eu dc e sau nu o problema.
Multumesc, Tinuta

Parintele Arsenie Boca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maripet spune:

Anastasia, si eu am patit cam la fel,doar ca nu a fost atat de abundent. Eu am inceput Microgynon din prima zi (cred ca si tu la fel). Dupa ziua 3 s-a oprit, iar din ziua 5 a inceput iar. Mie mi-a spus ca e ok dr, dar tu mai bine ii trimiti un sms (iti raspunde sigur) si-l intrebi,mai ales daca zici ca e si cu cheaguri.
Eu am facut prima injectie de Menopur, cu 3 fiole de solvent, dar l-am sunat pe dr si mi-a zis ca pot folosi o singura fiola de solvent la toate 3 flacoanele de pudra.
Maine sunt la eco la ora 8.00. Mai este cineva?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui maripet

Anastasia, si eu am patit cam la fel,doar ca nu a fost atat de abundent. Eu am inceput Microgynon din prima zi (cred ca si tu la fel). Dupa ziua 3 s-a oprit, iar din ziua 5 a inceput iar. Mie mi-a spus ca e ok dr, dar tu mai bine ii trimiti un sms (iti raspunde sigur) si-l intrebi,mai ales daca zici ca e si cu cheaguri.
Eu am facut prima injectie de Menopur, cu 3 fiole de solvent, dar l-am sunat pe dr si mi-a zis ca pot folosi o singura fiola de solvent la toate 3 flacoanele de pudra.
Maine sunt la eco la ora 8.00. Mai este cineva?

Am vb cu dr,mariped, mi-a spus si mie ca e in regula chiar dc s-a prelungit cam multisor. Mi-a raspuns si d-na lucia la fel. Daca el spune ca sunt in grafic, atunci las asa. Bine ca mi-ai spus ca si tu ai patit asemanator, am crezut ca nici nu am inceput injectiile si incep sa-si faca hormonii de cap. Nici nu am avut vreodata ciclu mai lung de 4-5 zile, never. De asta imi puneam intrebari.
Cu menopurul si mie mi-a spus la ultimul consult, ca nu este cazul sa introducem 3 fiole de solvent in abdomen, e suficient una singura. Substanta activa e importanta, pudra.
Eu pe 3 iunie am eco si analizele, primele.

Parintele Arsenie Boca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinuta78 spune:

Fetele, homocisteina da referinte doar despre gravitatea mutatiei MTHFR, sau si despre celelalte?
Mie cu MTHFR 677 heterozigot si PAI 844 homozigot, homocisteina este in limite. Abia astept si rezultatul genetic. Imi fac tot felul de ganduri. Soramea este insarcinata cu bb2 in 7 luni, si are saraca picioarele vinete, bunica si mama au si ele varice, sa inteleg ca de aici si mutatiile?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns QiaoBing spune:

homocisteina arata daca si cat e afectat organismul. am vazut un reportaj unde se zicea ca aceasta analiza ar trebui sa se faca de catre toata populatia anual.
http://stirileprotv.ro/csid/sanatate/csid-cand-faceti-analizele-verificati-si-nivelul-de-homocisteina.html

---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote

sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA mai 2011 Medlife - nereusita

Tratament actual de pregatire: Femibion1 1/zi, CETEBE+Zn 2/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 2/sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALTESA spune:

anastasia eu am facut comanda la sensiblu in Ploiesti de clexane dar nu ma ma duc sa le iau astept sa vedem cum rezolvavam cu scrisoarea medicala si apoi ma duc.

ideea este ca farmacista mi-a spus ca trebuie sa le iau pe toate odata si m-a intrebat daca le pot platii pe toate odata si i-am spus ca da.

acum nu stiu daca mai mi le-o da daca ma duc cu reteta.

speranta eu as vrea sa nasc la Filantropia pt. ca mi se pare prea mult cat cere medlife-ul si deja i-am spus si doctorului si e de acord cu mine sa merg la Filantropia.

coryy e recipropc da iti mai dau ca voi sunteti 3!

7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arabella34 spune:

Buna dragele mele!:)Sunt bine merci,muncesc,mai am si un part time tot la mine la spital,strang banuti pt FET:)Am facut analizele de secretii si culturi col,sunt ok,Pap-ul e super,nu ramane decat sa ne apucam de treaba,in septembrie i-am propus dl-ui dr.Corry,draga mea coleguta de FIV,multam pt grija,mai ai putintel,feciorasii sunt maricei acum,cred ca au in jur de 1 kg fiecare,bravo,ai reusit!...eu in schimb mai trebuie sa imi port crucea ca si celelalte fete de pe aici,D.zeu stie pt cat timp...sper sa se indure Domnul si de noi cat mai curand...Pupici pe toate,pup burtica cu feciorasisi pe tine Corry draga mea,ai grija de voi!.
Arabella,34 ani(pana duminica pe 29),2 IA la MNL,prima reusita,sarcina pierduta la 23 sapt,a2-a nereusita,FIV la ML cu dr Albu,reusit,sarcina oprita in ev la 8 sapt.si 3 zile,urmeaza FET in septembrie.
Mutatiile genei PAI1 ambele de tip heterozigot.

Mergi la inceput