FIV Dr. ALBU DRAGOS 31

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anastasia_7 spune:

Citat:
citat din mesajul lui corry_28

Citat:
citat din mesajul lui Anastasia_7

Maruscha, daca ai spus ca tu la primul set eco+analize FIV, erai tot pe ciclu, atunci m-ai linistit detot.

MUTATIA -844G IN GENA PAI- I STARE HETEROZIGOTA.
MUTATIA 677 C>T IN GENA MTHFR -STARE HETEROZIGOTA.
MUTATIA 1298 A>C IN GENA MTHFR- STARE HETEROZIGOTA.

„Iubirea lui Dumnezeu fata de cel mai mare pacatos este mai mare decat iubirea celui mai mare sfant fata de Dumnezeu. Dumnezeu nu ne cere minuni. Pe acelea le face El.”
Parintele Arsenie Boca

Si eu, si eu, am fost

28+cu "Mugurel" si "Strugurel"

Vai, Corry, saru'mana!!!! Multumesc ca mi-ai spus!
Inca o "relaxare" in plus, nu ma mai simt singurica si caz special, nu imi placea deloc statutul...daca am aflat acum si de tine si de Maruscha,inseamna ca nu tb sa-mi mai fac atatea griji.

„Iubirea lui Dumnezeu fata de cel mai mare pacatos este mai mare decat iubirea celui mai mare sfant fata de Dumnezeu. Dumnezeu nu ne cere minuni. Pe acelea le face El.”
Parintele Arsenie Boca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicolaso spune:

Multumesc mult Anastasia! Stiu ca toate vom reusi si vom avea bebei sanatosi si voisi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maripet spune:

Fetelor, raportez: 12 fuliculi de dimensiuni de 14, 15 si 16 mm, endometru 8,64mm. Cica e de bine. Astept sa vad estradiolul si progesteronul. Dl dr a pus ca nu se astepta sa raspund asa de bine la tratament. Astept sa ma sune dupa amiaza sa-mi spuna daca schimbam ceva.
va tin la curent.

Va si Anastasia,hai ca te astept si pe tine. cand ai prima eco?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pestic spune:

Citat:
citat din mesajul lui maripet

Fetelor, raportez: 12 fuliculi de dimensiuni de 14, 15 si 16 mm, endometru 8,64mm. Cica e de bine. Astept sa vad estradiolul si progesteronul. Dl dr a pus ca nu se astepta sa raspund asa de bine la tratament. Astept sa ma sune dupa amiaza sa-mi spuna daca schimbam ceva.
va tin la curent.

Bravo maripet!!!! Fata constiincioasa
Anastasia, draga mea, eu trebuie sa fac cel putin 3 luni pauza. In acest timp Albu ne-a zis sa incercam natural ... si sa iau coenzima Q10, L-arginina, Vitex si Omega3.Nu cred eu sa fac mare branza dar incerc.
Angelica nota 10 pt injectari
Va doresc tuturor multa bafta !!!
Pupilici

MEDICAMENTE: 2 FIOLE PUREGON 300 IU

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui maripet

va tin la curent.

Manca-o-ar mama pe ea de fata viteaza!, Mariped, e foarte bine, mama, e chiar foarte bine!
Eu am prima eco vineri, acum, pe 3.
Ma "lupt" cu Diphereline deocamdata, azi termin Microgynon.

Parintele Arsenie Boca

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui nicolaso

Multumesc mult Anastasia! Stiu ca toate vom reusi si vom avea bebei sanatosi si voisi!

Asa e, nicolaso, trebuie doar sa ne pastram vii in noi increderea, credinta si speranta. Mai greu e cu rabdarea asta, bat-o vina..., pe ea nu prea o mai avem..

Parintele Arsenie Boca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bccami spune:

Daa...nici nu am apucat sa fac eu analizele si deja au inceput bubele

Au iesit rezultatele sotului - oligoastenoteratozoospermie.
Test MAR pozitiv, adica exista anticorpi antispermatici.
Spermocultura este pozitiva - enterococ.

Tratament ambii cu antibiotice - 14 zile Ciprobay 1000 mg; pt mine Gynofort - 1 tub/ 7 zile (2 tub); pt sot - Canesten unguent local 14 zile

Era pe undeva pe aici o lista cu compensate, mai stiti pe la ce pagina? Poate merg pe la dr de fam sa mi le dea compensat.

Va pup

Dumnezeul nostru, PreaSfanta Nascatoare de Dumnezeu asculta-ne rugaciunile si binecuvinteaza pantecele noastre

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bccami

Daa...nici nu am apucat sa fac eu analizele si deja au inceput bubele

Au iesit rezultatele sotului - oligoastenoteratozoospermie.
Test MAR pozitiv, adica exista anticorpi antispermatici.
Spermocultura este pozitiva - enterococ.

Tratament ambii cu antibiotice - 14 zile Ciprobay 1000 mg; pt mine Gynofort - 1 tub/ 7 zile (2 tub); pt sot - Canesten unguent local 14 zile

Era pe undeva pe aici o lista cu compensate, mai stiti pe la ce pagina? Poate merg pe la dr de fam sa mi le dea compensat.

Va pup

Dumnezeul nostru, PreaSfanta Nascatoare de Dumnezeu asculta-ne rugaciunile si binecuvinteaza pantecele noastre

Bccami, omuletz, nu intra in prea mare panica, te rog. Offf...Voua v-au iesit pana acum analizele sotului intotdeauna bune?Sa rezolvati intai cu enterococul, apoi o sa ii dea Dr. Mihalca, dr.androlog,sotului vitamine Centrum si Complex Magneziu-zinc-seleniu si daca veti ajunge la FIV o sa faceti cel mai probabil cu ICSI, dar asta decide embriologul pe loc. Si la noi este acelasi diagnostic la sot-oligoastenoteratospermie severa.Sunt putine fetele norocoase cu analizele sotului perfecte. Noua ne-a spus dr Albu cand ne-am dus prima data cu rezultatele de la anlize la el,ca abia daca sunt 10% cazuri de normospermie in laborator la ei.
Sunt alaturi de fetita

Parintele Arsenie Boca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns QiaoBing spune:

asta e linkul pt lista cu medicam compensate
http://www.cnas.ro/medicamente/lista-medicamentelor-2011

---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote

sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA mai 2011 Medlife - nereusita

Tratament actual de pregatire: Femibion1 1/zi, CETEBE+Zn 2/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 2/sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bccami spune:

Multumesc Qiao

Ultima oara in decembrie spermograma a iesit bine, multi, normali, mobili... In cultura i-a iesit E coli si am luat amandoi augumentin 14 zile.
Acum 5 ani ii iesise nasol, a luat antibiotice si s-a reglat.

Am intrebat-o pe dna Vaduva cum de e posibil si a zis ca la asa perioada de timp e posibil. Asa ca tratament.
Valeu...da imi da DD niste bobarnace de nu ma vad.

Mergi la inceput