FIV Dr. ALBU DRAGOS 31
Raspunsuri - Pagina 17
QiaoBing spune:
bccami si noi tot cam asa am patit, in septembrie spermograma OK, in octombrie sarcina naturala, in aprilie teratozoospermie severa. nu mai e nimic sigur in ziua de azi, nici macar
---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA mai 2011 Medlife - nereusita
Tratament actual de pregatire: Femibion1 1/zi, CETEBE+Zn 2/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 2/sapt
bccami spune:
Citat: |
citat din mesajul lui QiaoBing bccami si noi tot cam asa am patit, in septembrie spermograma OK, in octombrie sarcina naturala, in aprilie teratozoospermie severa. nu mai e nimic sigur in ziua de azi, nici macar |
Ma faci sa rad . Cam asa e.
Una calda, una rece. Una buna, una rea...Oricum, sunt obtimista ca va fi bine.
Ma rog pt asta
Doamne, nu ne da cat putem duce
angelica28 spune:
MARIPET cred ca ne-am intersectat atit pe hol cit si la iesire pe scari ,la iesire cred ca tu erai cea care ii explicai sotului ca este posibil sa iti micsoreze doza de menopur ................????????
Am fost si eu ,dr a zis ca am un singur folicul,dar este timp asa ca mi-a dat inca 3 injecti de menopur timp de 3 zile si ne vedem vineri iar la 7:30,mi-a zis ca din cauza stimulari am si un chist endometriozic pe partea stinga de 2 cm .............de endometru nu a zis nimic ,si bineinteles pe mine cum ma apuca toate emotiile posibile si nu mai am nici o intrebare in cap in cabinet ......nu l-am intrebat ................dupa ce am iesit m-am gindit ca trebuiau mai multe intrebari puse dar ............data viitoare vineri sper sa reusesc sa imi controlez emotiile!
Mutatia677-in stare homozigota
Mutatia844g -in stare heterozigota
QiaoBing spune:
angelica si eu patesc la fel. imi fac lista de intrebari. ma gandesc cat stau pe hol ce sa discut si cand intru uit TOT. Albu mie mi se pare un tip care emana ceva care pe mine ma face sa ies de acolo optimista, relaxata, chiar daca imi zice ca sansele mele sun sub nivelul marii. dupa ce mai trece efectul, imi aduc aminte tot ce vroiam sa intreb si vin aici si ma vait
maripet felicitari pt productie !
fetelor, trebuie sa va zic una tare, ca nu mai pot. sunt in stare de soc de cand am citit vestea. am o prietena mai mica decat mie cu vreo 4 luni, deci si ea are tot 41. e maritata cu un olandez cu vreo 14 ani mai mare decat ea (daca nu chiar mai mult). au 3 copii, pe al 3-lea l-am botezat eu si in august face 3 anisori. imi zice azi ca e insarcinata si ca are TRIPLETI !!! si de cand l-a nascut pe fina-miu ia anticonceptionale. am zis ca ma apuca alte alea. ori i-au gresit reteta la farmacie, ori au acolo ceva in apa sau in aer Cred ca ma apuc sa iau si eu anticonceptionale din alea, poate au efect
abia astept sa ajung acasa sa ii zic sotului, parca vad ca o sa zica sa ii luam noi, pt ca ei nu isi mai permit inca 3 copii si are de gand sa intrerupa sarcina.
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
Tratament actual de pregatire: Femibion1 1/zi, CETEBE+Zn 2/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 2/sapt
ALTESA spune:
vai de mine cum sa intrerupa sarcina cu tripleti e pacat si eu i-as lua qioa daca as fi in locul tau.
doamne ce noroc pe capul ei sau ce ghinion
super da doamne sa patesc si eu asa la urmatoarea sarcina.
8+
maripet spune:
Da, eu ii spuneam sotului ca s-ar putea sa-mi micsoreze doza de Menopur.
Tu erai la intrare la scari tot cu sotul?
Asa cum am preconizat dimineata, mi-a micsorat doza la 1 fiola de Menopur pentru ca stau foarte bine cu foliculii.
E bine ca cum "ne stim" din vedere.
Imi pare rau sa aud ca la tine situatia sta nu tocmai bine, dar mai e timp. Tu a cata zi de Menopur esti?
maripet spune:
Am avut estradiol 2182 si progesteron 0.4.
Nu e cam mare estradiolul? Cred ca din cauza asta mi-a scazut doza de Menopur?
speranta2 spune:
Hai ca m-ai terminat Qiao, frate noi ne chinuim si altii vor sa nu-i aiba si 3 deodata. Nasol, sper sa nu faca asta.
Chiar, poate ti-ii da tie, dar mai rar, nu cred ca ar putea....
QiaoBing spune:
altesa nu e chiar asa usor sa ai 6 copii si sa traiesti dintr-un salariu de profesor. in plus sotul ei are si niste prob de sanatate, a facut 4 bypass-uri, ea e f stresata ca o sa moara si ramane in strada cu 3 copii. daca pe mine m-a socat atat de tare, imi imaginez cum sunt ei.
maripet spune:
Sa va mai spun ceva.
Mi-a zis dr ca o sa-mi dea clexane dupa embriotransfer. Preventiv, pana refac toate analizele de trombofilie. Eu nu mi-am facut mutatiile si PAI, restul le-am facut, dar a zis ca trebuie refacute.
Asta mi-a zis-o de la el , nu l-am intrebat eu nimic.
Asa ca cine nu stie ca le are si nu a apucat sa le faca, dr da preventiv clexane, ca sa nu mai aiba surprize.
V-am spus asta ca sa ii spuneti in caz ca la unele dintre voi nu va spune acest lucru.
Si apropo, cine face clexane si nu a gasit in farmacii, insistati la cei de la Sensiblu. Eu am intrebat acum la farmacia de la Favorit si aveau, dar nu doza de 0,4, dar mi-a spus ca se poate face rost.