FIV Dr. ALBU DRAGOS 31

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anastasia_7 spune:

Citat:
citat din mesajul lui bccami

Neaaattta

Anastasia, ti-am trimis PM.
Mi-ai spus tu la un moment dat ca nu-ti venea si ca ai luat Duphaston 5 zile si ca ti-a venit. Iti mai aduci aminte la cat timp dupa ce le-ai terminat ti-a venit?
Eu le-am terminat vineri si vad ca nu da nici un semn. Graviduta nu sunt, cel putin martea trecuta nu eram si chiar nici nu cred, pt ca nu am nici un semn, nimic.

Qiao, Maruscha, Anna, Maripet..fetelor care si daca ati trecut prin asta, stiti cam dupa cate zile vine?

Ma oftica de mor. Ca intre a 10-12 zi tb sa merg la albu la ecograf si eu intre 11-19 iunie nu sunt in Bucuresti. Si mi-este ca se nimereste drept atunci

la burtici si la burici

Dumnezeul nostru, PreaSfanta Nascatoare de Dumnezeu asculta-ne rugaciunile si binecuvinteaza pantecele noastre

Buna, Cami.
Eu am patit-o atunci dupa histerosalpingografie, nu mai venea c. Mi-a dat dr. reteta 7 zile Duphaston, dar la mine s-a intamplat cumva atipic, a 5-a zi mi-a venit ciclul, luasem numai 4 pastile, pe a 5-a nici nu am mai apucat sa o iau. Dr mi-a spus ca dupa ce termin cele 7 pastilute, imi va veni c la 2-3 zile. Insa i cazul meu a venit mult mai repede si chiar in timp ce le luam.
Eu zic sa ii scrii d-nei Lucia pe mail, ea se consulta cu dr Albu si iti va da un raspuns tot azi. Ca sa nu iei Duphaston fara stirea lui, mai ales ca ai intrat si tu sub observatia lui deja.

MUTATIA -844G IN GENA PAI- I STARE HETEROZIGOTA.
MUTATIA 677 C>T IN GENA MTHFR -STARE HETEROZIGOTA.
MUTATIA 1298 A>C IN GENA MTHFR- STARE HETEROZIGOTA.

„Iubirea lui Dumnezeu fata de cel mai mare pacatos este mai mare decat iubirea celui mai mare sfant fata de Dumnezeu. Dumnezeu nu ne cere minuni. Pe acelea le face El.”
Parintele Arsenie Boca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bccami spune:

Anastasia - new PM

Iubita deja am luat Duphaston, cate 2/zi timp de 5 zile. Vineri le-am terminat. Asa mi-a prescris mai demult o dr cand tot asa nu-mi venea.
Eee dar vine el. Sper maine-poimaine, cel mai tarziu
Am sa-i scriu si dnei Vaduva, daca e poate arunca dl dr un ochi pe spermograma sotului si pe analizele lui. Pana ajung eu la el mai dureaza.

Pupici dulci la fetite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maruscha80 spune:

Citat:
citat din mesajul lui bccami

Neaaattta

Anastasia, ti-am trimis PM.
Mi-ai spus tu la un moment dat ca nu-ti venea si ca ai luat Duphaston 5 zile si ca ti-a venit. Iti mai aduci aminte la cat timp dupa ce le-ai terminat ti-a venit?
Eu le-am terminat vineri si vad ca nu da nici un semn. Graviduta nu sunt, cel putin martea trecuta nu eram si chiar nici nu cred, pt ca nu am nici un semn, nimic.

Qiao, Maruscha, Anna, Maripet..fetelor care si daca ati trecut prin asta, stiti cam dupa cate zile vine?

Ma oftica de mor. Ca intre a 10-12 zi tb sa merg la albu la ecograf si eu intre 11-19 iunie nu sunt in Bucuresti. Si mi-este ca se nimereste drept atunci

la burtici si la burici

Dumnezeul nostru, PreaSfanta Nascatoare de Dumnezeu asculta-ne rugaciunile si binecuvinteaza pantecele noastre

Din cate imi aduc eu aminte, mi-a venit ciclul la 2-3 zile dupa incetarea anticonceptionalelor.

la mine a fost destul de ciudatel, trebuia sa incep schema insa mi-era teama sa nu fiu gravida, l-am rugat sa asteptam inca 2 sapt pana imi vine ciclul, mi-a venit si la 2-3 zile am inceput deja sa iau anticonceptionale. dupa ce le-am luat vreo 2 sapt, le-am oprit si iar mi-a venit ciclul.

de aia cand m-a intrebat la confirmarea sarcinii despre data ultimei mestruatii, m-am uitat la el ca la vedenii :)) nu mai stiam nici eu!

btw la prima eco FIV inca eram pe stop, insa mi-a zis ca e ok...asta e! Nu functionam toate la fel :)

Pana la urma se regleaza.

Mergi la inceput

Maruscha, daca ai spus ca tu la primul set eco+analize FIV, erai tot pe ciclu, atunci m-ai linistit detot. Abia acum m-am potolit, tot mai aveam dubii...Vineri am si eu prima eco, azi am inceput Diphereline si am facut pe viteaza

„Iubirea lui Dumnezeu fata de cel mai mare pacatos este mai mare decat iubirea celui mai mare sfant fata de Dumnezeu. Dumnezeu nu ne cere minuni. Pe acelea le face El.”
Parintele Arsenie Boca

Mergi la inceput

Angelica, fetita ce mai spune?
Pesticutz, ma gandesc la tine des, ai mai facut ceva sau astepti sa treaca concediul si dupa aceea reiei totul?

Multumesc mult ca-mi esti alaturi

Parintele Arsenie Boca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelica28 spune:

Anastasia fetita se lauda cu 2 injecti de menopur facute de mine singura cea de azi de la 18 nu ma durut deloc ,sunt super tare daca am ajuns sa ma injectez eu ..................sunt mai puternica decit credeam vreodata ,maine am eco la 7:30 ,vedem ce spune doctorasul ,care este urmatorul pas ,sunt sadica dar a inceput sa imi placa sa fac injectii atita timp cit stiu a este pt un bebe mic si dragalas!

Mutatia677-in stare homozigota
Mutatia844g -in stare heterozigota

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen_ch_12 spune:

Bcami, eu am luat dupa a3a inseminare duphaston, l-am oprit in ziua 28 la test negativ si a venit abia azi, dupa 11 zile.Teste am mai facut, ca intrerupsesem si heparina, si mi-era putin teama...
Anul trecut, la tratamentul cu arefam, nu trebuia sa-l termin, ca venea...poate ne mai dereglam de la atatia hormoni.

MTHFR A1298C heterozigot,mutatia V34L heterozigot, gena PAI-675 heterozigot, nicio sarcina, 3 IA nereusite, sotul- OATS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corry_28 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Anastasia_7

Maruscha, daca ai spus ca tu la primul set eco+analize FIV, erai tot pe ciclu, atunci m-ai linistit detot.

Parintele Arsenie Boca

Si eu, si eu, am fost

28+cu "Mugurel" si "Strugurel"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maripet spune:

Angelica, si eu sunt maine la 7,30 la dr.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui angelica28

Anastasia fetita se lauda cu 2 injecti de menopur facute de mine singura cea de azi de la 18 nu ma durut deloc ,sunt super tare daca am ajuns sa ma injectez eu ..................sunt mai puternica decit credeam vreodata ,maine am eco la 7:30 ,vedem ce spune doctorasul ,care este urmatorul pas ,sunt sadica dar a inceput sa imi placa sa fac injectii atita timp cit stiu a este pt un bebe mic si dragalas!

Mutatia677-in stare homozigota
Mutatia844g -in stare heterozigota

Esti superba, Angelica, m-ai facut sa rad!!!
Asa eram eu dimineata, dupa Diphereline, numai ca eu nu am voie sa ma laud, ca la mie e prima injectie abia Dar eram in stare sa arat sotului intelepatura aia mica, abia sesizabila, de o suta de ori , numai sa ma simt premianta
E foarte bine ca simti si gandesti asa, nu esti sadica, eu tocmai ieri spuneam ca de la starea de fobie de seringi si ace, ajunsesem acum 2 zile sa mi le etalez pe toate pe noptiera, numai sa le incep odata.. Bine ca am scapat de repulsia de ace

Parintele Arsenie Boca

Mergi la inceput