FIV Dr. ALBU DRAGOS 31

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anastasia_7 spune:

Citat:
citat din mesajul lui maripet

QiaoBing, eu stiu ca anticorpii antispermatici se fac atunci cand nu a existat nici o sarcina. Mie asa mi-a spus Albu. A vrut sa ne dea sa-i facem, dar cand i-am spus ca am mai ramas o data insarcinata mi-a zis ca nu mai e nevoie.
Analizele mi-au iesit foarte bune.
Am multe oua (17 bucati) de dimensiuni 5mm si mi-a scazut doza de Menopur la 2 flacoane in loc de 3, cel putin pana marti cand ma duc la eco iar.
Incerc sa nu fiu stresata, dar parca nu mai am rabdare pana se termina tot.

Bravooo, fetita draga! Pentru outze multe si analize minunate! Stai linistita si relaxata , ca acusica acusica se termina tratamentul

MUTATIA -844G IN GENA PAI- I STARE HETEROZIGOTA.
MUTATIA 677 C>T IN GENA MTHFR -STARE HETEROZIGOTA.
MUTATIA 1298 A>C IN GENA MTHFR- STARE HETEROZIGOTA.

„Iubirea lui Dumnezeu fata de cel mai mare pacatos este mai mare decat iubirea celui mai mare sfant fata de Dumnezeu. Dumnezeu nu ne cere minuni. Pe acelea le face El.”
Parintele Arsenie Boca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maripet spune:

Anastasia
Nu -ti face griji cu ciclul. Si la mine este total diferit de cel nrmal de fiacare luna. Dupa ce am terminat Microgynon la 2 zile mi-a venit iar si m-a tinut pana ieri a 8-a zi. Pentru linistea ta poti sa-l intrebi pe dr, dar o sa-ti zica sigur ca e ok, mie asa mi-a zis.
Cand incepi diphereline?

Mergi la inceput

Citat:

Anastasia
Nu -ti face griji cu ciclul. Si la mine este total diferit de cel nrmal de fiacare luna. Dupa ce am terminat Microgynon la 2 zile mi-a venit iar si m-a tinut pana ieri a 8-a zi. Pentru linistea ta poti sa-l intrebi pe dr, dar o sa-ti zica sigur ca e ok, mie asa mi-a zis.
Cand incepi diphereline?

Ok...ce sa mai spun, asa o fi.. La mine este a 12-a zi si tot vine... Singura teama era sa nu afecteze mai departe efectele FIV, dar dc dr ne-a spus la amandoua ca nu e bai,atunci stau cuminte pana la prima monitorizare si il intreb atunci.
De luni incep Diphereline!Si marti e ultima zi de Microgynon. Sunt cam sado masochista, pana acum imi era cam asa de injectiile, acum abia astept sa le incep si pe astea odata... Mi le-am pus pe toate pe noptiera, langa pat, sa ma obisnuiesc cu ele la vedere

„Iubirea lui Dumnezeu fata de cel mai mare pacatos este mai mare decat iubirea celui mai mare sfant fata de Dumnezeu. Dumnezeu nu ne cere minuni. Pe acelea le face El.”
Parintele Arsenie Boca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maruscha80 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Anastasia_7

Citat:

Anastasia
Cand incepi diphereline?

Ok...ce sa mai spun, asa o fi.. La mine este a 12-a zi si tot vine... Singura teama era sa nu afecteze mai departe efectele FIV, dar dc dr ne-a spus la amandoua ca nu e bai,atunci stau cuminte pana la prima monitorizare si il intreb atunci.
De luni incep Diphereline!Si marti e ultima zi de Microgynon. Sunt cam sado masochista, pana acum imi era cam asa de injectiile, acum abia astept sa le incep si pe astea odata... Mi le-am pus pe toate pe noptiera, langa pat, sa ma obisnuiesc cu ele la vedere

Parintele Arsenie Boca

sper ca ti-ai pus numai ambalajele la vedere fiindca injectiile se pastreaza la frigider...mai ales ca a crescut temperatura! :)

mai bine pune-le pe toate in frigider, ca e mai bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pestic spune:

Citat:

QiaoBing, eu stiu ca anticorpii antispermatici se fac atunci cand nu a existat nici o sarcina. Mie asa mi-a spus Albu. A vrut sa ne dea sa-i facem, dar cand i-am spus ca am mai ramas o data insarcinata mi-a zis ca nu mai e nevoie.
Analizele mi-au iesit foarte bune.
Am multe oua (17 bucati) de dimensiuni 5mm si mi-a scazut doza de Menopur la 2 flacoane in loc de 3, cel putin pana marti cand ma duc la eco iar.
Incerc sa nu fiu stresata, dar parca nu mai am rabdare pana se termina tot.

Bravo Maripet! Superproductie!
Multa bafta!
Anastasia mult succes si tie!

MEDICAMENTE: 2 FIOLE PUREGON 300 IU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicolaso spune:

Buna fetelor! Eu sunt mai noua aici! Am un Icsi nereusit in Franta si acum am facut un FIV cU ICSI la Medlife cu Dr. Albu Dragos!
Am emotii foarte mari, pe 26 mai a avut loc embriotransferul si voi afla daca am un bb in burtica peste 8 zile! Este adevarat ca la Medlife si-au dat foarte mult interesul pentru a obtine un rezultat bun! Acum , ramane de vazut ce se intampla! Inca am usoare dureri in zona ovarelor ...sper sa fie un semn bun! Va doresc tuturor bb sanatosi!

Mergi la inceput

Pestic, !
Despre Diphereline mi-a spus dr ca nu e nevoie sa fie tinut in frigider, imp.e sa fie sub 25 grade in camera. Pe celelalte le-am bagat la rece Dar am lasat seringile la vedere, pt incurajare

Parintele Arsenie Boca

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui nicolaso

Buna fetelor! Eu sunt mai noua aici! Am un Icsi nereusit in Franta si acum am facut un FIV cU ICSI la Medlife cu Dr. Albu Dragos!
Am emotii foarte mari, pe 26 mai a avut loc embriotransferul si voi afla daca am un bb in burtica peste 8 zile! Este adevarat ca la Medlife si-au dat foarte mult interesul pentru a obtine un rezultat bun! Acum , ramane de vazut ce se intampla! Inca am usoare dureri in zona ovarelor ...sper sa fie un semn bun! Va doresc tuturor bb sanatosi!

Bun venit, Nicolaso si , peste 8 zile sa sarbatorim alaturi de tine!

Parintele Arsenie Boca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pestic spune:

Citat:
citat din mesajul lui nicolaso

Bine ai venit nicolaso!!
Abia astept sa scot si sa-ti sarbatorim burtica!
Anastasia si tie iti astept burtica la cotitura
Pupilici

MEDICAMENTE: 2 FIOLE PUREGON 300 IU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bccami spune:

Neaaattta

Anastasia, ti-am trimis PM.
Mi-ai spus tu la un moment dat ca nu-ti venea si ca ai luat Duphaston 5 zile si ca ti-a venit. Iti mai aduci aminte la cat timp dupa ce le-ai terminat ti-a venit?
Eu le-am terminat vineri si vad ca nu da nici un semn. Graviduta nu sunt, cel putin martea trecuta nu eram si chiar nici nu cred, pt ca nu am nici un semn, nimic.

Qiao, Maruscha, Anna, Maripet..fetelor care si daca ati trecut prin asta, stiti cam dupa cate zile vine?

Ma oftica de mor. Ca intre a 10-12 zi tb sa merg la albu la ecograf si eu intre 11-19 iunie nu sunt in Bucuresti. Si mi-este ca se nimereste drept atunci

la burtici si la burici

Dumnezeul nostru, PreaSfanta Nascatoare de Dumnezeu asculta-ne rugaciunile si binecuvinteaza pantecele noastre

Mergi la inceput