Mamici si Gravidute Italia (103)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

Buna ziua,

ALE alla fine e otita?

Alessio Michele (2 ani si 11 luni) , Mattia Gabriel (1 an si 7 luni) plus un ghiocel de primavara Marco Andrei (3 luni) ! .

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

Neata!

Dana am inteles , dar in zilele cand nu esti cu cine te inlocuieste??ar fi super daca ai putea, ca ziua oricum o ai "pierduta", deci il vei lasa pe sot 7-8 ore cu copii
eu imi luam cele 2 ore la sf zilei, adik veneam la 16 acasa ptr dat merenda calda la pitica
plata la gradi nu este si in baza bustei paga??oricum cred ca impreuna sant peste...

Apropo de monopatin, cine m-o fi pus sai cumpar unul profesional...cum avem casa sus in colina, sa te tii acrobatii si viteza pana in vale, juniorul si prietenul
de fapt prietenul avea vreo 3 si imi era jena ca lua de la el, cel care il cumparasem de vreo 30 eurici nu era performant
monopatin, bici si motocross, daca scapa si in vara asta sant norocoasa

si o zi buna fetelor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

Neata!!

Sunt adormita rau!! De petreceri si probleme. Sambata am petrecut, iar duminica S. avea febra si o durea o ureche. Am fost la ps, otita si faringita. Aseara, azi-noapte era mai bine, nu a mai facut febra. Insa am ramas iar cu cun gust amar de asteptarea la ps.: 4 ore, cu copilul fierbinte, moale, altul vomita de mama focului pe-acolo, altul obosit si cu capricii de tavalit pe jos etc. In fine, plin-plin!! Ca de fiecare data.
Deci, azi o tin acasa.

roxali - da, ai o vara grea cu atatea sporturi extreme pe-acolo .

dana - da, onomastica la sot. Mersi de urari, la toate .

Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.

Se tu sentissi come mi batte il cuore,
Se premo la mano, mi batte più forte ancora:
Sai tu dirmi perché batte così?
Perché il mio amore per te sta tutto qui!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LAlexandra spune:

Neata,

nu stiu sa va spun de fapt ce am...acelasi gust amar ca Petro...urgente, dar doar de la ora 12 la 13 se fac consultatii, daca nu, trebuie sa astepti a doua zi, sau sa mergi la Roma. Medicul a venit abia la ora 12,30 (am auzit ca in unele zile au stat unii si pana la 15 sa astepte dupa medic), noroc ca fusesem primii, ca i-am zis lui B sa mergem mai repede, ca altfel cine stie cat asteptam. Nu mi-a zis ce am, am intrebat eu de la ce e si a zis ca din cauza racelii. Acum sper sa treaca cu medicamentele.

Va las, azi am din nou o zi proasta, sunt satula de tot...de strainatate, de problemele mele de sanatate, nu mai am chef de nimik

_
printisorului Alessandro

Mergi la inceput

Mi-am amintit azi noapte...ca vorbeam de acte, noua ne-a trebuit certficiatul de casatorie tradus si apostilat, aici la Primarie, cred ca atunci cand m-a inscris pe mine aici

_
printisorului Alessandro

Mergi la inceput

ale - deci la tine nu e otita?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui abramburika

ale - deci la tine nu e otita?

nu stiu...el a scris ceva pe hartie, noi nu am inteles nimic, nici macar medicamentele nu intelegeam ce a scris, noroc ca stiu farmacistii.

Cand sa plecam i-am zis la B sa-l intrebe macar de la ce e si a zis ca din cauza racelii...e o infectie....insa nu stiu daca e otita...
Febra nu am avut...
El m-a consultat peste tot, ureche, ganglioni, nas, gat...apoi s-a apucat sa scrie reteta, antibiotic si inca ceva pt raceala-ce se dizolva si pe care le urasc, si a mai vrut sa scrie, dar apoi s-a razgandit...

_
printisorului Alessandro

Mergi la inceput

La otita nu e neaparat sa faci febra. Nici eu n-am facut. Silvia insa, da, vad.

Pai e posibil sa fie otita atunci pt. ca da, se face dupa o raceala, secretiile care nu se elimina se duc pe canalul auditiv si se face infectie. Cel putin eu asa stiu. Faza cu tras curent la ureche e poveste ... cauza otitei e alta. La copii e mai usor de facut deoarece canalul lor auditiv e cumva orizontal, deci secretiile ajung mai usor de la nas ... la adulti e inclinat cumva. Cam asta e ce stiu eu despre otita, cand ma informasem la mine. Eu anul trecut am avut de 3 ori .

Mergi la inceput

eu nu am avut pana acum, sau poate am avut si a fost netratata, iar acum s-a agravat. Saracia ei stie...
Ziceam de febra pr ca toti m-au intrebat daca am facut...

Nici nu ma mai intereseaza ce e...vreau doar sa treaca oadata, ca m-am saturat de lista mea de probleme medicale...pe cand ma gandesc ca e totul ok...cum mai apare ceva, asta pe langa problemele ce le am si nu se vor rezolva veci, gen tiroida, scolioza (sau nici nu mai stiu cum ii zice, oricum cu spatele), ochelarii-pe care trebuie sa ii schimb si uite asa...

_
printisorului Alessandro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daviduca spune:

ALE-nu stiu daca te poate consola,cred ca e la fel cam peste tot.
ziceam si eu zilele trecute ca mi faccio schifo da sola.daca nu am probleme cu gatul,m-am dus la dentist,mi-a tratat 2 masele si mi-au facut infectie amandoua-deci antibiotic.si una inca nu mi-a inchis-o.daca nu ma doare maseaua,ma doare degetul,cu unghia apropo-joi ma duc la chirurg,sper sa ma scape de ea ca nuuu maaaiii pooottttt.de 2 luni o trag,si mai merg si la munca cu ea.ooofff.
in fine,daca nu e degetul sunt la ciclu deci dureri de cap si vomito,si uite asa.
mereu am una,cum ziceam m-am saturat eu de mine.ce sa facem,ne neglijam,muncim,avem mereu altele de facut iar cand ne dam seama e....cam prea tarziu.
te ,sper macar sa te simti mai bn dupa medicamentele astea.
BRAMBU-cum e silvia???mananca??e somnoroasa sau se joaca,tutto ok??
si tu??
va salut pe toate,eu acum m-am tezit ca sunt de noapte,ma apuc de treaba.
.

Mergi la inceput