O sa am al doilea copil si sunt ingrozita

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pearljam spune:

Maya felicitari pentru bebe, sa fie sanatos si sa va aduca multe bucurii. Ma bucur ca sunteti cu totii sanatosi si ca te bucuri de venirea pe lume a lui bebe, poate ne spui ce nume ati ales.
La fel ca si tine imi e greu sa ma impart la 2 copii, ma simt de multe ori vinovata ca nu ii pot acorda atentie baiatul mare asa cum o faceam in trecut. Sper sa fie mai bine in viitor, dar ma bucur sa ii vad impreuna si cum cel mare il iubeste pe bebe, o sa fie 2 frati care o sa imparta multe lucruri impreuna si cred ca asta e cel mai mare avantaj chiar daca acum poate il neglijam pe cel mare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy spune:

Maya ma bucur ca e asa, cu toate ca stiam ca asa va fi , nu se putea altfel .Ei cum e, mai vrei sa il lasi in casa cum spuneai ? Sau deja sufeltul nu stie cum sa se imparta mai echitabil intre cei doi?
E greu da si frumos, stiu ca am si eu doi acasa.Pupici fetitei mai mari care a stiut sa se comporte exact ca o sora mai mare .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

MAYA draga ma bucur ca esti bine.Nici nu ma indoiam ca am sa citesc un astfel de mesaj de la tine. E greu.Cum sa nu fie greu. Dar cand strangi "roadele" e super. Eu cu 3 copii stiu ce spun.
Ce nume i-ai spus? Ai nascut cu bine? Te-ai refacut? Are colici? Ai laptic? hihi ce te-am bombardat cu intrebari.
Nu-ti fa probleme ptr critici. Gandeste-te ca daca nu aveai nevoie de ajutor nu cereai. si cel mai bine e sa ceri ajutor. Sa nu iti fie rusine sa ceri ajutor.Felicitari ptr bb.

Alessio Michele (3 ani) , Mattia Gabriel (1 an si 8 luni) plus un ghiocel de primavara Marco Andrei (4 luni) ! .

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maya25 spune:

Multumesc tuturor pentru gandurile voastre bune!
Nasterea a fost ok, nici n-au apucat sa mi-l arate pe bebe pana a si inceput sa planga, e sanatos, eu mi-am revenit, de altfel nici n-am vreme sa ma gandesc la mine, trebuie sa fiu bine pentru copii. Sunt obosita, normal, dar ma bucur sa-i vad sanatosi si frumosi. Mi-e greu uneori ca nu mai pot sari imediat cand ma cheama fetita daca in clipa aceea il alaptez pe bebe de exemplu dar ma straduiesc sa ma impart cat mai echitabil intre ei (desi nu intotdeauna imi reuseste).
Colici nu prea avem inca (la vremea asta cu Maria era horror ce plangea de durere de burtica) iar laptele pana acum e ok, suficient, bebe a pus f bine in greutate. Sper sa ma tina tot asa.
Va pup si va multumesc inca o data.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

Maya...exact cum speram

*Blackmoon Lady 8+si lipistocul meu iubit
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicabo spune:

Maya, am citit subiectul de la inceput, inainte sa se nasca bebe... Fiecare copil este unic, si 100 de ai, tot ii iubesti pe fiecare in parte si traiesti toate emotiile legate de ei.
Ma bcur ca esti bine, sunteti bine. Maria a reactionat f bine... Ce este bebe baietel sau fetita?

Monica, mami de 2 : Andreea Ioana (11 iulie 2007) si Ana Maria (13 noiembrie 2008)

Povestea sarcinii si a nasterii Andreei

Povestea nasterii super rapide a Anei Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adita spune:

Felicitari.Ma bucur ca lucrurile se aseaza pe fagasul cel bun

mamica de cinci copilasi :Nicolae (15 oct. 2009) , Stefan (18 ian. 2007) , Nectarie Ioan (5 ian. 2005), Elena (21 mai 2003)si Antim (27 sept. 2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

ah, ce ma mult ma bucur. si eu am citit din umbra si asteptam sa vad ce s-a intimplat.
Oarecum si eu am fost in pielea ta, fiind genul de mama care nu concepea ca poate sa aiba un baiat si pe care sa il poata iubi (doammne, cind ma gindesc cum...gindeam) chiar daca imi doream f tare al 2-lea copil, neaparat fetita.
si la mine a fost la fel, o dragoste la prima vedere si de atunci nu incetez sa ma minunez de iubirea mea.
asa e, e mai greu cu 2, la noi inca nu au incetat micile gelozii (diferenta e de 4 ani jumate), nu ma mai pot dedica total fetitei, dar ne descurcam si ne iubim ffff mult!

felicitari si sa te bucuri de ei, esti o mamica implinita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rrox3 spune:

Maya Felicitari!
Am dat de subiectul tau cand deja plecasesi spre maternitate si asteptam vesti de la tine. Ma bucur ca sunt bune

Sa nu te simti vinovata pentru ce gandeai fata de bebe inainte sa se nasca. Era o reactie de aparare doar. Tu ai suferit enorm pierzand un copil multdorit si asteptat. Dupa aceea ai tremurat pentru viata Mariei, cu teama in suflet. Pur si simplu nu mai aveai resurse sa te temi atat si pentru noul bebelus. De asta nu l-ai dorit, de asta ai refuzat inconstient sa te legi emotional de el pana nu l-ai vazut nascut sanatos si nevatamat, pana nu ai fost sigura ca nu vei pierde din nou.

Reactia asta arata cat de dureroasa e inca trauma pierderii primului copil. Ai nevoie sa o vindeci. Altfel se va reflecta asupra Mariei si micutului si nu le va face bine. Sigur ca acum esti ocupata, dar peste cateva lui poate te gandesti la asta si la posibilitatea de a incepe o terapie (psihoterapie) in care sa abordezi problema asta.

Va doresc multa sanatate si puterea de a fi fericiti impreuna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adablackcat spune:

Maya, eu doar acum am descoperit subiectul tau. Te invit la Aradence DC.
Edit: Iar in cazul in care nu intri la discutii cu noi la Aradence...vreau sa iti spun ca eu pe Vlad, care are 5 ani acum, l-am dus la gradi de la 2 ani. Sunt din Alba de loc si nu am pe nimeni aici sa ma ajute gratis. Este in Arad o gradi care are grupa de "educatie timpurie" de la doi ani. Asta pe langa cresa. SI Vlad e un mamos si jumatate, dar s-a descurcat super. Imi spunea in fiecare dimineata la inceput cu lacrimi in ochi "Mami...eu stiu ca o sa-mi fie tare dor de tine". Dar ramanea cuminte acolo dupa ce ne imbratisam si dragaleam putin, si stia ca la 16 merg dupa el cat de repede reusesc.

Ada

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici drag

Bazar umanitar DC

Mergi la inceput