Copilasi de Iulie - August 2004 * 72
Raspunsuri - Pagina 7
roxanaz spune:
neata ladies
si Ina zicea ca legoland e super tare, si lui Radu i-a placut chiar mai tare decat la disney .
Lia, sanatate. eu oricum zic ca restu' lumii - las copii cu tata/nasi, whatever, si iesi. si ce daca plange? ii trece si se obisnuieste. hai, curaj edit ca sa iti zic ca parerea mea e sa ii dai antibioticul pentru streptococ. eu nu m-as juca cu homeopatie la exsudat pozitiv.
Ioana, cum mai e Maria?? mai are semne?
pup tuturor, o zi buna!
szivarvany spune:
Lia, intreb si io, nu vreau polemici, de ce nu ii dai antibiotic, sa se vindece ???
O zi faina tuturor.
Noi stem bine, serile le lungim in parc pe bicicleta si role
Nicolas
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
Campanie speciala, pentru steluta de mare, DAVID
corianai spune:
Neata,
Lia si io zic la fel, lasa-i sa stea si cu alte persoane, o sa planga de doua ori apoi se obisnuiesc. Multa sanatate si fruntea sus
am trimis-o si eu la dr pe Eva cu taica-su pt ca e racita mai mult sau mai putin de fro 3 luni... cica nu are nimic, nu a vrut sa-i ia exudat cum l-am prelucrat io pe jupanu acasa
Noi asteptam cu mare interes escursia, am o banuiala ca lalandia va fi mai apreciata, se pare ca ofera mult mai multa diversitate. din pacate pe Eva nu o sa o duc la aqua desi e foarte cald acolo, dar eu sunt speriata de bombe in ultimul hal si imi amintesc ca asta vara dupa prima baie in mare la barcelona unde era ciorba nu alta, a inceput sa scape pipi pe ea. deci fara scaldat din pacate... daca va uitati la poze o sa intelegeti prin ce trec http://www.lalandia.dk
Azi avem si noi intalnire la scoala cu viitoarele invatatoare, apoi copiii ne prezinta cabaret... la noi e simplu in clasa 1 incep toti copiii care au fost la ei la grupa pregatitoare, deci schimbari majore nu avem, colegii raman se schimba doar localul si personalul
va doresc o zi frumoasa
g_ioana spune:
Neatza....brrr la noi este cam racorica dis de dimineata,cupilul l-am imbracat bine,dar io-s cam subtirica,noroc ca am halat si calorifer electric in birou
La multi ani Nicholas,sa cresti mare,sanatos si voios!!Andreeap
sa-ti traiasca mezinul,pupacim intreg familionul!
Lio bine ca i-ai facut exudat macar stii ce antibiotic sa-i dai,in ziua de azi este bine sa nu te mai intrebi de unde pescuieste virusii
Roximultumim de intrebare,Maria este bine bubitzele i-au trecut de tot si ganglionii s-au dezumflat...noi nici acum n-am primt rezultatele de anticorpi pentru mononucleoza..astept pana luni si pe urma ma duc sa fac valuri...(de cateva zile ma enerfeaza cu nervii o bunica a unui coleg de-al mandrei de gradi...imi zice mandra"azi Matei nu vrea sa se joace cu mine ca i-a zis bunica lui sa stea departe de mine sa nu se imbolnaveasca"..."si tu ce i-ai zis?".."i-am explicat ca acum sunt sanatoasa si nu trebuie sa-i fie frica...si pana la urma i-am zis ca ce daca o face si el,ca-i boala copilariei!?1.....azi aceiasi bunica a inceput sa povesteasca pe hol sa o auda toata lumea ca ea a intrebat medicul de familie si ca i-a zis ca copii nu mai fac rubeola/rujeola ca-s vaccinati si deci Maria a avut altceva)
hai sa avem o zi buna,sunt in zona merg sa beau un capuccino sa-mi treaca nerfii
roxanaz spune:
oh my Cori ce e acolo.... mie care nu imi plac chestiile astea ma gandesc cu groaza ca ai mei copchii vor cere la liliputanul asta de aquamagic al nostru.. ce fac io atunci???
Ioana haha. doamna bunica e "din aia". ignore bine ca sunteti ok.
corianai spune:
La multi ani Nicholas, sa cresti mare si sa fii sanatos
Ioana eu nu as accepta asemenea manifestari primitive, cred doar in ro se poate intampla asa ceva... as cauta-o pe cucoana respectiva si i-as explica cum in felul asta creste un nepot care va fi o bruta lipsita de respect pt semeni la fel ca ea. si as obliga-o pe educatoare sa vorbeasca atat cu copiii sa le explice ca daca un copil care a fost bolnav vine la gradinita inseamna ca parintii au discutat cu medicul si e ok pt ceilalti, cat mai ales cu madam aia sa-i spuna sa aiba bun simt sa-si tie parerile pt ea... ufff uite ca m-am inervat si io acum
Edit: Rox asa e poate ca e mai inteleapta parerea ta, io una ma inabus de manie cand intalnesc asemenea manifestari, poate ca m-am invatat prost, sa ne respectam unii pe altii, mari si mici
cristalina spune:
La multi ani Nicholas!
Sa-ti traiasca voinicul Andreea!
Lia, sanatate maxima si sa va treaca repede.
Corina, ce frumos! Ale mele sunt neiesite din sat Maria a spus ca ar fi tare bine daca am mai merge si noi la mare anul asta, in acelasi loc (cap aurora)
Ioana, ce bine ca s-au dezumflat ganglionii!
Nasol cu doamnele astea "binevoitoare"...
Olivia, bravo voua, trei piese de teatru!
Azi am venit cam subtirica la servici si ma strange...:)))
O zi excelenta sa avem!
g_ioana spune:
Cristalina si tu soro...io m-am incalzit apeland la 3 surse...am cetit ca mai nou va ocupati cu teleportarea,trece-ma si pe mine pe lista doritorilor
Meii acu' norocul bunicii a fost ca mandra nu-i afectata deloc de chestia asta(eu recunosc ca-n fiecare dimineatza ii repet in drum spre gradi sa se spele pe maini inainte de a manca,sa nu manance nik de la cupii,sa nu mai bage creioanele-n gura, sa bea doar din sticla ei,bla,bla,bla)....iar pe de alta parte eu am fost singura care anu trecut la sedinte i-am zis doamnei educatoare sa ceara parintilor copiilor care lipsesc mai mult de la gradi,aviz epidemiologic de la pediatru...
edit ca uitai sa-mi laud mandra...desi nu fusese vreo luna de zile la cursurile de teatru,marti la repetitii a fost in mare forma asa ca duminica participa la primul concurs cu juriu,intre trupele de teatru de la palatele copiilor din moldova....ea este cea mai mica din trupa, restul sunt scolari,sa ne tineti pumnii!!
corianai spune:
Daca Maria nu e suparata e ok, io imi amintesc cu mare drag cum nu s-a jucat nimeni in fata blocului cu mine o saptamana cand a iesit o colega trambitand ca am paduchi. am plans de m-am umflat si se pare ca m-a afectat odata ce-mi aduc aminte. mama saraca ma daduse cu gaz, ma pieptanase de-mi smulsese juma din par si imi pusese si caciula pe cap si tot am venit bocind acasa dupa 10 min ca radeau toti si fugeau cand ma apropiam... de asta ma infurii la fazele astea, se pare ca sunt traumatizata
Andries spune:
La Multi Ani Nicholas!!
Fetele, v-am trimis mail, cititi si dati-va cu parerea va rog.
Andries