Copilasi de Iulie - August 2004 * 72

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Care omega te face sa dormi bine!?
(eu am mari probleme cu somnul!:))
Eu cred ca asta cu somnul e de la tinerete...:)))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corianai spune:

io pe asta il iau, brain shark
http://www.svensktkosttillskott.se/#!produkter/eskimo_brainsharp_?gclid=CJqWsJSEg6kCFcFG3godtweiGQ
cu el am scapat si eu si Mara de insomnii, da la mine se pare ca are efecte adverse

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Cori, ucigaselor si mancatoarelor de rechini ce 'steti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

hello

dupa o noapte alba de febra mare, de asta data cu Danu, care de la 6 pm a inceput cu febra si asa a tinut-o pana la 4 dimineata...apoi o dimineata panicata cu Dea, ca a dat in laringita cred, de la viroza, harcaia din gat si nu putea expectora, se panicase, cu ochii maaaari, ca de cate ori vroia sa-si ia avant sa tuseasca se ineca in secretii, se inrosise la fata de numa, offf, cumva-cumva s-a mai dres un pic dupa masa, la dejun nici sa manance nu putea de tuse. Azi i-am bagat la aerosoli si sinupret pe amandoi, au muci si tuse productiva. Sunt rupta-n gura de oboseala, fac cu nervii....

ce iesiri in doi? ce teatru? ce plimbari? as avea cu cine sa-i las dar nu ar sta, nu ca s-ar oferi nasii sa-i tina 2 ore sa socializeze cu ei, asa ca nu-s obisnuiti decat cu mine, drept closca; nu ma supara asta numai ca ma supara ca ma gandesc ca nu e ok pt ei sa fie asa atasati de mine, doar de mine, pt ei eu sunt centrul, buricul pamantului, si uneori ma sperie asta; mai nou Dea plange cand ramane cu taicasu acasa si cu Danu, plange in 10 minute dupa mine si nu o poate consola nimeni, pana vin plangede la ce-o mai fi si asta, Doamne Iarta-ma !

asta e...sunt amarata pe moment si un pic sictirita, nu mai am iar incredere in mine, ma duc sa-mi mai trag pe spate niste bice (alias sa spal podelele si sa scot musacaua din cuptor)

edit: daca mai vad atat de des, la fiecare click, partea dorsala a conitei de face reclama la cerealele pt suplete de la nestle mi-e ca dau cu laptopu de pamant

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Lia, sanatate multa puilor
Cu mamosenia e doar o perioada, sunt sigura
Io inca astept sa o apuce si pe Giulik
Ieri la gradi m-au intampinat toti copiii, care o cautau pe doamna lor adevarata si ziceau "mamica lui Giuli, unde-i doamna" si ghiciti cine a lipsit la comitetu` de primire ca deh, e doar mama nu prezint prea mare interes, nici io si nici altii deja cunoscuti

Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela

Campanie speciala, pentru steluta de mare, DAVID

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

Citat:
citat din mesajul lui Dorsilia

hello

dupa o noapte alba de febra mare, de asta data cu Danu, care de la 6 pm a inceput cu febra si asa a tinut-o pana la 4 dimineata...apoi o dimineata panicata cu Dea, ca a dat in laringita cred, de la viroza, harcaia din gat si nu putea expectora, se panicase, cu ochii maaaari, ca de cate ori vroia sa-si ia avant sa tuseasca se ineca in secretii, se inrosise la fata de numa, offf, cumva-cumva s-a mai dres un pic dupa masa, la dejun nici sa manance nu putea de tuse. Azi i-am bagat la aerosoli si sinupret pe amandoi, au muci si tuse productiva. Sunt rupta-n gura de oboseala, fac cu nervii....

ce iesiri in doi? ce teatru? ce plimbari? as avea cu cine sa-i las dar nu ar sta, nu ca s-ar oferi nasii sa-i tina 2 ore sa socializeze cu ei, asa ca nu-s obisnuiti decat cu mine, drept closca; nu ma supara asta numai ca ma supara ca ma gandesc ca nu e ok pt ei sa fie asa atasati de mine, doar de mine, pt ei eu sunt centrul, buricul pamantului, si uneori ma sperie asta; mai nou Dea plange cand ramane cu taicasu acasa si cu Danu, plange in 10 minute dupa mine si nu o poate consola nimeni, pana vin plangede la ce-o mai fi si asta, Doamne Iarta-ma !

asta e...sunt amarata pe moment si un pic sictirita, nu mai am iar incredere in mine, ma duc sa-mi mai trag pe spate niste bice (alias sa spal podelele si sa scot musacaua din cuptor)

edit: daca mai vad atat de des, la fiecare click, partea dorsala a conitei de face reclama la cerealele pt suplete de la nestle mi-e ca dau cu laptopu de pamant

Lia, imi pare tare rau ca ai probleme de sanatate cu pustiul si probleme de panica cu tiza mea, sper sa se rezolve. Dar nu pot sa nu-ti spun ca atasamentul asta exacerbat al lor fata de tine, ti se datoreaza. De cat timp stai non stop cu ei? Cati ani? Trebuie sa faci ceva in sensul asta, e musai. Spune-le ca te duci la doctor si lasa-i la nasi cate 2 ore, spune-le o minciuna gogonata dar credibila pentru ei si organizeaza-te sa mai faci si altceva. Te rog sa nu mi-o iei in nume de rau, dar de bunavoie si nesiliti de nimeni nu vor accepta sa stea singuri dupa ce au fost obisnuiti asa.

Andries

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mamagiuliei

Lia, sanatate multa puilor
Cu mamosenia e doar o perioada, sunt sigura
Io inca astept sa o apuce si pe Giulik
Ieri la gradi m-au intampinat toti copiii, care o cautau pe doamna lor adevarata si ziceau "mamica lui Giuli, unde-i doamna" si ghiciti cine a lipsit la comitetu` de primire ca deh, e doar mama nu prezint prea mare interes, nici io si nici altii deja cunoscuti

Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela

Campanie speciala, pentru steluta de mare, DAVID

Deci e foarte normal sa te ignore, doar esti ma-sa si te vede in fiecare zi. Stie ca esti acolo unde trebuie, atunci cand trebuie si cu asta basta. Ai un copil super normal.

Andries

Mergi la inceput

Ma duc sa dezbat cu cainii la Generale a intrat schimbul 2 din state si trebuie sa-i raspunda cineva si intre timp mai si lucrez diverse pe la job.

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

Andries, ai dreptate, si va multumesc pt urarile de sanatate...nu stiu ce sa fac, o fi bine sa le dau niste sirop de patlagina? sau sa-i las sa se inece in tuse? pt ca Dea e la faza asta, desi i-am facut aerosoli, secretiile de pe gat o fac sa tuseasca de zici ca se imprastie toata si vomita. Danu nu tuseste cu atata disperare, dar el niciodata n-a fost sensibil ca ea pe zona laringelui; desi e mai mucos ca ea, nu se ineaca in muci. Cu ea e chinul lumii cand face o raceala sau o viroza ca mereu o da-n tuse din astea aproape vomitacioase. Dorm cu ligheanul langa pat. Diminetile mai ales pare sa aiba gatul complet obstructionat de secretii. Am fost la medic luni, sa-i vada gatul c-o durea, a ascultat-o la plamani si n-a primit antibiotic, pt ca zicea dr ca nu aude nimic la plamani si gatul e fara puroi, febra mare indica viroza. Azi nu am mai iesit. Sper ca n-o fi cazul de antibiotic la tusea asta....

pe mine ma doare si-o ureche de trei zile si o masea de azidimineata, deci stau foarte bine; macar am scapat de muci...

cu somnul nu stau nici eu bine deloc, iau de la plantextract tei argintiu, cate 2 ml seara si anxin tot de la plantextract.

p.s acum am primti rezultatul exudatului la Dea, are streptococ betahemolitic de tip Asi ma intreb de unde naiba, ca la gradi nici macar nu merge

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Corinai nu legoland!!!!Pe Luca l-a marcat..este super tare!!!
Monicule odata cu menopauza vin altele...de aceea ne este frica:(
Carmen bie macar ca nu aveti dureri!
Daria super frumos programul vostru.
Azi m-am luat de educatoare ..de nu fac frate album? Sau poza colectiva! Au facut cu fiecare copil in parte..pai din astea pot face si io!Cica nu au vrut parintii...ceea ce nu este adevarat,nu ne-a intrebat nimeni!Noi am dat 50 ron pt educatoare si 20 pentru picnicul/serbare din camping Navodari.

Io-s pentru lasat copilul si petrecut timp si fara ei! Anul acesta deja am vazut 3 piese de teatru!La prima i-am zis ca mergem la job..dupa care i-am spus adevarul si a inteles,pentru ca si el este super plimbat! ieri seara am fost la Scoica Land,unde noi am stat la mese si copii la locul de joaca pe malul lacului de vis a vis de mare.

Mergi la inceput