Copilasi de Iulie - August 2004 * 72
Raspunsuri - Pagina 5
szivarvany spune:
Roberta bine ca nu e grav. Cred ca acum te asteapta o serie de analize si din cate am citit, cu suportul hormonal, se poate amana procesul
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
Campanie speciala, pentru steluta de mare, DAVID
szivarvany spune:
Roberta bine ca nu e grav. Cred ca acum te asteapta o serie de analize si din cate am citit, cu suportul hormonal, se poate amana procesul
carmenp spune:
multu de intrebare, ilinca e mai bine, nu mai are dureri ba chiar isi foloseste mina stinga f bine
gabi, bine ca nu e nimic rau cum au zis si fetele daaar inteleg perfect ce simti, is obsedata (si) de chestia asta
is rupta-n fizic, am citeva zile de cind is numai pe drumuri
Dorsilia spune:
zau daca nu ma enerveaza la maxim reclama asta la cerealele nestle pt silueta de visla orice click se activeaza
roxanaz spune:
neata!
Carmen, ce bine ca e ok Ilinca.
Robi, nu dispera. sunt tratamente si incet incet vei fi mai bine. te imbratisez
moama deci mai avem nitel si incep sarbatoritii de 7 ani. ince hal trece timpul asta...
sa aveti o zi buna!
g_ioana spune:
Neatza
Lia cum mai sunteti?
Robihai meii ca esti tinerica,sexi si-n mare forma...eu cred ca se mai pot intampla diverse chestii si pe fond de stres si oboseala!
Andreeap ce mai faceti,pe unde mai umblati cum mai este vremea pe insule....tortul este gata?
Am fost aseara la teatru ca doi porumbei....faina piesa,sincer mi-a placut mai mult cum a jucat Medeea decat Florin....cand am plecat de acasa am fost instruita de mandra (care era botoasa ca noi mergem sa ne distram si ea sta cu bona)sa nu cumva sa rad cu tati pe drum sau sa vorbesc cu el la teatru(am ramas insa cu un gust amar,inainte de inceperea spectacolului a iesit Florin Piersic sa ne roage sa inchidem telefoanele....in timpul spectacolului au sunat de cel putin 3 ori telefoanele....sunt curioasa in strainatate este la fel???)
Hai sa avem o zi faina...la noi se anunta hot
szivarvany spune:
Buna dimineata
Intinerim ziceti ?
Ieri am facut sedinta finala la gradi, totul ok, albumele vor fi frumoase, serbarea scurta si draguta si nelacrimogena. A fost si doamna noastra (care, multumita lui DD e foarte ok, nu face chimioterapie ci altceva medicamentos post-operator, a fost considerata grad 0), doamna noua si ea era pe acolo.
Vineri au concurs de dans, pe 1 iunie merg in excursie in Felix, iar pe 9 iunie e serbarea.
Giulik e Cenusareasa. Am si gasit o rochita finuta cu nuante albastrui/vernil/mov asa ca s-a declarat multumita, eu si mai multumita ca am gasit-o la super pret, siti voi
Din 15 iunie incepe Giulia inotul.
cristalina spune:
Neata!:)
Leeloo, si vizita la clinica?!
Gabi bine ca exista medicamente si ca nu e ceva mai grav.
Intinerim, asta e...
(ieri toata ziua m-a intrebat Oana cand o sa mor...)
Carmen, ma bucur ca Ilinca e mai bine!
Auzi, de ce va e asa de frica de menopauza!? Ca de venit vine, cand anume depinde numai de mostenirea genetica a fiecareia...
Ioana, tare Maria!
Daria, ce program complicat aveti voi la sfarsit de gradinita. Oricum eu am fost in 4 ani de gradinita la 3 sedinte mari si late...Alta zona, alt feld e educatoare...hehehe
La noi spun copiii o poezie cu "am sa fiu scolaritza", fac parintii o poza cu copilul si educatoarea (daca vrea ) si gata. Ura si la gara!
Mariuca se va duce la concurs pe judet (cred ) pentru ca au luat locul I la dansurile alea...asa ca se pare ca nu e timp de chestii de final de gradinita...hmmm.
Eu sunt intr-o stare de lene lenoasa care nu mai trece...ce ma fac daca ma tine asa pana la toamna?!
O zi excelenta sa avem!
corianai spune:
Salutam,
Ce bine ca voi intineriti, eu nu stiu ce sa ma mai fac... am un somn si-o lene cronica, la 20.30 ma bag in pat cu Eva si adorm bustean, pe la 21.30 cu chiu cu vai ma mut la mine in pat iar la 6 cand suna ceasul meu nu m-as dezlipi din culcus... toata ziua casc si ma straduiesc cat pot sa evit sedintele lungi ca e belea, mi se incruciseaza okii si tind sa cad de pe scaun habar n-am ce-o mai fi si asta, acum un an aveam insomnii, acum e invers poate fi de la omega, ca cica te face sa dormi bine? sau e doar varsta??
Pup Ilinca, bine ca nu o mai doare
Daria vreau si io la felix n-am mai fost acolo de pe vremea cand eram gravida cu Eva
Noi ne pregatim de o mare escapada saptamana viitoare, mergem 3 zile la Lalandia si legoland in danemarca impreuna cu verii fetelor de la stockholm si parintii lor. speram sa fie vreme buna!!