Copilasi de Iulie - August 2004 * 72
Raspunsuri - Pagina 4
Andries spune:
Olivia, asteptam impresii din casa noua. Noi ne-am mutat in august si pot spune ca abia la sf lui sept eram complet dezmeticiti
Andries
szivarvany spune:
Kim, felicitari !!! Ce veste frumoasa !
Vazut pozici cu Luca si Maria
Andries, astept mailu`
Tudor
Leeloo, vrem pozici de la voi, cum a fost totul ???
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
Campanie speciala, pentru steluta de mare, DAVID
Andries spune:
Si eu astept sa mai imi vina adrese de mail.
Oricum, maine am o zi extrem de aglomerata si probabil cel mai devreme miercuri o sa finalizez.
Andries
Dorsilia spune:
hello
LMA lui Tudor al lui Gabi, cu intarziere ca n-am mai apucat de vineri pe comp
sunt racita, adica mucioasa la maxim, Dea idem, ea a facut si 39.4 azinoapte, in plus o doare si gatul, azi am dus-o la exsudat, ieri s-a simtit f rau, a plans aproape toata ziua tot in scurte reprize, cum plecam un pic de langa ea, a stat pleostita mare parte din timp, desi febra a facut abia de pe la 9 seara. Nu mi-am imaginat ca fara febra se poate simti atat de rau, de la durerea in gat sau nu stiu de la ce, oricum avea ochii injectati, rosii, ii era ba frig, ba cald, ii iesise si o afta, nu avea energie sa se joace si asta o supara mai mult ca mucii din nas.
felicitari Olivia pt casa, e mare lucru ce ati realizat voi in timp totusi scurt...am vazut si pozele de la delfinariu. Spuneti-mi in CT mai este oare acvariul ala imens ce era cand eram eu mica cu pesti diversi, delfini, rechini, si un bazin cu pinguini, foci, ceva de vazut mai de aproape de catre copii?
ma duc sa termin supa de gaina, cu asta ne dregem deocamdata, si cu multa vitamina C
o zi buna sa avem
kim222 spune:
gabi bine ati revenit!! Mi-a venit ideea apropo de ce discutam amandoua sa pui pe hartie (in engleza) un scurt istoric a lui Stefan incepand cu nasterea..apoi evolutia(gen la ce varsta si-a tinut capul,cand a stat in fundulet, cand a mers,cand a spus primul cuvint, cand a scapat de pampers,cand a mancat singur,cate cuvinte stie acum,ce poate face si ce nu, ce stie si ce nu ,tratamente urmate,terapii,vizite la medic,vaccinari facute,etc) Dr. nu are mult timp si pana iti aduni cuvintele, emotii,pana intelegi ce te intreaba,alea..alea...trece timpul! Asa i-o bagi sub nas si el nu mai trebuie sa piarda timpul intrebandu-te si tu nu uiti nimic!! daca imi mai vin idei mai spun!
dorsila sanatate multa si rabdare!!
edit :in Cta acvariu mare?? este unul singur...ff mic ,cel vechi. La Tulcea au ceva frumos am inteles.
Marina spune:
La multi ani sarbatoritilor!
Io am petrecut un wk fain, la mare, la casacat okii prin Mall (mi-am cumparat numai dictionare) , nici nu mai stiu de cand nu m-am plictisit in halul asta in wk fara copii si fara nika de facut
Si pana la urma Africa nu-i asa naspa
carmenp spune:
la multi ani constantinilor si elenelor! sa fiti sanatosi si voiosi cu mic si mare!
la multi ani, tudor! gabi, sa va traiasca, sa va aduca multe bucurii!
olivia, felicitari, poze cu ushili ai pus? mac sa ma uit in urma...
marina, super, poze nu pui? sunt curioasa de mor sa vad cum e acolo
roxanaz spune:
neata doamnelor
Gabi, bine ati revenit. cred ca v-ati distrat de minune. asteptam pozele!
Marina hihihi mall? suuper!
Lia, in Constanta e acelasi acvariu de mult timp - cu cel mare in mijloc unde-s sturionii si rechinii si pisicile de mare, iar pe margini acvariile mai mici. nu exista foci sau pinguini, ei se afla la delfinariu. la delfinariu mai este o rezervatie cu animale, cu ponei de calarit, cu diverse pasari, expozitie de pasari exotice si planetariu. exista o taxa comuna pentru toate acestea, deci e cam de stat o zi intreaga acolo.
va pup, o zi frumoasa va doresc!
g_ioana spune:
Neatza
Leeloo asteptam cu nerabdare pozele si povestioare!
Vivia felicitari...deci cand faci chef de casa noua?
Lia insanatosire grabnica Deutzei si tie multa sanatate!!!
Carmencita ce mai face Ilinca?
hai pupicei sunt in zona....cam somnoroasa
roberta04 spune:
Buna dimineata!
Scuze, ieri am uitat sa urez La Multi Ani Constantinilor si Elenelor si un pentru Tudor!
Am fost la medic dimineata, vestea buna e ca nu fibromul face nazuri, e chiar bine, a scazut de la 20 la 11 mm, deci nu e caz de scos... Shocul a fost cand mi-a spus doctorul ca s-ar putea sa fie apropierea menopauzei . Asta in completarea a ce discutam ieri despre riduri...
Lia, santatate! Si eu sunt mucoasa, dar e de la florile de salcam, stranut ca o matza...
Olivia, cum e mobila?
Carmen, ce face manutza Ilincai?
Va pup, o zi frumoasa!