Copilasi de Iulie - August 2004 * 72

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Neata! Hai ca de cind am sosit numai intr-o fuga am fost, nici nu stiu cind a trecut saptamina asta...Luni treaba la birou, marti si miercuri am fost in Team Bulding la Neptun, ieri nebunie la birou, azi la fel...abia astept sa se termine ziua...
Poze inca nu am pus, sper sa ajung sa le pun in weekend. Oricum a fost super, copiilor le-a placut in cea mai mare parte - doar ca a fost obositor - multe lucruri de vazut...dar Tudor ma intreba inclusiv de dimineata - mami, azi mergem la hotel si dupa aia la Mickey Mouse???
Multumesc mult de urarile pentru Tudor - din pacate s-a intors racit din Franta - ieri m-au sunat de la gradi ca a facut 39.5, peste noapte a facut din nou febra, e mucios, asa ca azi il tin acasa, sta cu mama - exact ce-mi lipsea, mai ales ca sunt singura cu ei peste weekend - e rindul sotului sa plece in team bulding...
Kim - super ideea ta, asa am sa fac! Oricum, am vazut ca programarea la neurologie este de o ora - acum nu stiu daca ei mai au de gind sa-l testeze sau ceva asemanator - eu oricum am gasit pe net un chestionar [Diagnostic Checklist for Behavior-Disturbed Children (Form E-2)] care in principiu cuprinde mare parte din ce ai spus tu, l-am completat si l-am trimis deja impreuna cu toate traducerile de la iesirea din spital, RMN, analize, ultimele evaluari ale terapeutilor cu comparatii fata de nivelul de inceput, etc - eu sper ca dr. cu care avem programarea sa-si fi facut temele... Oricum, daca iti mai vine vreo idee, spune-mi!
In alta ordine de idei - astept poze cu pisica si cu florile din curte!!!! Plus bucataria, evident!
Cristalina - nu inteleg despre ce clinica ma intrebi?

Vad ca va pregatiti puternic de plecarea in tabara - cred ca o sa fie super - va urez distractie maxima de pe acum!!!

Eu abia astept sa plecam weekendul viitor la Londra (nu mai zic ca am emotii cu norul ala vulcanic...) - plec doar cu sotul ca un fel de aniversare (nu de alta, dar la noi iunie e luna aniversarilor ) - sunt tare curioasa cum o sa fie spectacolul lui Jerry Seinfeld!

In rest plecare in State e finala - plecam pe 19 iunie, ne intoarcem pe 8 iulie - sper eu sa fie o plecare cu folos pe toate partile - si dpdv medical, dar si dpdv al vacantei!

Philip - la multi ani pentru Nicholas!!!!!
Andries - iti tin pumnii sa fie ok cu interventia stomatologica!

Fug la treaba...

Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel
Gradina mea

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

Citat:
citat din mesajul lui g_ioana

Andriestinem pumnii pentru Mirciulica sa fie totul ok!!!
Sunt total de acord cu organizarea zilnica,ordinea si disciplina!!!!
In legatura cu somnul de pranz il bagam in program sau nu???.....mandra mea inca doarme vreo 1-2 la pranz....da' si ea este obisnuita sa doarma cu mine,plecam insa de la ideea ca-n tabara trebuie sa doarma cu cupii,daca merge treaba este ok,daca nu,nu

pai sa facem un sondaj: cine mai doarme la pranz? ai mei dorm.

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Neata!

Gabi, ziceam de clinica de neurologie...mi-ai raspuns in mesaj :)
Eu va tin pumnii sa fie bine. Pana atunci, distractie maxima la Londra!

Olivia, va luaratzi pisica?! Super! (eu sunt anti animale in apartament ... banuiesc ca Luca e fericit la maxim! :)

Andries, super, daca apucam sa ajungem ma bag bucatareasa!
(anuntz la timp ce program avem...noi o sa avem santier in casa in iulie si august, schimbam usi, refacem toata instalatia electrica, refacem baile de la zero, punem centrala cu toata instalatia in casa, facem mobila la Maria...nebunie...)
Stau bine la capitolul ciorbe si mancarici dar si mai bine la capitolul clatite, paste, mamaligutza
La gratare nu ma bag decat la asezonat si pregatit carnea/frigaruile.

Sa ne anunti ce a facut juniorul. Tinem pumnii sa fie totul bine!

Ioana, e mai bine sa-i dai cu ignore bunicii...

Daria, dada, pe ala de 16 ani sigur il primeste

Carmen, pana aici ti-a fost!

Trebuie sa incep sa caut echipe care pun centrale, fac intalatii sanitare...ih...As vrea o firma care sa le faca pe toate!

Ieri s-a nascut finutzul cel mic, Horia! Sa traiasca si sa fie sanatos! Asa ca in weekend ma duc la cumparaturi de hainutze si pampersi...hihihi ca sa-mi aduc aminte!
O zi excelenta sa avem!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

Cristal, sa-ti traiasca finutul!!

Eu am o astfel de firma pe care pot sa o recomand (instalatii si centrala, mai putin bransamentul ca ala trebuie sa il faci cu firma de gaze) dar e din Pitesti, ei vin dimineata si pleca seara, lucreaza repede numia sa stii ce vrei.

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Andries, total de acord cu organizarea in tabara.
Patrick nu doarme deloc dupa-amiaza dar sunt complet de acord ca ceilalti sa doarma. mai stii, poate prinde si el macar 30 de minute de somn. daca nu.. il iau cu mine la curatat cartofi
Gabi, bine ati revenit!! sanatate multa lui Tudor. si sa dea Domnul sa aveti o excursie in state minunata, din toate punctele de vedere.
Cristal, sa va traiasca finutul, sa fie sanatos si fericit!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Sa fie clar ca si eu sunt anti animale in apartament..dar uite ca ma facui cu una/..Sorin avrut musai pisica..Raport de prima noapte:pisica nu a vrut neam sa doarma pe jos...ba mai mult in sufletul lui Luca a vrut! Am insistat si intr-un final a dormit la picioare. La ora 3 noaptea ne-am trezit "atacati" ..pisica avea chef de joaca! Deci intre 3 si 4 ocupatia mea a fost ..sa dau jos pisica din pat..Am dus-o apoi in baie (dand afara hamsterul a carui cusca sta in cada pentru ca ca noaptea are activitate multa pe rotita!a inceput sa zgaraie si sa planga ..La 4 am cedat psihic (evident ca nici Luca nu a dormit)..si am lasat-o iar in pat..unde s-a domolit. Dimineata dormea intre mine si LucaPatul lui Sorin nu a fost vizat

Carmen, bestiala Ilinca!!!
Rox lasa ca se joaca cu asta! Asata este bestiala fata de cele de miercuri!
Imi place ca va organizati !!
Gabi sanatate lui Tudor!
Daria super tare faza de la 16 ani!

Nu am poze nici cu florile, nici cu bucataria (am amanat montajul pt ca nu am electrocasnicele),nici cu pisica...si Carmen nici cu usile (a sters Sorin pozele)..dar promit sa fac!

Cristal sa-ti traiasca finutul!

ma duc la curatat de spanac ..vreau sa fac cu lapte si usturoi de data aceasta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

scriu pe fuga
Kim, lasati pisica cu voi
Andries, votam cu curatatul cartofilor alaturi de Patrick si Rox in loc de somn.
sinumaistiucetrebuiasascriu
fug, pup

Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela

Campanie speciala, pentru steluta de mare, DAVID

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Andries, da-mi si mie numarul si numele firmei.
In principiu geme internetul de firme, dar daca zice cineva ca a mai lucrat parca e altceva. (noi la Curtea tot cu o firma din Pitesti am facut, ar fi ceva sa fie tot aia...hehe)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Ce-a facut Mirciulica?
Irina abia acum am vazut ca ne-ai mai vizitat

Vorbeati de temperaturi in casa: ieri aveam la parter 20 grade ..deci sper sa nu fie nevoie de aer conditionat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Am reusit sa postez pozele din mini-excursia noastra la Disneyland - daca aveti dispozitie, doar ca am pus multe...:
http://community.webshots.com/album/580259587hdOOzf?vhost=community&start=0

Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel
Gradina mea

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput