Copilasi de Iulie - August 2004 * 72

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vrabiuta spune:

andries - multumesc pentru tabel. astept sa vina diseara tati sa vorbim si noi putin si sa iti trimit un raspuns final. eu m-am gandit bine si cred ca ar fi foarte frumos sa se simta si ei independenti, asa ca as lasa-o pe lia sa vina singura. pe de alta parte nu cred ca s-ar simti prea bine sa fie singurul copil fara parinti prin preajma. mai lasa cineva copilul in tabara-tabara?

gabi - foarte frumoasa vacanta! bine ati revenit! au terminat de renovat castelul la disneyland? distractie placuta la londra!

cristalina - sa-ti traiasca finutul! succes sa gasesti o echipa foarte buna de zidari-instalatori-a.s.o.

a, sa nu uit - lia doarme de pranz la gradinita, dar acasa nu. as inclina sa cred ca nu o sa doarma in tabara, asta insemnand ca la ora 8 da stingerea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

cristal, sa-ti traiasca finu`
gabi, frumaose poze
olivia, am rabdare ;)) cum e reteta asta cu spanac?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Carmen, se fierbe spanacul in apa cu sare. Apoi se toaca. Separat se pune usturoiul cu putina faina si mult lapte..si apoi se amesteca totul si se condimenteaza..am mancat in Ardeal si-i tare bun!

Gabi v-ati luat si costume de acolo!
Andrea ati terminat renovarile?
Monicule..mi-e mila de tine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Vrabiutza - mai era o parte mica din castel in renovare...
Kim - pai crezi ca am putut scapa fara sa luam costume? Si apoi m-am gindit ca e mai bine sa le iau de acolo, unde varietatea era mare, si sa aiba pentru petrecerea de Halloween...

Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel
Gradina mea

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina32 spune:

Radu doarme la pranz in timpul saptamanii...dar ma indoiesc ca in tabara o sa vrea...si as prefera sasara peste somn si sa pice seara frant.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bunny spune:

... nici noi numai dormin la prinz de mult si dam stingerea devreme ( cind se poate) ... si eu sunt ptr ca copii sa fie lasati sa se organizeze singuri - nu sa stam noi sa-i imbracam, pus hainutele la loc etc - sa invete. Si se vor lua unii dupa altii si la bune si .. la rele - dar, important e ca vor invata. Daca ii tinem in 'vizor' asa vor creste si eu zic ca sunt destui de mari .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

Pt Monica: dl. Marian Ionescu 0762932351, din partea dnei P din chiajna, siteul este http://www.marinstal-best.ro/, ideea este ca el e distribuitor feroli si va incerca sa vanda o centrala feroli, dar daca ii spui din start ce centrala vrei iti monteaza ce vrei tu. Are autorizatie pana la 60kw ceea ce e superacoperitor (la un ap pui una de 23-28)

Mircea e bine, super bine. A durat 3 ore cu tot cu trezire, am mai stat 3 ore acolo sa isi revina ca lumea si acum se uita la TV si ma intreaba cand mergem la carefour sa ii luam cadoul promis.

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bunny spune:

Andries... mama sta in Rosu
Ce-a patit Mirciulica cu dintii? se vede ca citesc din 2 in 2 .. sau virsta bat-o vina. Oricum acum trebuie sa te 'prezinti' cu cadoul ..de asta nu uita nici unul !!!

cu pozele ma delectez diseara - avem 'cake sale' la scoala - asa se string banii aici ... - asa ca fug , plus 2 baieti la joaca si apoi Beavers.

Un wk-end placut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

Citat:
citat din mesajul lui bunny

Andries... mama sta in Rosu
Ce-a patit Mirciulica cu dintii? se vede ca citesc din 2 in 2 .. sau virsta bat-o vina. Oricum acum trebuie sa te 'prezinti' cu cadoul ..de asta nu uita nici unul !!!

cu pozele ma delectez diseara - avem 'cake sale' la scoala - asa se string banii aici ... - asa ca fug , plus 2 baieti la joaca si apoi Beavers.

Un wk-end placut

Mani si Alex

Inseamna ca suntem vecine.
Daca ma uit pe biletul de externare: 6 coronite dintre care 3 cu pulpotomie, 2 dintii cu obturatii, 2 sigilari total 10 dinti uite ca scrie si el cu mine: , /vd.b/v,/,vl,,kmksdmfkkdldjjmmcdd.jlkcnc kmvkfdjkcmdsljfdslwaeiewksdo,flkfdokflkklfdkfgdlfl;k;fgkvfb 4fdsllslldslskf,x,k.zkncnsdbzai98

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Leeloo super faine pozelesi ati avut noroc de o vreme excelenta.........tu arati tare bine,mereu zambitoare ..insanatosire grabnica lui Tudorica
Cristalina noi luni avem intalnire cu mesterulsa punem tzara la cale,sotziorul meu este optimist zice ca-ntr-o saptamana termina de scxos tapet,gletuit, varuit,pus parchet in camera scolaritei si pe un hol luuuung,dupa care plecam in concediu si cand ne intoarcem este gata mobila de tineret
Pana la urma cred ca anu asta mergem la marea noastra...da' nu ma pot hotara intre mamaia si neptun.....
Eu zic ca ar trebui inclus in program si ore de relaxare/somn la pranz pentru copii si adulti.....deci a mea chiar daca nu-si face somnul nu adoarme never la ora 8
Ma puse sa cetesc despre bacteria din germania....in vara asta nu mai mancam rosii si castraveti??

Mergi la inceput