Aradence DC - (163)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adablackcat spune:

Si daca tot am dat stingerea sa dau si .

Ada

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici plecat in ceruri

Bazar umanitar DC

Mergi la inceput

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=163940&whichpage=4#

Noi avem vechime cu intalnirile de 1 iunie deja...

Ada

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici plecat in ceruri

Bazar umanitar DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CodrinaA spune:

Buna dimineata
Ati baut deja ?

Alina, imi pare rau de prietena ta. Condoleante tie si familiei!
De care Adi ziceai ca ti se pare cunoscut pe facebook? Imi poti zice , te rog, si mie in care poza sau unde apare?
Si Ildi zicea ca avem o cunostinta comuna, si as vrea sa stiu care e.

Moni, imi pare rau de pierderea din familie, sincere condoleante.

Va multumesc pentru raspunsurile legate de scutece impermeabile, cu prima ocazie cand merg la Arad, am sa caut.

Am citit si eu ceva din Povestile Prafuite ... Nu am putut citi prea multe, e foarte trist, si de multe ori prefer sa ignor aceste aspecte, sa nu stiu ca exista razboaie, rautate, ura..moarte. Dar, adevarul este altul, nu? iar realitatea este crunta..ufff

Asa, fetele care ne-ati "vizionat" pe FB, dati-mi si mie un add, sa va vad si eu pe voi.

Si o intrebare. Voi cum ati procedat cu olita la copilasi? Ca eu nu stiu cum sa o fac sa stea pe olita..Am incercat de multe ori, dar nu o pot tine cu forta acolo, sa nu prinda ura pe olita..

Va pup si va urez o zi minunata si plina de zambete!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

Imi pare rau de atatea vesti trste, Moni si Alina condoleante!

Moni, eu una iti doresc putere, altceva sincer ca nu stiu ce sa iti spun ... ma simt aiurea ca nu stiu ce sa-ti spun, decat ca ma gandesc mereu la tine.

Codrina, e vorba de folowme (e sotul Cristinei (maria_rubi) pe forum. Si noi doua avem pe cineva comun, Genu iti spune ceva?

Daca doresti eu mai am acasa scutece din-astea, un pachet parca, de 12 bucati daca nu ma insel. Da-mi de stire si vedem cum facem.

Mergi la inceput

Flavia :))
Da, Genu imi spune multe!! Adica nu el personal..s=au cam rupt relatiile cand mi-am cunoscut sotul... Am avut ceva "date-uri" cu el. Tip ok, de treaba!
Si pe Followme il stiu din "tinerete" ..prieteni de mIRC! Eh, ce vremuri. Nu mai stiu nimic de el de ani buni! 6-7 poate mai multi!

Si totusi Aradul e un sat mic!!

Vorbesti de scutecele impermeabile? Pai daca da, ne intalnim odata (Ghioroc(balta)/Arad) si facem tranzactiile de rigoare. Ce marime ai?

Mergi la inceput

Acum am citit necazul Mariei Rubi.

Mergi la inceput

Codrina, uite aici ii poti vedea si pe Adi, si pe sotia lui si pe Genu. Daca rasfoiesti ne vezi pe multe din noi. La vara sigur ne vedem la Ghioroc la balaceala.
Chiar asa...ce vremuri cu Mirc-ul...

Ada

Bazar umanitar DC

Mergi la inceput

Na ca m-ai bagat in ceata, nu stiu ce numar is . Stiu povestile cu mirc-ul si Adi si Genu .

Mergi la inceput

Da' Cristina cu Adi nu pe net s-au cunoscut?

Ada

Bazar umanitar DC

Mergi la inceput

Ba da , dar acum e vorba de alte povesti .

Mergi la inceput