Aradence DC - (163)
Raspunsuri - Pagina 8
gabitzica spune:
Help! Aveti careva palarie de Michael Jackson? Ma rog, stilul ala de palarie clasica. imi trebuie pentru Tudor la serbare.
Codrina, ajusesi la vorbele mele, cum ca e mic Aradul. Eu mai stiu pe cineva din pozele tale, pe Silviu si pe Cristina.
Citat: |
Da' Cristina cu Adi nu pe net s-au cunoscut? |
Da Ada, pe Mirc s-au cunoscut
flavia ramona spune:
Na asa ceva, toata lumea a vazut pe cineva cunoscut in pozele ei. Codrina, eu nu am facebook personal, doar pentru munca facuta asa ca nu dau add. Is si io prin poze pe la Ada, aia cu munca, ca se pare ca de aia m-a chemat la ziua lui Vlad sa mai si lucreze cineva, ceva .
Gabi, nu am poza a la MJ .
Claudelu spune:
Citat: |
citat din mesajul lui flavia ramona Na asa ceva, toata lumea a vazut pe cineva cunoscut in pozele ei. Codrina, eu nu am facebook personal, doar pentru munca facuta asa ca nu dau add. Is si io prin poze pe la Ada, aia cu munca, ca se pare ca de aia m-a chemat la ziua lui Vlad sa mai si lucreze cineva, ceva . |
mhhhhhhhh...doar tu ai muncit? tztztztztz
Alina si Moni, condoleante! Dumnezeu sa-i odihneasca in pace!
Moni, imi pare rau ca vestile primite nu sunt tocmai bune
Gabi, n-am palarie a la MJ
Claudia si Raul-Andrei
Aradencele alaturi de maria_rubi
Impreuna pentru maria_rubi!
flavia ramona spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui gabitzica
Mai Flavia, nu poza, palarie imi trebuie |
Ioi Gabi, palarie am vrut sa spun.
flavia ramona spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Claudelu
[b][font=Comic Sans MS][navy]mhhhhhhhh...doar tu ai muncit? tztztztztz |
alinamoro spune:
Gabi, nici io n-am palarie.
Codrina, no te-a lamurit Flavia cu pozele.
Am fost la priveghi acuma seara. Nu va mai povestesc cata durere acolo, va spun doar ca David (baietelul lui Ingrid) nu a vrut sa vina, nici nu vrea sa o vada moarta. Am vazut-o...e asa schimbata...
A fost asa multa lume.
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze
CodrinaA spune:
Na, ca avem cunostinte comune!!
Mai, dar voi ati bantuit pe mirc cam mult, nu? Pe cine mai stiti de pe mirc? Am fost o vreme operator pe #Arad :) Umblam si pe #arbema
Flavia m-am uitat pe poze..nu pot sa spun ca am recunoscut pe cineva, pe Genu l-am vazut, dar pe Followme nu...Dar se pare ca a fost o petrecere pe cinste.
Va astept oricum sa ne cunoastem la balaceala :D
Noapte buna
adablackcat spune:
Codrina, chiar el e! Eu pe Mirc intram pe #Connex, eram albaiulianca 100% pe vremurile alea. Eram o gasca tare faina pe Connex.
Haideti la .
Nici eu n-am palarie, de niciun fel.
Ada
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici plecat in ceruri
Bazar umanitar DC