Aradence DC - (163)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Imi pare rau ca va mai dau si eu o veste proasta...Doamne nu-mi vine sa cred, a murit prietena mea de care va ziceam in urma cu cateva luni (1 an...) ca are cancer. De ceva vreme era pe morfina din cauza durerilor, acum jumate de ora a murit in spital. Era mai mare cu 1 an ca mine, era medic. Are un baietel clasa a 4-a.

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

ALINA condoleante ,imi pare tare rau.Nu mai retin,de care avea?

MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009) www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE
"10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Moni +++ de la fire nu e suficient.
Moni sa stii ca e foarte importanta detoxifierea pentru intarirea imunitatii. Asa ca benocleaza bine pe acolo, am vazut ca e si o ordine de detoxifiere a organelor.
Am mai auzit ca a aparut ceva medicament naturist anticancerigen de la Daciaplant. O prietena si l-a luat (preventiv). Uite aici produsul
http://shop.daciaplant.ro/products/view/235-citonat
Ar mai fi Ganoderma. Ai incercat-o?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Alina, imi pare tare rau de prietena ta...
Asta de la Nestle nu e reclama, e spam!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui monica70

ALINA condoleante ,imi pare tare rau.Nu mai retin,de care avea?

MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009) www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE
"10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla"

Moni, a avut tumora pe ureter, neoperabila, a facut chimio si radioterapie si tumora a disparut complet. La RMN nu se mai vedea nimic. La putin timp a aparut un ganglion in zona aorto-lombara (nu stiu date medicale exacte). Apoi metastaze in tot abdomenul...

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

GABI de vreo doua saptamani am inceput sa iau si Ganonderma d-aia (Reishi ii mai zice),plus inca 3 de gen : Agaricus,Imunne Asist si Cordiceps,ca am mai depistat citind pe net ca ar fi ok,ba chiar chinezoii le lauda la greu.Numa' 1000 lei au costat- 4 cutii A insistat fratelo sa le comand si mi le-a platit el.
Si ulei de catina mi-am mai pus in ceai ,plus picaturile alea unguresti Beres Drops pentru imunitate.Acum macar isi energizata ca naiba ,da' kile tot nu pun pe mine,am abia 50 cu ambalaj cu tot. Mai ceaiurile de rigoare,acum am si legume ecologice productie proprie deocamdata doar ceapa verde,ridichi,salata verde si usturoi dar urmeaza si restul O sa vad si faza cu dezintoxicarea lu' peste , numa sa ma lamuresc ce sa aleg din zeci de variante care circula pe net.

Mergi la inceput

www.facebook.com/profile.php?id=100001419468321&ref=ts" target="_blank">Aici o puteti vedea pe Ingrid.

Mergi la inceput

GABI chiar bine zis,spam in toata regula
ALINA of ce tanara si frumoasa era Ea a incercat si alte tratamente alternative? Nasol ca au aparut in zone inoperabile,daca a aparut langa artera chiar nu se prea putea face mare branza ...

Mergi la inceput

Moni, nu stiu daca a incercat alte tratamente. Stiu ca a fost in Belgia, a trimis analize, scheme de tratament...in Austria si nu mai stiu unde si i s-a spus ca tot ce-a facut la Cluj e foarte bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adablackcat spune:

Alina, condoleante. Ce trist...
Noapte buna!

Ada

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici plecat in ceruri

Bazar umanitar DC

Mergi la inceput