Aradence DC - (163)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

ADA hai ca amu' si eu iti raspunsei dincolo

MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009) www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE
"10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Moni, condoleante pentru socru si imi pare rau ca nu ti-au iesit bine analizele. Cat despre preturile de pe strand eu pot sa iti spun ce am citit prin presa: 10 lei biletul , iar pentru copiii sub 7 ani nu se plateste. Unii consileri au cerut gratuitate pentru pensionari, dar nu s-a aprobat. Eu nu m-a supar, pentru ca probabil s-ar fi transformat in Bidi... Fetele care au fost deja la strand ne pot spune mai exact.

Mergi la inceput

GABI mersi, asa stiam si eu cu biletele ca e 10 lei,ma gandeam ca stiti ceva si de abonamente ca pentru cine merge des, e mai avantajos cred.

MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009) www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE
"10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla"

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Ce ma enerveaza pagina cu reclama Fitness de fiecare data cand deschid o pagina!!!

Moni, imi pare rau ca-s proaste rezultatele...
Ce a zis medicul, ce urmeaza sa faci acum?

Ai grija cu soarele ca nici la umbra nu-i ok in orele "de varf".

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

GABI daaa ce sa zic ,fain pret
ALINA pai oricum imi dau si cu factor 50 si nu stau decat pana la ora 11 si dupa ora 16 ,asa las si copiii.Asa am stat intotdeauna si tot degeaba.Oricum dupa mine,nu soarele e cauza.Cat despre medic,care medic ? Asta de la Arad care e varza? Pe chirurgul din Cluj nu l-am sunat inca,oricum n-are el ce zice/face deca daca e cazul de operatie.Mi-a zis si el ce stiam ca s-a incercat radioterapie si nu functioneaza la melanom,aialalta chimioterapeuta cu vaccinurile mi-a zis si ea tot ce stiam,ca nu functioneaza chimioterapia,ca eventual tot interferon dar metoda americana mai agresiva,doza mai mare,no thanks ca m-am lamurit si cu ala.
Am butonat sa vad ce trialuri recruteaza in Ungaria si am gasit in Debrecin,unul pe baza alte gena( Braf ),poate sunam acolo sa vedem daca primesc voluntari si din alte tari si stai sa vedem daca as avea la o adica macar gena aia. Deci cam tot ce exista ca tratament la chestia asta e experimental, naturiste, autovaccinuri bla bla ...plus chestia super toxica ( si fff scumpa ) aprobata recent in USA - ipilimumab parca ii zice. Cele clasice chimio si radioterapie nu merg.

Mergi la inceput

Moni, abonamantul e avantajos pentru cine merge zi de zi tot sezonul, alfel si daca mergi de 2-3 ori/saptamana tot nu e rentabil. Oricum o iesire la strand cu copiii te lasa fara cel putin 50 lei mai putin in buzunar
Chiar vroiam sa te intreb si eu ce urmeaza acum dupa analizele astea. Ma gandeam la chimio, dar zici ca nu functioneaza... La lactate ai renuntat?

Mergi la inceput

Moni ceva regim de detoxifiere ai incercat? Sau de curatire a limfei? Stiu ca este unul in care bei suc de gref , lamaie si portocale 3 zile.
Cautand reteta am dat de un articol , aici pe DC, foarte interesant, de curatire a organelor. Eu cred ca merita incercat.
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=68353&whichpage=2#
E foarte important sa gandesti poztiv si sa crezi ca te poti vindeca. I

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adablackcat spune:

NU MAI SUPORT reclama la Nestle Fitness. Daca pana acum mai cumparam uneori, de-acu nu mai cumpar in veci! Desi Nesquiq si Cookie Crisp musai sa le avem vesnic in casa pentru pitici.
Moni, am citit si dincolo.
Sper sa fie vreme buna in we.

Ada

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici plecat in ceruri

Bazar umanitar DC

Mergi la inceput

Si io fac cu nervii la reclama astora
GABI mersi de link,o sa ma benoclez si pe-acolo cand apuc.N-am auzit inca de curatirea limfei Da' am auzit de schimbatul sangelui parca Cat despre lactate nu am renuntat total,am mai mancat mancare gatita cu smantana,iaurt,unt ... sau cas si telemea,uneori kefir.Toate in cantitati mici. N-am mai consumat cascaval,branza topita (de-asta oricum f. rar luam) Doar la cele doua cani zilnice cu lapte de vaca am renuntat total,dar la tara tot am baut acum nefiert proaspat muls Am mai baut in schimb de capra asta toamna si acum am inceput iar ca a reaparut .
Melanomul cica e printre putinele cancere a caror celule organismul le recunoaste ca straine,sau ceva de genul asta,adica cheia e sistemul imunitar - deci ceva super pentru imunitate ar trebui.Am si citit ca una din cauzele aparitiei e si scaderea imunitatii, asta cred ca e cauza aparitiei la mine,in timpul sarcinii mi-a scazut cam tare imunitatea! Am simtit-o mai ales la starea danturii - daca tineti minte ca tot imi aparusera pungi de puroi la cativa dinti.Eu n-am prea dat atentie la faza cu imunitatea (ca de exemplu raceam f. rar,n-am luat never macar o ciuperca sau altele de-astea), desi ma cam batea mami la cap sa iau, n-am luat niciodata nimic pentru imunitate. Si daca tot era roz peste tot (ca in general eram sanatoasa tun),o zis bau bau "ce fras sa atacam p-aci la asta ?" ... "bingo am gazit,uite are pe spate nev din ala fain,numai bine putem sa ne infiltram"
Cat despre faza cu pozitivul toata-s plina de +++++ ca inca n-am scoase firele

Mergi la inceput