Brumarei si Craciunite nov.dec.2011 (22)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ane2 spune:

Si noi va spunem de pe acum La Multi Ani!!

Georgia felicitari ptr caruciorul roz!!!!

Anita mami de printesa, Rachella Alexia -17.o1.2004 si
8 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arleza spune:

Neata la cine mai intra pe aici in zi de sarbatoare si LA MULTI ANI tuturor sarbatoritilor si sarbatoritelor de azi, sa aveti petrecere frumoasa.

Va pup si va iubesc pe toate la fel si mai vorbim luni ca si eu am sarbatoriti in familie si tre sa petrec, asa ca sa ne auzim cu bine sapt viit.
P.S:am schimbat si eu semnatura si sunt happy.

gravi 14 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

Neata!!

La multi ani, Lia!

Si la multi ani tuturor sarbatoritelor care mai sunt in grupul nostru!! Sa petreceti frumos si numai bine!!

bella - si eu am ramas dezamagita de BE italian, am fost de vreo 3 ori si nu ma mai duc. La pomu' laudat ...

Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.

Se tu sentissi come mi batte il cuore,
Se premo la mano, mi batte più forte ancora:
Sai tu dirmi perché batte così?
Perché il mio amore per te sta tutto qui!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

La multi ani, pitici, burtici si tatici care azi serbeaza ziua de nume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

Buna dimineata la amiaza si de la mine!
Ce mai faceti fetelor? Petreceti? E vreme frumoasa afara....
La noi aseara a plouat, la inceput au fost niste vantoase, de am crezut ca vine o furtuna....dar s-a linistit cand a inceput ploaia. A plouat zdravan, iar de dimineata a iesit soarele.

diana 9+ si mami de IANIS STEFAN 14 mai 2007

www.lumeadianei.blogspot.com" target="_blank">http://www.lumeadianei.blogspot.com

Buburuza
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana n. spune:

Salutare?

Mai primiti si o oitza ratacita?

La multi ani celor care isi sarbatoresc astazi ziua numelui!!!

Ofer cate o imbratisare calda fetelor care au fost alaturi de noi si ne-au ramas prietene.

Felicit fetele care au vesti bune de la eco si pe cele care au aflat sexul copilului. Tare curioasa sunt si eu..dar nu am sanse sa aflu prea curand. Aici pana nu sunt siguri, se abtin, nu spun nimic. Chiar ieri am fost la eco ptr DT, unde am avut rezultate bune, si mi-a spus ca este prea devreme ptr a vedea ce este. Asteptam si rezultatul de la analiza sangelui. Speram sa iasa bine si acolo.

Sutiene ptr alaptat la prima sarcina am avut trei, pe care le voi folosi si de data asta, le gasesc indispensabile. Eu am avut din acelea cu sarma si care se deschid la mamelon. Tampoane ptr sani...fara numar Sa zic ca am plecat o data de acasa fara tampoane, era cald si eu doar cu tricou...cred ca a fost unul dintre cele mai penibile momente din viata mea.

Perne am avut doua modele asta si asta...indinspensabile si astea din punctul meu de vedere.

VargaSilvia, eu am suferit tare de dureri de cap in prima sarcina, noroc ca au fost doar in primul trimestru. Pe mine m-a ajutat mult cate o cafelutza bauta dimineata.

Va pup pe toate si voi incerca sa fiu mai activa. Mai ales ca au inceput sa ma lase greturile

Dana, mami fericita de David (2 noiembrie 2009) si 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ela82 spune:

Helooo!
La multi ani fetelor care isi sarbatoresc ziua numelui!!! Sa aveti o sarcina usoara si bebei sanatosi!

Bebeta, imi pare rau pentru pierderea ta, sper sa te ajute D-zeu sa treci repede peste durerea ta si sa revii cat de curand la proiectul bebe.

Bella, felicitari pentru baietel!

Felicitari restul fetelor care aveti vesti bune de la eco!

La mine cuvantul de ordine este "oboseala". Am un poriect peplan rofesional care imi ocupa toata ziulica, iar seara ajung acasa terminata de oboseala. Nu mai sunt in stare sa fac nimic, de vreo trei saptamani ori gateste sotul ori comandam mancare. Curatenie.... nici atat, de saptamana viitoare o sa ma ajute o tanti, o sa scap de un mare stres.
Eu am niste dureri de spate care nu stiu de unde provin... durerea a inceput pe tot spatele, in partea lombara, iar dupa o perioada m-a lasat durerea in partea dreapta si a ramas in stanga.
Mi-am sunat doctorita si nu a putut sa se pronunte. Mi-am facut analize de urocultura si sumar de urina, insa rezultatele o sa fie gata abia marti. Insa nu cred ca e ceva de la rinichi sau dela vreo infectie urinara... s-ar putea sa fie de la nervul sciatic. Problema e ca am un punct in partea stanga care ma doare ingrozitor. Daca ma aplec nu ma mai pot ridica. E tare nasol... sper sa treaca o data,ca m-am saturat.

Cu ajutorul lui DD sunt 11+

ela's baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lia73 spune:

sarutmana de uraari!!!
zic si yo LA MULTI ANI celor ce sarbatoresc azi
am facut eco
sa ma treceti si pe mine cu un carucior albastru
colul f scurt
vineri fac TT si dupa aceea cerclaj
arleza TT e 270 ron la romar

Tu Maica si Fecioara primeste-ma la Tine,
Ca Tu esti Preacinstita, ma aperi si pe mine
Ajuta-ma sa sufar ajuta-ma sa lupt
Si sa ma rog la Tine cu glas neintrerupt.
Puternica Stapana, doar Tu poti sa ma ajuti
Cu ruga Ta fierbinte spre Fiul cel de Sus.

bebelinul meu scump

Ma la Bunul sa-mi daruiasca un sanatos
+14

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bellasamoyed spune:

lia felicitari pt bebe albastru

ia zi ti-e ti-a spus 100% sigur? eu parca inc amai am asa unele indoieli chiar ma bate gandul sa ma duc sapt asta sa imi mai fac o eco asa de capul meu doar pt determinare sex
chiar sunt curioasa ce zice si al dr. poate zice ca e fata ca sa o iau razna

Cu ajutorul lui Dumnezeu sunt +13

samburelul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lia73 spune:

Citat:
citat din mesajul lui bellasamoyed

lia felicitari pt bebe albastru

ia zi ti-e ti-a spus 100% sigur? eu parca inc amai am asa unele indoieli chiar ma bate gandul sa ma duc sapt asta sa imi mai fac o eco asa de capul meu doar pt determinare sex
chiar sunt curioasa ce zice si al dr. poate zice ca e fata ca sa o iau razna

Cu ajutorul lui Dumnezeu sunt +13

samburelul meu

asa mi-a zis
e un baietel
nu am intrebat noi ce e
oricum o sa intreb vineri la TT daca tot baietel a ramas

Tu Maica si Fecioara primeste-ma la Tine,
Ca Tu esti Preacinstita, ma aperi si pe mine
Ajuta-ma sa sufar ajuta-ma sa lupt
Si sa ma rog la Tine cu glas neintrerupt.
Puternica Stapana, doar Tu poti sa ma ajuti
Cu ruga Ta fierbinte spre Fiul cel de Sus.

bebelinul meu scump

Ma la Bunul sa-mi daruiasca un sanatos
+14

Mergi la inceput