Brumarei si Craciunite nov.dec.2011 (22)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bellasamoyed spune:

pai asa ne-a zis si noua da a bagat si textul cu inca nu e 100% sigur ca se poate schimba etc...da eu cred ca e baiat. nu stiu am eu asa o presimtire ca ne-a zis bine.

Cu ajutorul lui Dumnezeu sunt +13

samburelul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

Lia felicitari pentru caruciorul albastru !

diana 9+ si mami de IANIS STEFAN 14 mai 2007

www.lumeadianei.blogspot.com" target="_blank">http://www.lumeadianei.blogspot.com

Buburuza
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

Gata, am facut schimbarile pe prima pagina. Pana acum suntem 58 de mamici cu 3 baietei si 5 fetite deocamdata.
Andreea si Silvia, scrieti repede cateva mesaje, sa va apara in timp real, altfel apar cu cateva pagini in urma si riscam sa nu le citim in timp util. Silvia, tot asa e durerea de cap? Nu a trecut cu paracetamolul?
Dana_n, te primim, cum sa nu? Chiar mi-ar placea sa fie mai multe fete active pe forum, poate dupace vor incepe prenatalurile si vor sta mai multe pe acasa...
Va pup si sa aveti o zi frumoasa.

diana 9+ si mami de IANIS STEFAN 14 mai 2007

www.lumeadianei.blogspot.com" target="_blank">http://www.lumeadianei.blogspot.com

Buburuza
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Lia, draga mea felicitari ptr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_t spune:

LA MULTI ANI!!! pentru sarbatoritele de azi
apuc si eu sa urez pe sfarsit de zi.
felicitari Lia pentru carutul albastru. cat de scurt e colul? bafta la tt si cerclaj?
bella eu zic ca vei fi incantata de inglesina. e un carut corect. nu e fitzos insa e decent si ff practic.
dana bine ai revenit
eu tocmai am dus banditul la bunici, sunt si husband free, daca eram si fara burta megream la o betie asa...ma duc doar la o bere fara alcool cu o prietena.
maine n-am de gatit, n-am de facut nimic, pana la ora 12 o sa-mi pot auzi gandurile ....cred ca asa vremuri nu mai prind eu curand
v-am pupat si seara faina

ralu- de Tudorica fara frica (15.05.2008) si 15+ cu o margica mititica Luiza
i believe in miracles...povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lia73 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ralu_t

LA MULTI ANI!!! pentru sarbatoritele de azi
apuc si eu sa urez pe sfarsit de zi.
felicitari Lia pentru carutul albastru. cat de scurt e colul? bafta la tt si cerclaj?
bella eu zic ca vei fi incantata de inglesina. e un carut corect. nu e fitzos insa e decent si ff practic.
dana bine ai revenit
eu tocmai am dus banditul la bunici, sunt si husband free, daca eram si fara burta megream la o betie asa...ma duc doar la o bere fara alcool cu o prietena.
maine n-am de gatit, n-am de facut nimic, pana la ora 12 o sa-mi pot auzi gandurile ....cred ca asa vremuri nu mai prind eu curand
v-am pupat si seara faina

ralu- de Tudorica fara frica (15.05.2008) si 15+ cu o margica mititica Luiza
i believe in miracles...povestea noastra

2.83

Tu Maica si Fecioara primeste-ma la Tine,
Ca Tu esti Preacinstita, ma aperi si pe mine
Ajuta-ma sa sufar ajuta-ma sa lupt
Si sa ma rog la Tine cu glas neintrerupt.
Puternica Stapana, doar Tu poti sa ma ajuti
Cu ruga Ta fierbinte spre Fiul cel de Sus.

bebelinul meu scump

Ma la Bunul sa-mi daruiasca un sanatos
+14

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns albertje spune:

neatza ,

scuzati-mi lipsa ...incerc sa tin pasul cu voi ,dar e cam greu .o sa mai citesc din urma .observ ca s-au inmultit nr de carucioare !!!care mai de care mai colorat! felicitari tuturor mamicilor ce au aflat deja ce poarta in pantece !
o duminica placuta tuturor !

vine bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ane2 spune:

Am racit raucum naiba nu stiuma doare capu de mor, imi curge nasu,tusesc, ochii ai am cat cepele ce sa fac???????
Am luat 2 panadol si ceai cu lamaie si miere.Pe 30 de grade eu sunt racita cobza

Ela si eu am discopatie lombara , acum 3 sapt am stat 6 zile la pat nu ma puteam deplasa decat ajutatace a facut minnuni la mine a fost vitamina B complex ajuta la relaxarea nervilor.E groznica durerea , incerca sa te relaxezi cat mai mult.

Lia felicitari ptr caruciorul albastru

Miercuri ne ducem si noi la eco ptr dublu test si poate aflam si sexu.

Anita mami de printesa, Rachella Alexia -17.o1.2004 si
8 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bellasamoyed spune:

buna fetelor

eu sunt cam suparata ca iar mi-am dat bila peste cap. ma mancat undeva ieri sa mananc un snitzel cu cartofi prajiti si aia a fost...seara l-am dat afara si ce rau mi-a fost dupa si acum ma cam doare capul, am o jena pe gat ce sa zic imi vine sa ma urc pe pereti.
nu stiu ce as putea sa iau pt bila...ceva inafara de nospa sa nu fie contraindicat

Cu ajutorul lui Dumnezeu sunt +13

samburelul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ela82 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ane2

Am racit raucum naiba nu stiuma doare capu de mor, imi curge nasu,tusesc, ochii ai am cat cepele ce sa fac???????
Am luat 2 panadol si ceai cu lamaie si miere.Pe 30 de grade eu sunt racita cobza

Ela si eu am discopatie lombara , acum 3 sapt am stat 6 zile la pat nu ma puteam deplasa decat ajutatace a facut minnuni la mine a fost vitamina B complex ajuta la relaxarea nervilor.E groznica durerea , incerca sa te relaxezi cat mai mult.

Lia felicitari ptr caruciorul albastru

Miercuri ne ducem si noi la eco ptr dublu test si poate aflam si sexu.

Anita mami de printesa, Rachella Alexia -17.o1.2004 si
8 sapt

Ane, mersi pentru raspuns. Nu am mai avut niciodata asa probleme cu spatele, iar doctorita mea a zis ca se pronunta dupa ce imi vin rezultatele de la urocultura, asadar eram total in ceata si bineinteles ca eram f ingrijorata...
Si pe mine ma doare spatele de aproape 2 saptamani, ins ain ultimelr doua zile a fost ingrozitor. Pentru astfel de probleme la ce fel de doctor trebuie sa merg? Habar n-am.

Cu ajutorul lui DD sunt 11+

ela's baby

Mergi la inceput