Brumarei si Craciunite nov.dec.2011 (22)
Raspunsuri - Pagina 4
madabout2003 spune:
Edit: Si in primul rand la toate bebei sanatosi si la termen!
MADA mamica de www.comboost.com/Gallery/GalleryDisplay.aspx?r=7359578&ab=1&n=0" target="_blank">Emily 07/08/07 si 9+
corina_s spune:
buna burtici
ce frumos, vin carucioarele..am pierdut insa nr, nu mai stiu daca avem mai multe roz sau albastre
eu nu am mai avut starea de rau azi..poate si pt ca s-a mai racorit afara dimineata, insa am o greataaaa si un somn
am uitat cine zicea pe aici ca sa trezeste noaptea si nu mai doarme..asa am facut si eu..la 2 noaptea ma uitam pe pereti si cand a sunat ceasul pt munca imi venea sa il arunc
hm, apropo de clatite..am o pofta..dar am noroc ca vine mama in vizita in weekend si o rog pe ea sa ne faca
multumesc de urari pentru onomastica
La multi ani si tie Lia
10+
abramburika spune:
Acu' am recuperat din urma ce ati scris de dimineata. AM fost la un shopping de bb mare (Silvia adica ) si acu' m-am adunat d epe drumuri.
Deci, din amintiri:
firicel - 2-3 sutiene de alaptat sunt destule, ca doar nu-s de unica folosinta sa le arunci dupa folosire. Mai si speli lucrurile, de regula, nu ?? Mie mi-au fost utile cele care se deschid cat sa scoti sanul pt. bb. No-name, de bumbac, 10 euro bucata.
Perna n-am, da' am auzit numai de bine despre ea. Deci, daca ai pofta de una, ia-ti .
arleza - o durere tot mai am, suportabila insa. Eu nu puteam sa astept sa-mi treaca, era constanta. Si problema era ca nu puteam merge decat cocosata. Acum e bine.
bebeta - iti doresc numai bine si sa iti revii curand din aceasta experienta trista.
georgia - bine ai revenit si felicitari pt. !!
emily - bine ai revenit si tu!! Ce frumoasa imagine cu bb imbratisati, nu?
Pofte, de-ale gurii .. mmm, mazare cu carne, varza calita, nu suna rau .
Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.
Se premo la mano, mi batte più forte ancora:
Sai tu dirmi perché batte così?
Perché il mio amore per te sta tutto qui!!!
Mihaela.1975 spune:
Fetelor va pup pe toate si va doresc un week-end superb.
Noi ne pregatim de plecare asa ca pana luni nu mai intru.
La multi ani pentru toate sarbatoritele odiseei noastre si pentru familiile lor daca au sarbatoriti.
La multi ani.
10+
abramburika spune:
Eu dintre simptomele de sarcina mai am dureri de sani (parca mai accentuate), arsuri (suportabile insa, am experimentat si mai rau) si somnolenta. Ma pocneste cate un somn!!!! Greturile s-au dus (ce bine!).
mihaela - we placut si tie!! Multumim de urari (am si eu sarbatoriti dragi)!
dianalaura spune:
Va trasmit si eu de pe acum la multi ani. Noi nu avem in familie, am insa o prietena Elena si va multumesc de urari in numele ei, o sa ii transmit.
Mihaela drum bun. Eu o sa intru si maine, ca vin la munca.
diana 9+ si mami de IANIS STEFAN 14 mai 2007
www.lumeadianei.blogspot.com" target="_blank">http://www.lumeadianei.blogspot.com
Buburuza
Poze
elenusht spune:
fetelor apelez la voi ca poate stiti mai bine! voi ce spuneti de dinamica analizelor mele:
Beta HCG:16 mai: 533.64
18 mai: 1021.54
20 mai: 1802.64
voi ce credeti, e bine? eu stiam ca trebuie sa se dubleze sau macar pe aproape. L-am sunat si pe dr sa-i spun si a zis ca e ok, chiar daca nu e chiar dubla valoarea (la cea de pe 20 mai ma refer)....
sper sa se vada ceva maine la ecografie, ca altfel innebunesc!mentionez ca um a fost pe 13.04.2011, deci e o sarcina micuta dar foarte mult dorita!
multumesc
Cu speranta si rabdare toate se pot rezolva!
4 +
dianalaura spune:
Elenush, la multi ani pentru maine. Eu nu stiu ce sa zic, am facut o singura data analiza, nu am mai facut-o la 2 zile, asa ca nu stiu. Dar daca doctorul ti-a zis ca e ok, eu zic sa nu te mai stresezi, maine o sa vezi saculetul asezat frumos in uter si o sa te linistesti.
diana 9+ si mami de IANIS STEFAN 14 mai 2007
www.lumeadianei.blogspot.com" target="_blank">http://www.lumeadianei.blogspot.com
Buburuza
Poze
abramburika spune:
elenush - nici eu nu stiu de beta, n-am facut. Dar, din cate am auzit, chestia cu dublatul e aproximativa. Deci 1000 si apoi 1800 e pe-acolo. Daca si medicul a zis ca-i bine, eu zic sa-l crezi. Ai sa vezi ca la eco varsta mai poate varia cu + sau - cateva zile, deci de aia nu e valoarea exact dublata. Cerd eu.
silvia - raspund din cap. trecut, nu stiu de dureri de cap ... poate e din cauza tensiunii mici, anemie, daca spui ca si ametesti. Vezi si tu daca persista, vb cu medicul.
bellasamoyed spune:
am fost la baby expo....pot sa spun ca sunt dezamagita, expozanti putini, cu 3 lulele 3 surcele.
am luat 2 biberoane anticolici cica foarte tari...cu tetina care imita sfarcul, are o chesti pe unde se elimina aeruldeci bebe nu mai bea cu aer smecherase rau de tot.a si sa nu mai zic ca sunt fara bpa plastic nu stiu cum, speciale pt sugari, etc. am mai luat 2 suzete speciale pt bolta palatina si bineinteles pt suzete am luat chestii cu care le prinzi(nu stiu cum se numesc acum)
siiii cred ca am ales caruciorul...iglesina mai exact asta http://www.inglesina.ro/eshop/product.php?id_product=118 ni sa parut extraordinar de usor de strans, usor de manevrat usor din toate punctele de vedere. plus ca e frumusel foc plus super bun la bani.
asa ca sper ca pana in septembrie cand vrem sa luam caruciorul sa nu imi mai sara ceva in ochi
Cu ajutorul lui Dumnezeu sunt +13
samburelul meu