Brumarei si Craciunite nov.dec.2011 (22)
Raspunsuri - Pagina 3
ane2 spune:
Ralu, sora mea are probleme cu tiroida in timpul sarcinii insa medicul nu ia dat nici un tratament, ia spus sa astept dupa ce naste.
La ea e deja de operatie insa tot amana momentu ptr ca inca alapteaza.
Firicel, eu la prima sarcina mi-m cumparat vro 4 sutiene speciale ptr alaptat, insa nu mi-au placut deloc asa ca nici nu le-am folosit.Mi-am cuparat sutiene normale si imi puneam tampoane.
Emily felicitari ptr baietei
Eu am sanii foarte umflati si ma dor de mor, stau si ma gandesc oare cat or mai creste ca deja am ajuns la nr 3.
Azi m-a apucat vrednicia , de la 7 dim m-am apucat sa spal curtea , geamurile, am facuct casa bec
Asept sa iau fata de la scoala si sa ma duc sa pap la socrela , in meniu avem mazare cu pui si pe seara ma duc pe la mama sa mananc varza calita deci azi nu gatesc nimic
Anita mami de printesa, Rachella Alexia -17.o1.2004 si
8 sapt
dianalaura spune:
Si acum sa vin si eu cu vestile bune:
Am fost aseara la ecograf...bebele dormea, si la prima masuratoare a iesit ca are 8 saptamani si 2 zile, adica o saptamana mai mic...dr zicea ca e normal, mai ales ca am ovulat mai tarziu (cred). Mai face o masuratoare: 8s si 1 zi.... deja incepusem sa ma ingrijorez...dar m-am linistit cand i-am auzit inimioara, 170 de batai...si apoi....se trezeste mormolocul..si se intinde.....de a iesit la a treia masuratoare 9 saptamani, 23.11 mm. Si dadea din maini si din picioare...deci puiul lui mami seamana cu noi, si doarme cu picioarele stanse la piept . Apoi, zice dr: mi se pare ca e cam mare sacul, hai sa fac si o ecografie abdominala (asta era cu sonda), sa vedem poate sunt gemeni, desi s-a auzit doar o inimioara. La faza asta, sotul meu a facut fete-fete...saracu albise deja la fata , dar pana la urma e doar unul si bun...
Asa ca am venit acasa si m-am tot uitat la pozele de la eco...si mi s-a luat o piatra de pe inima, mai ales ca la ultima ecografie facuta la 5 s am vazut doar sacul, inca nu avea activitate cardiaca.
diana 9+ si mami de IANIS STEFAN 14 mai 2007
www.lumeadianei.blogspot.com" target="_blank">http://www.lumeadianei.blogspot.com
Buburuza
Poze
bellasamoyed spune:
buna fetele
de ieri de la eco ma cam doare burta...oare o fii din cauza ca a tot apasat cu ecograful? oricum ma sfatuit dr sa iau un nospa dim si seara cateva zile ca a vazut ea acolo ca am avutc eva contractii. se pare ca din cauza tusei pacatoase pe care o am dim si nu numai. asa ca sapt viitoare ma voi prezenta la orl sa vad ce imi da sa iau sa decongestionez nasul. offf trb sa o am si pe asta. faza e ca e super nasoala senzatia ca nu poti sa mai respiri si trb sa tusesti
eu azi nu o sa mai intru ca am o zi full...pana acum am fost la mani si la pedi si acum ma duc sa cumpar cadou, plus baby expo+ venita casa spalat pe cap etc....ca la 7.30-8 ma duc la o zi de nastere.
cool nu?
Cu ajutorul lui Dumnezeu sunt +13
samburelul meu
georgia79 spune:
Buna dragelor!
Raspund si eu la apelul lui brambu! Am avut o perioada super aglomerata la servici!
Ieri dimineata aveam dureri cam mari de burtica asa ca am fost la eco si am inca odata confirmarea ca e fetita!
Puneti si la mine un carucior roz va rog.
Firicel mersi ca m-ai trecut pe lista si-ti doresc distractie placuta la prietenii vostri!
Bella felicitari pentru baietel... eram sigura ca asta vrei... parca asa simteam eu la prima sarcina... ca tine!
Felicitari tuturor fetelor cu vesti bune de la eco!
bebeta...imi pare atat de rau!
Va pup pe toate si va imbratisez cu mult drag!
+14
mami de Iustin 09/04/2009
bobitza mea
madabout2003 spune:
Georgia felicitari pentru bebelina!
MADA mamica de www.comboost.com/Gallery/GalleryDisplay.aspx?r=7359578&ab=1&n=0" target="_blank">Emily 07/08/07 si 9+
dianalaura spune:
Felictari pentru bebelina georgia! abia astept si eu luna viitoare, voi avea 13 saptamani, poate se va vedea ce e! Eu vreau fetita, sotul tot baietel. Stefan zicea ca vrea fratior mai demult, dar ca bebe din burtica e fetita. Vom vedea, important e sa fie sanatos/sanatoasa
diana 9+ si mami de IANIS STEFAN 14 mai 2007
www.lumeadianei.blogspot.com" target="_blank">http://www.lumeadianei.blogspot.com
Buburuza
Poze
many_bani spune:
Felicitari Georgia ptr. , ce fain a aranjat DD lucrurile, pana acum in majoritatea cazurilor unde sunt baietei acum vin fetitele
georgia79 spune:
Multumesc fetelor!
Sunt asa de fericita!
Intr-adevar Dumnezeu mi-a ascultat rugile si mi-a dat bucuria aceasta enorma.
Eu intotdeauna mi-am dorit baietel si dupa aceea fetita!
Sotul meu cand ne-am cunoscut vroia doar 1 copil... dar apoi dupa ce l-am nascut pe Iustin s-a i s-a facut pofta de inca unul...
Va pup pe toate si va doresc un weekend frumos!
Sa ne auzim cu bine luni!
+14
mami de Iustin 09/04/2009
bobitza mea
madabout2003 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui many_bani Felicitari Georgia ptr. , ce fain a aranjat DD lucrurile, pana acum in majoritatea cazurilor unde sunt baietei acum vin fetitele mami de Vlad (29.10.2009) Multumesc Doamne! |
Si eu am remarcat! Acum sper ca si la mamicile de fetite apar baietei (daca asa isi doresc)!
MADA mamica de www.comboost.com/Gallery/GalleryDisplay.aspx?r=7359578&ab=1&n=0" target="_blank">Emily 07/08/07 si 9+
andreea_78 spune:
buna
abia acum am reusit sa intru si eu sa citesc. treaba la munci.
felicitari fetelor care si-au vazut bebei.
marti am fost si eu la eco si bebe era cu 2 zile mai mic decat stiam.
iar pe 26 trebuie sa fac si eu dry test-ul.imi e un pic frica, mai ales ca mi-au zis ca rezultatul il dau cam peste 9 zile.
pe mine asteptarea asta ma termina.