Brumarei si Craciunite nov.dec.2011 (22)
Raspunsuri - Pagina 14
bellasamoyed spune:
eu recunosc ca mi-am dorit baiat da daca devine fetita nu ma supar deloc. precum am zis deja il iubim pe bebe incredibil de mult.
si eu si tati. cel putin tati e terminat dupa bebe. abia asteapta sa miste sa il simta 
Cu ajutorul lui Dumnezeu sunt
+14
samburelul meu
carola spune:
si eu am vrut sa stiu sexul pentru a sti cum sa vorbesc cu burtic mea. :) oricum, aveam o presimtire ca este baietel.
de cateva zile cred ca imi simt bebele. simt niste lovituri mici, finute jos la o palma sub buric. bebele meu este cu 1 sapt si ceva mai mare decat varsta gestationala.
sex... nici noi nu am mai facut dupa ce am aflat de sarcina, dar in primul trimestru am avut niste vise erotice si un chef de sex.... acum, in al 2 lea trimestru am o pofta de mancare....![]()
eu consider ca sarcina este fix ca o loterie... oricat incerci sa faci lucrurile bine, sa te gandesti la toate, pana nu se naste bebele si nu trec cateva zile tot nu te linistesti. oricum, grijile nu iti trec niciodata.
15+
www.flickr.com/photos/carola456
Lia73 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui carola si eu am vrut sa stiu sexul pentru a sti cum sa vorbesc cu burtic mea. :) oricum, aveam o presimtire ca este baietel. de cateva zile cred ca imi simt bebele. simt niste lovituri mici, finute jos la o palma sub buric. bebele meu este cu 1 sapt si ceva mai mare decat varsta gestationala. sex... nici noi nu am mai facut dupa ce am aflat de sarcina, dar in primul trimestru am avut niste vise erotice si un chef de sex.... acum, in al 2 lea trimestru am o pofta de mancare.... eu consider ca sarcina este fix ca o loterie... oricat incerci sa faci lucrurile bine, sa te gandesti la toate, pana nu se naste bebele si nu trec cateva zile tot nu te linistesti. oricum, grijile nu iti trec niciodata. 15+www.flickr.com/photos/carola456 "Pentru orice femeie exista un barbat care s-a saturat sa se culce cu ea" Alfie |
cred ca e bebelinul miculut

si-a anuntat prezenta

Tu Maica si Fecioara primeste-ma la Tine,
Ca Tu esti Preacinstita, ma aperi si pe mine
Ajuta-ma sa sufar ajuta-ma sa lupt
Si sa ma rog la Tine cu glas neintrerupt.
Puternica Stapana, doar Tu poti sa ma ajuti
Cu ruga Ta fierbinte spre Fiul cel de Sus.
bebelinul meu scump
Ma
la Bunul sa-mi daruiasca un
sanatos
+15
rania_s spune:
Hm...referitor la sex si mie mi-e putin teama...nici nu mai suntem ca inainte...frica si teama mai ales ca e primul bebe...
Mie mi-e teama ca o sa ma tina greturile si vomitatul pana la sfarsit de sarcina...am 16 sapt si sunt putin mai bine...dar....am o teama mare.
O dupa amiaza placuta
16+
carola spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Lia73
cred ca e bebelinul miculut ![]() si-a anuntat prezenta ![]() ![]() ![]() Tu Maica si Fecioara primeste-ma la Tine, Ca Tu esti Preacinstita, ma aperi si pe mine Ajuta-ma sa sufar ajuta-ma sa lupt Si sa ma rog la Tine cu glas neintrerupt. Puternica Stapana, doar Tu poti sa ma ajuti Cu ruga Ta fierbinte spre Fiul cel de Sus. bebelinul meu scump Ma la Bunul sa-mi daruiasca un sanatos +15![]() |
este foarte activ. mai ales cand stau pe burta. nu cred ca ii place.
voi aveti colostru? ca eu deja am inceput sa am.
15+www.flickr.com/photos/carola456
Lia73 spune:
carola ai voie sa mergi?
sa te plimbi?
la ce spital ai facut u cerclajul?
bebelinul meu scump
Ma
sanatos
+15
Lia73 spune:
cik e intrezis sa stai pe burta
nu am colostru
waaaaaw, asha devreme?
inseamna ca o sa ai laptic sa-i dai 
bebelinul meu scump
Ma
sanatos
+15
carola spune:
acum am vazut ce am scris. :)
nu stau pe burta, stau pe spate cu burta in sus.
la Giulesti am facut cerclajul.
eu ma plimb prin casa momentan. ma duc la bucatarie sa imi iau mancare, la baie... dar daca ma simt bine in continuare o sa ies un pic. nu o sa stau lipita de pat pentru ca mi se atrofiaza muschii. si asa ieri ma lua ameteala prin casa de la lipsa de aer, cu toate ca stau cu geamul deschis.
15+
www.flickr.com/photos/carola456
Lia73 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui carola acum am vazut ce am scris. :) nu stau pe burta, stau pe spate cu burta in sus. la Giulesti am facut cerclajul. eu ma plimb prin casa momentan. ma duc la bucatarie sa imi iau mancare, la baie... dar daca ma simt bine in continuare o sa ies un pic. nu o sa stau lipita de pat pentru ca mi se atrofiaza muschii. si asa ieri ma lua ameteala prin casa de la lipsa de aer, cu toate ca stau cu geamul deschis. 15+www.flickr.com/photos/carola456 "Pentru orice femeie exista un barbat care s-a saturat sa se culce cu ea" Alfie |
yo gafai ca o scroafa
cand merg mai mult de la atat stat in pat
imp e sa fie puiutii bine

yo la polizu o sa fac
bebelinul meu scump
Ma
sanatos
+15
miereamara spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui madabout2003
Irina multumesc mult pentru explicatii. Cam asa ne'a spus si noua ca o sa se deruleze operatia. Normal mi'a spus ca dureaza 1 minut pentru fiecare ureche si un minut sa ii curete "vegetatiile" - banuiesc ca sunt polipii.. In rest ne'a explicat ca va trebui sa ii pun tampoane numai la dus/baie, pentru ca numai apa cu sapun poate patrunde prin tubulete, pentru piscina/mare nu ar fii probleme! Asa este si la voi? Pe de o parte abia astept sa ii faca operatia asta pentru ca mi se pare ca vorbeste din ce in ce mai tare, si ma gandesc ca trebuie sa ii fie tare greu daca aude "de sub apa".. MADA mamica de www.comboost.com/Gallery/GalleryDisplay.aspx?r=7359578&ab=1&n=0" target="_blank">Emily 07/08/07 si 9+ |
Noi nu i-am scos "vegetatiile", banuiesc ca astia sunt polipii? nu a avut asa ceva. Si la el otitele au avut o componenta alergica, dar in acelasi timp cred ca are/avea o sensibilitate aparte legata de felul in care era construita trompa lui Eustache, la unii copii e mai orizontala si asta predispune la otite. Pe masura ce creste osatura fetei, trompa lui E. se verticalizeaza si dreneaza fluidul mai usor. El a inceput sa faca otite cand a mers la cresa/gradinita, a avut tot felul de viroze, plus alergia = mediul ideal pt otite.
Noua ne-au recomandat medicii sa il ferim de apa oriunde, cada, dus, piscina, mare
O sa vezi ca daca face o otita cand are tuburi, o sa fie nitel dureros in prima zi, pana cand se acumuleaza destula infectie ca sa inceapa tuburile sa dreneze si apoi o sa ii curga din ureche puroiul. Sa nu te sperii, s-ar putea sa se intample asta si imediat dupa operatie, la A. a curs si putin sange. Asta e rolul tuburilor.
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank">Baby Gator and
13+