Brumarei si Craciunite nov.dec.2011 (22)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lia73 spune:

sincera sa fiu yo am vrut sa aflu sexul
ca sa stiu cum sa ma adresez cand vb cu puiutul meu
ca sa nu mai zic de prima sarcina cand nush ce e si o dadeam sus si tare ca e fetita
si cand m pierdut sarcina si am ntrebat ce e era baietel
atunci am zis ca poate d-aia nu a vrut sa vina la noi
ca ziceam ca e fetita siu de fapt era baietel
offfffff
incerc sa trec peste anumite chestii dar nu pot
al meu mereu ma cearta
ca traiesc din amintiri
ca tre sa ma gandesc numa la puiutul din burtica
dar fara sa vreau imi aduc aminte
si mai trag cu ochiul la delfinasii de iulie august si vad ce mari s-au facut..................

Tu Maica si Fecioara primeste-ma la Tine,
Ca Tu esti Preacinstita, ma aperi si pe mine
Ajuta-ma sa sufar ajuta-ma sa lupt
Si sa ma rog la Tine cu glas neintrerupt.
Puternica Stapana, doar Tu poti sa ma ajuti
Cu ruga Ta fierbinte spre Fiul cel de Sus.

bebelinul meu scump

Ma la Bunul sa-mi daruiasca un sanatos
+15

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madabout2003 spune:

Citat:
citat din mesajul lui miereamara

Mada crede-ma ca nu ai nici un motiv sa fii ingrijorata, o sa vezi ce diferenta este dupa....Aidan a facut operatia asta cu anestezie totala la varsta de 18 luni. el a avut in vreo 8 luni in jur de 10 otite, toate nasoale, cu febre de 41-42, tratament cu antibiotic si ajunsese in final sa isi piearda aproape total auzul, lichidul ala permanent din ureche nu se mai drenase de multa vreme si se transformase intr-un fel de lipici care ii cuprinsese totul in urechea interna.

Ne-am dus acolo la 6.30 dimineata (copilul tb sa fie nemancat, nebaut de 12 ore - asta a fost partea cea mai grea, cum sa il refuz la apa, lapte, a plans saracul dimineata), i-au facut niste analize rapide si la 7 l-au bagat in sala. Cred ca i-au pus repede masca pe fata pt va i-am auzit plansul doar pt cateva secunde dupa ce mi l-au luat din brate. cu totul a durat vreo 45 de minute, dar doar pt ca el a avut complicatia asta - glue ear- si au avut mai mult de curatat. L-au adus si m-au chemat cand a inceput sa se trezeasca, atunci e iar un moment delicat, e cam confuz, are poate si un pic de dureri, a plans nitel si la maxim jumatate de ora de operatie am plecat acasa. A inceput sa vorbeasca a doua zi:))) el care nu scotea un cuvant inainte.

De atunci au trecut 8-9 luni si nici o infectie!!!! Pentru noi a fost o chestie absolut minunata. Ii verificam tuburile frecvent, ni s-a spus ca ar trebui sa stea acolo intre 6 luni si cativa ani.

daca mai ai intrebari cu mare placere, nu am apucat sa citesc tot, trebuie sa plec la servici.

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank">Baby Gator and 13+

Listen to your children when they're young, and they'll listen to you when they're old.

Irina multumesc mult pentru explicatii. Cam asa ne'a spus si noua ca o sa se deruleze operatia. Normal mi'a spus ca dureaza 1 minut pentru fiecare ureche si un minut sa ii curete "vegetatiile" - banuiesc ca sunt polipii..
In rest ne'a explicat ca va trebui sa ii pun tampoane numai la dus/baie, pentru ca numai apa cu sapun poate patrunde prin tubulete, pentru piscina/mare nu ar fii probleme! Asa este si la voi?
Pe de o parte abia astept sa ii faca operatia asta pentru ca mi se pare ca vorbeste din ce in ce mai tare, si ma gandesc ca trebuie sa ii fie tare greu daca aude "de sub apa"..

MADA mamica de www.comboost.com/Gallery/GalleryDisplay.aspx?r=7359578&ab=1&n=0" target="_blank">Emily 07/08/07 si 9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

Rania, felicitari pentru fetita.
Lia, succes la cerclaj.
Apropo de sex, voi care aveti interzis e de inteles, dar celelalte cum stati? Vreau sa zic ca pe mine ma apuca cateodata o pofta..., am avut inclusiv 2 vise erotice (si tot cu sotul, nici macar in vis nu vreau sa il schimb ). Din fericire, eu nu am nici o interdictie, asa ca am pus si in practica visul. Dar asta vreau sa subliniez, acum de cand sunt gravida parca sunt mai horny decat inainte. Sa ne fi vazut in weekend, zici ca eram in luna de miere

diana 9+ si mami de IANIS STEFAN 14 mai 2007

www.lumeadianei.blogspot.com" target="_blank">http://www.lumeadianei.blogspot.com

Buburuza
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bellasamoyed spune:

of mada ce aiurea. da alta solutie nu exista decat sa ii bage tuburi in ureche? eu in romania nu am auzit de asa ceva. mi se pare greu pt copil. daca pune mana acolo si trage de tub? sau nu sunt la exterior?

lia probabil iti este foarte greu sa treci peste tot ce ai patit da eu sunt de acord cu sotul tau de ce vrei sa il chinui pe bebe cu amintiri care iti creeaza suferinta. ce a fost a fost conteaza ce e acum si ce o sa vina.
cat despre faza cu sexul iar nu o mai cred ma rog eu nici nu sunt superstitioasa. noi pur si simplu i-am zis bebe nu i-am zis nici fetita nici baiat. acum vb de el numai la masculin si vb sotului poate ne face o surpriza cand ne intoarcem din concediu si ii cade puta

Cu ajutorul lui Dumnezeu sunt +14

samburelul meu

Mergi la inceput

Rania felicitari pentru bebelina!
Diana cu sexul stau bine ! Dar stiu ca loc si de mai bine de aia astept trimestrul 2

MADA mamica de www.comboost.com/Gallery/GalleryDisplay.aspx?r=7359578&ab=1&n=0" target="_blank">Emily 07/08/07 si 9+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui dianalaura

Rania, felicitari pentru fetita.
Lia, succes la cerclaj.
Apropo de sex, voi care aveti interzis e de inteles, dar celelalte cum stati? Vreau sa zic ca pe mine ma apuca cateodata o pofta..., am avut inclusiv 2 vise erotice (si tot cu sotul, nici macar in vis nu vreau sa il schimb ). Din fericire, eu nu am nici o interdictie, asa ca am pus si in practica visul. Dar asta vreau sa subliniez, acum de cand sunt gravida parca sunt mai horny decat inainte. Sa ne fi vazut in weekend, zici ca eram in luna de miere

diana 9+ si mami de IANIS STEFAN 14 mai 2007

www.lumeadianei.blogspot.com" target="_blank">http://www.lumeadianei.blogspot.com

Buburuza
Poze

hormonii sunt vinovati
yo-s pe invers
numa cosmaruri am
ca sa nu va mai zic de cate ori am nascut in vis

bebelinul meu scump

+15

Mergi la inceput

diana nnoi nu prea stam bine cu sexul, probabil unde suntem si la primul bebe. ii e cam frica sotului sa lucreze zice ca il impiedica mental ceva. se gandeste la bebe si nu ii mai trb. mai ales cand ne-a spus ecografista ca am avut si niste contractii mici nici ca nu ii mai trb. plus ca de fiecare data dupa ce faceam statea stresat te doare burta, ia un nospa, nu vrei un ovul etc... a zis ca el; isi doreste pre mult bebelul ca sa se mai gandeasca si la sex.
si credeti-ma ca inainte sa raman aveam o viata sexuala nu activa mega activa
mi-am propus ca acum in concediu sa incercam sa recuperam cat de cat.
sincer si eu parca stau asa un pic cu morcovul cand facem dragoste.

samburelul meu

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bellasamoyed

of mada ce aiurea. da alta solutie nu exista decat sa ii bage tuburi in ureche? eu in romania nu am auzit de asa ceva. mi se pare greu pt copil. daca pune mana acolo si trage de tub? sau nu sunt la exterior?

lia probabil iti este foarte greu sa treci peste tot ce ai patit da eu sunt de acord cu sotul tau de ce vrei sa il chinui pe bebe cu amintiri care iti creeaza suferinta. ce a fost a fost conteaza ce e acum si ce o sa vina.
cat despre faza cu sexul iar nu o mai cred ma rog eu nici nu sunt superstitioasa. noi pur si simplu i-am zis bebe nu i-am zis nici fetita nici baiat. acum vb de el numai la masculin si vb sotului poate ne face o surpriza cand ne intoarcem din concediu si ii cade puta

samburelul meu

yo recunosc ca sunt genul de om care cauta motive
sa stiu dc s-a intamplat asta
ca sa nu mai zic ca i-am invinovatit pe toti
si pe mama si pe soacra si pe toti
trea sa gasesc un vinovat ptr ce s-a intamplat
dar asta a fost caderea psihica la a 2 sarcina cand am pierdut-o

bebelinul meu scump

+15

Mergi la inceput

Citat:

samburelul meu

Bella normal nu are cum sa traga de ele pt ca au cam 1 mm lungime si sunt destul de adanc introduse..in timpan. Aici interventia e destul de banala.. Orl-ista mi-a spus ca majoritatea parintilo i'au spus ca le'a schimbat viata cu asta (in bine ).

Si eu vreau sa stiu sexul lui bb! Pentru al meu as vrea sa fie un baietel dar parca nu cred ca ar fii... Nu stiu, nu am nici un feeling ca ar fi altceva decat fetita ! Eu imi doream neaparat sa am o fetita, pt bb2 daca nu e baiat nu e grav! Oricum am impresia ca in clipa in care stii ce este adoptii idea imediat, chiar daca nu e ce ti'ai dorit

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Lia73

Citat:

samburelul meu

yo recunosc ca sunt genul de om care cauta motive
sa stiu dc s-a intamplat asta
ca sa nu mai zic ca i-am invinovatit pe toti
si pe mama si pe soacra si pe toti
trea sa gasesc un vinovat ptr ce s-a intamplat
dar asta a fost caderea psihica la a 2 sarcina cand am pierdut-o

bebelinul meu scump

+15

lia gandeste-te ca asa a vrut dumnezeu sa fie. iti dai seama ca nu a fost nimeni vinovat.
acum trb sa fii pozitiva, optimista si sa te gandesti cum creste bebelinul in burtica ta si cum o sa fie cand o sa il intalnesti. ce minune o sa apara in viata ta.

uite ce mi-a spus mie si dr si ecografista sa incerc sa stau cat mai departe de net de google si altele ca mai rau ma agit, imi fac numai idei tampite care nu fac bine la sarcina si la bebe.
si iar repet sarcina este o stare nu o boala. noi acum suntem cele mai cele femei pt ca aducem pe lume un pui de om. trb sa fie ceea mai fericita si frumoasa perioada din viata noastra.
eu una asa o interpretez si de cand nu ma mai gandesc la toate prostiile ma simt super.
pai ia gandeste-te ca daca eram la fel de panicoasa cum am fost la inceput cand mi-a zis dr ca am avut contractii unde ajungeam? cred ca la spitalul 9

samburelul meu

Mergi la inceput